eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarrr eşim bugün eve gelip kıyafetlerini toplamış bana hiç haber bile vermedi.inanamıyorum resmen evliliğim bitiyo.

ayşecim dün söylediğim şey bana doğru gibi geliyor. yani içimden bir ses diyor ki eşin senin onu hala isteyip istemediğinden emin olamadığı için böyle birşeyler yapıyor olabilir. seviyorsan sakın gurur yapma, daha ileri gitmeden ara nolur.

ben yine ayaklı otobüs .. koş oraya koş buraya :) anca geldim kızlar.. yılın son altın yumurtlayan tavuğuyum :)))) 18 tane yumoşum toplandı..ama bayaa bi kasık ağrım var...yarın sabah 8 de yine oradayım e2 me bakılıcakmışş..ve yumoşlarıda gelmişken öğrenirsiniz dedi.transfer günümde yarın belli olucakmışş..işte böyle kızlar bakalım Allah ' tan hayırlısı :)

ordan geldim ve direksiyon dersime gittim :) yani youn geçti yine günüm :))

arayamam mirage ben git demedimki neden ararayım giden kendisi.resmen ayrıldık inanılır gibi değil.olacağı buydu.valla 6 7 kez tüp deneyip birbirine sahip çıkan eşlere Allah bütün hayırlarla karşılaştırsın bizim gibi 1 taneye dayanamayanlara evlat niye versinki.

boyacim hadi hayırlı olsun arkadaşım. büyük ihtimal 5. gün transferi olacaktır. çok yumurta çıkınca birkaç tanesini heba etmeyi göze alıp 5. güne gidiyorlar. benim 16 yumurtamın 12si sağlam çıkmıştı. 10 tanesi döllenmişti. 5. güne gelindiğinde 4 tanesi devam etmişti. dondurulmuş da çıkar yani ikinci çocuk için :)

hayırlı olsun inş. böyle güzel devam eder pozitifi görürsün.

nolu ayse nacizane tavsiyeme kulak ver. en azından sonrasında ben elimden geleni yaptım diyebil. gerçekten vicdani sorumluluktan gitmek istiyo olabilir. bu kadın bu kadar çocuk yapmak istiyor, benim yüzümden yapamıyor gibi bir duygusu olabilir. sevildiğini duymaya ve ne olursa olsun ona sahip çıkacağını bilmeye ihtiyacı vardır belki. tabi senin tarafında durum gerçekten buysa...

kızlarrr eşim bugün eve gelip kıyafetlerini toplamış bana hiç haber bile vermedi.inanamıyorum resmen evliliğim bitiyo.

canım bu kadar kolay değil lütfen gurur yapma sen biraz alttan almaya çalış eşini çağır ve yüzyüze konuşun böyle bekleyerek daha kötü olursun inan konuşmakla her şey düzeltilir

canım bu kadar kolay değil lütfen gurur yapma sen biraz alttan almaya çalış eşini çağır ve yüzyüze konuşun böyle bekleyerek daha kötü olursun inan konuşmakla her şey düzeltilir

gamze kaç defa konuşmaya kalktık daha çok bağırıp çağıran eline geçen eşyaları atan duvarları yumruklayan bir adamla nasıl konuşurum zaten sinirlenince hep aynı hareketleri vardı ama dedimya ben susuyordum artık susamıyorum ve sonuç ta bu gitti demekki bende onun gibi ilk günden bağırsaymışım o zaman gidecekmiş.varsın gitsin hakkımızda hayırlısı buymuş derim.

canım gerçekten sen kafanda bitirdin mi bu olayı canım bak benim eşimde de sperm problemi var ben tedaviden sonra çok üzülünce hemen bana benim yüzümden bu kadar üzülüyorsun benden dolayı çocuk olmuyor istersen ayrılabiliriz dedi ben bunu duyunca hemen dedim ki senden önemli bişey yok benim için yani demek istediğim erkekler bizim kadar güçlü olamıyorlar sen eşine tedavi olmazsak senden ayrılırım deyince o da kaldıramamış olabilir bundan dolayı evi terk etmiş olabilir canım yanlış anlama sana aklım vermek niyetinde değilim haddim değil bunu yapmak ama aynı sorunları yaşadığımız için sadece ihtimalleri söylüyorum

gamzecim estağfirullah aylardır birbirimizi görmesekte tanıyoruz iyi niyetinden söylüyorsun biliyorum ama ben ona dedim elbette en önemlisi sensin diye ona göre başlamamızın nedeni benim ilkinden sonra bozulan psikolojim yani o hiçbir zzaman sorun onda diye alınganlık yapmadı bence.hatta normal yolla gebelik beklediği aylar oldu.

canım sen bunları söyledikten sonra bana saygı duymak düşer ama canım yapıcı olmak için uğraş bir evlilik kolay kurulmuyor =(

diğerlerinde bi şekilde öncesinde öğrendim ama bu kez günü gelene kadar bişey yapmadım bence yapma büyüsünü bozmaa :)

eşin ne istiyormuş cnım ya,bir de onları düşünürsek bu sıkıntılı dönemde.boşver fazla diyolağa girme ,canını sıkmasın.bu adamlarada bişey oluyor yaa

aslında şu an için istedği bişey yok sadece dün geçmişten gelen şeylerden konuştuk yine yüzlü çıktı zaten bi hafra sonu geliyo eve gördüğümüz ettiğimiz yok birbirimizii dün o kadar canımı sıktı bana küstü gitti yattı sabah ben uyurken yola gidecekti gelmiş baktım karnımı seviyo hiçbişey yok gibi...

amannn miragemmm rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

ne titremesi midem bulanıyo bastırsın diye bişey istiyorum ofluyo pofluyo dün pizza canım ister gibi oldu dedim acaba yiyebilirmiiyim hani hiç bişey yiyemiyorum ya dedi böyle hergün dışardan olmaz ki tasarruf yapalım diyodun demez mi?? dedim benim aşermemi mi buldu tasarrufunn boşversene kendini çok dert çekiyo sanıyooo...

walla canım tek söyleyebileceğim şey daha sonra keşke diyeceğin herşeyden kaçın keşke arasaydım keşke sussaydım keşke söyleseydim gibi.... vicdanın rahat olsun sen elinden geleni yap kaderde ne varsa o yaşanır zaten...

ayşeee...... lütfen bacım allah aşkına son bi şans ver hem eşine hem kendine gururunu bi yana bırak ve ara lütfen ona onu sevdiğini ve konuşmak istediğini söyle ..sonra bi saksıya beraber bi çiçek ekin ve deki bu saksıdaki çiçek öldüğü zaman ayrılalım de bakalım ne olacak çiçek ölmesin diye su dökecekmisiniz bakacakmısını o çiçeğe... ne olur yalvarıyorum ara evlilik bozulması en kolay meessese..birbirinize tekrar şans verin ama ara aramadan olmaz bu iş çok çabuk yıkarsını ama bittimi biter.. insanlar alışkanlıklarından çok zor vazgeçer sevgi aşk bi yana alışkanlıklarımız ön planda arkadaşım.....çok ama çok üzüldüm(((((((
tatlım allaha emanet ol rabbim sıkıntılarını hafifletsin dua ediyorum senin için rabbim seni ve bebğini korusun...
ayşegül hala test yapmadıysan gelme git :)))

((((((( ara ara ara ne kaybedeceksin gurur şeytanın bi parçası sevindirme şeytanı...
yemek ve ardından o ses türkiye sonrasında sizinle olacağım güzeller...
:))) aynı moddayız tatlım:) bende önce yemek sonra o ses... evet test aldım ama henüz yapamadım ama sabah söz:))bende şaşırıyorum kendime nasıl durdum diye bu gün 9. gün..

evet tuba çok haklısın ...ama kaza ve kader meselesi hasta ve şifa meselesi gibi..rabbim veriyor ama bizde tedbir almak zorundayız kader için değilmi:))

ayy inş..cnm zaten şu birini halledeyim soona hemen ikinciyi isterim ..tabi rabbim bilir gerisini :)

hayırlı olsun inş. böyle güzel devam eder pozitifi görürsün.

canım tşk.ler.. sanada cok üzüldüm kızlar gerekenleri yazmış zaten ..bana pek birşey kalmamış..hakkınızda hayırlısı . yanii bi kerede ben söyleyeyim bi kere olsun aramakla bir şey kaybetmez hatta kazanabilirsin cnm..

cnm boşver yaaa bak keyfinee..iste işte yemesende onu iste bunu iste..ohh canıma değsin de içinden de...gül geçç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…