eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

29 aralık cumartesı ıstee:) yenı yıla ya aglayarak ya gulerek gırıcez:)

Canımcım yüzün gülecek ve hiiiç solmayacak inşallah. Sen olumlu düşün ve pozitif ol çünkü şuanda bebişinin ihtiyacı olan bu şimdiden hayata güzel baksın annesi hihihih :))))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu geceler diliyorum

ben bu gün bıraz geç kaldım galiba herkes gitmiş nabersiniz bakiyim

canım bak ne güzel değerlerin artıyo rabbim bebişinin önce kesesini sonra kalp atışını görmeni sağlıklı gelişip gününde saaatind ekucağına aldığınıda görmeni nasip etsin

slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar

feriha tedavin hayırlı olsun inş rabbim seninde yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatların olsun

inş canım inş rabbim tez zamanda bizlerede önce bebişimizi göbüşümüze alıp büyütüp gününde saatinde de kucağımıza almamızı nasip eder rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

yarın sabah 10 .da opum var dolayısıyla dualarınıza ihtiyacım var :))

boyacı canım opun şimdiden hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşun toplansın sağlıklı döllenip güzelce bölünsünler inş

canım rabbimin izniyle inş 29 aralıkta sevinçten ağlıyacaksın rabbim emeklerini boşa çıkartmasın rabbim sevindirsin seni rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş sana

ayy harika artmış değerlerin maşallah. bu arada organizasyon işi benim hep hayalim olan bir işti ama hayallerimin peşinden koşamadım. harika bir işin varmış.

elfaes şimdi eminoldum senin anne olacağına. çünkü genelde bu tür nedenlerle biten evliliklerde hep bırakılan tarafın çocuğu olur. kaç hikaye duyduysam bu böyle öyle diyeyim sana. aferin sana belli ki güçlü bir kadınsın sen...

ayşenin kocasıyla ilgili söylediklerine tamamiyle katılıyorum. benim de dün aklımdan aynı şey geçmişti. çok doğru. onun için de çok zor bir durum. hatta o beni terk etmeden ben bir maraza çıkarayım fikrinde bile olabilir.

bu kadar telaşlı bir yapın varsa sen nasıl organizasyon işi yapıyosun hatunum? :))

aslında doktor yarayana iyi elfacım. temmuz topiğinde de yerden yere vuruyorlardı bahçeciyi.

inşallah canım inşallah...

yarın sabah 10 .da opum var dolayısıyla dualarınıza ihtiyacım var :))

Allah beraberinde olsun boyacım. inşallah sağlıklı yumurtaların olur bir sürü ve hepsi döllenir.

inşallah sonuç güzel olacak arkadaşım ama olmazsa da kendini yıkılmaya hazırlama lütfen.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu geceler diliyorum

ben bu gün bıraz geç kaldım galiba herkes gitmiş nabersiniz bakiyim

ayy ben de geç kaldım havinim kimsecikler kalmamışşş.

canım ben arada bakıyom bu gün komşuya çaya geçince hiç uğrayamadım eve geç geldim geldiğimdede herkes gitmişti sen nasılsın canım

günaydın kızlar. hepinize iyi haftalar. hepimizin mutlu haberler alacağı mutlu şeyler yaşayacağı bir hafta olsun inşallah...yılın son haftası ayrıca :)) vedalaşakım yavaş yavaş 2012yle.

günaydın kızlar. hepinize iyi haftalar. hepimizin mutlu haberler alacağı mutlu şeyler yaşayacağı bir hafta olsun inşallah...yılın son haftası ayrıca :)) vedalaşakım yavaş yavaş 2012yle.

günaydın miragem ,sana da iyi haftalar.inşallh bu sene bu topikteki herkesin yılı olur.Herkesi yılın annesi yaparız inşallh.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallh.

günaydın miragem ,sana da iyi haftalar.inşallh bu sene bu topikteki herkesin yılı olur.Herkesi yılın annesi yaparız inşallh.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallh.

bu hafta en yakın arkadaşlarımdan biri ikinci doğumunu yapacak. ama ben bu defa bu sınava tabi tutulmayı kabul etmiyorum. şu an eşim, annem ve siz dışında etrafımızda kimse ikinci tedaviye başladığımızı bilmiyor. bu defa en yakın arkadaşlarım da bilmiyor. o yüzden yeniden nasıl hissedeceğimi bilmediğim bir ortama girmeyeceğim. ben doğum yapacak olan arkadaşıma sonradan kendimi affettiriri ki zaten o da durumu yakınen bildiği için anlayış gösterecektir. aslında doğum ve bebek görmekten ziyade oradaki insanların acımaklı bakışlarla darısı sana, senin için dua ediyoruz hep falan demeleri daha çok içimi acıtıyor benim. Allah razı olsu kızın kayınvalidesi annesi falan hepsi çok iyi insanlar, hepsinin samimiyetine fazlaca güveniyorum ama biliyorsunuz işte. size uzun uzun açıklamaya gerek yok, hepiniz biliyorsunuz bu duyguları...bu arkadaşım ilk doğumunu yaptığımda doğumunda benim için dua etmişti ve ben aynı ay hamile kalmıştım. umarım şimdi de öyle olur ama bu defa sonu güzel olur.

inşallh canım ya..boşver sonrada görürsün tabi bebişi.Sen stres ve üzüntü duyacağın hiçbir ortama girme.sonra onların telafisi kolay.bce bu 10 gün girmezsen daha iyi olur.yada gireceğin zaman kucağına minder falan al(koruma amaçlı)kendine çook dikkat et.yeni yılda dualarım sizler için olacak.O gece bol bol dua etmeyi gereksiz şeylerden kaçınmayı istiyorum.En iyisi dua etmek bize ondan fayda var.Rabbim bu sefer senin boyacının tedavisiyle sizi de bizi de mutlu eder inşallh.Yat dinlen istersen kitap yollayım sana.bol bol okursun

benim daha transferime en az 3 hafta var. bu defa uzuan protokoldeyim, o yüzden daha şimdiden yatıp dinlenmeye gerek yok canım. kitap da aldım okuyorum :) çok teşekkür ederim canım...

Peki ama cok agrıyor bu arada ben tedavıye basladım ya cevremden yıne hamıle. Haberlerı gelmeye başladı en dogrusunu yapmıssın komsenın bılmemesı en guzeli benım de kımse bılmıyor en basından berı..en tahammul edemedıgım sey su yazıııkk bakışları.. En dogru kararı almıssın canım..

şimdi hiç bişey düşünme sadece yat uzan dinlen ağrın olması çok normal endişelenme canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…