• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bazen biz annelik hasretiyle yanarken eşlerimizin ne düşündüğünü bazen atlıyoruz hele ki sorun erkekteyse...
aslında bugün ben de çok dertliyim dün yine eşimle tartıştık aslında hiç uyumlu bi çift değiliz bebek derdine hepsini geri plana atmıştık su yüzüne çıkmaya başladı onun istekleri benim için çok abartılı benim isteklerim de onun için

şimdi hiç bişey düşünme sadece yat uzan dinlen ağrın olması çok normal endişelenme canımm

okuldan yenı geldım uzandım tubacım ama nıyeyse gercekten cok kotu hıssedıyorum bugun kendımı...:( bu arada cogul gebelıkler test tarıhınden once de sonuc verebılıyor degıl mı..en ıyı sen bılırsın bunu sen once test yapmısmıydın?

bizim her günümüz hastanede geçiyor. cumadan beri yine hastaneye yatmıştık. kahverengi kanamam hla devam ediyor. doktorlar düşük yapmaman mucize diyor. en az ay daha böyle gider anca kapanır kanama diyorlar. bebeğin sağlığı iyi ama be bitmiş durumdayım

bizim her günümüz hastanede geçiyor. cumadan beri yine hastaneye yatmıştık. kahverengi kanamam hla devam ediyor. doktorlar düşük yapmaman mucize diyor. en az ay daha böyle gider anca kapanır kanama diyorlar. bebeğin sağlığı iyi ama be bitmiş durumdayım

Allah yardımcın olsun canım..ve cok gecmıs olsun umarım bır daha sıkıntın olmaz

Peki ama cok agrıyor:( bu arada ben tedavıye basladım ya cevremden yıne hamıle. Haberlerı gelmeye başladı en dogrusunu yapmıssın komsenın bılmemesı en guzeli benım de kımse bılmıyor en basından berı..en tahammul edemedıgım sey su yazıııkk bakışları.. En dogru kararı almıssın canım..

Readhairedgirl canım bnm de aynıydı.bnde umutsuzluğa kapılmıştım adet olcam diye ama öyle olmadı bak.karnın şişer ,ağrın olur,tüm belirtiler yaşanıyor sabret merak etme sen inşallh.dinlen

bazen biz annelik hasretiyle yanarken eşlerimizin ne düşündüğünü bazen atlıyoruz hele ki sorun erkekteyse...
aslında bugün ben de çok dertliyim dün yine eşimle tartıştık aslında hiç uyumlu bi çift değiliz bebek derdine hepsini geri plana atmıştık su yüzüne çıkmaya başladı onun istekleri benim için çok abartılı benim isteklerim de onun için

eşin ne istiyormuş cnım ya,bir de onları düşünürsek bu sıkıntılı dönemde.boşver fazla diyolağa girme ,canını sıkmasın.bu adamlarada bişey oluyor yaa

tubadefektim biliosun aslında mükemmel çift diye birşey yok. kim ki biz mükemmel bir çiftiz derse yalandır. bir kere birey olarak kusursuz olmak imkansız. böyle düşünürsen daha kolay olur herşey. farklı olmanız çok doğal. farklı evlerde farklı ailelerle farklı şekilde yetişmiş insanlarsınız. biraraya gelip evlendiğinize göre birbirinizi sevdiniz ortak birşeyler buldunuz ki evlendiniz. hep diyoruz ya bu süreç çok yıpratıcı. o bebekleri kucağınıza aldığınızda herşeyin daha çok düzene gireceğine inanıyorum ben. bir kere onlarla uğraşmaktan kendinizi çok fazla düşünemeyeceksiniz zaten. sen şimdi kendini ve bebeklerini koru. tek düşüncen bu olsun. Allaha şükret. bak hala bir çoğumuz bu yolda yıpranmaya devam ediyoruz.

okuldan yenı geldım uzandım tubacım ama nıyeyse gercekten cok kotu hıssedıyorum bugun kendımı...:( bu arada cogul gebelıkler test tarıhınden once de sonuc verebılıyor degıl mı..en ıyı sen bılırsın bunu sen once test yapmısmıydın?

redhair nolur vaktinden önce test yapma. şimdi elfaese sorsan o sana anlatır erken test yapmanın bedellerini ödemek nasılmış :)

vah canım sana ya. az daha sabret 1 ay sonra rahat edeceksin artık inşallah

boyacimin opusu nasıl geçti acaba, hala gelmemiş.

mirage canım sana bir şey sormak istiyorum.acaba forumda konu nasıl açılıyor.Bir de herkesin alıntısını alt alta alıp nasıl yorum yapılabiliyor.teşkkürler

mirage canım sana bir şey sormak istiyorum.acaba forumda konu nasıl açılıyor.Bir de herkesin alıntısını alt alta alıp nasıl yorum yapılabiliyor.teşkkürler

canım tüp bebek konusuna girdiğin zaman sayfanın en üst kısmında konu aç diye bir seçenek var, ona basarak konu açabilirsin. tek bir kişiden alıntı yapacaksan alıntı yapacağın mesajın sağ alt kısmında alıntı yap kısmına bas, karşındaki kişinin mesajı gelecek yeni ekrana, onun mesajının altına cevapını yazıp cevaplaya bas. birkeç mesaja birden bir kutuda alıntı yapmak istiyorsan mesajların yine sağ alt kısmındaki + işaretine bas, hepsini bitirdikten sonra her zaman kullandığın konuya cevap ver butonuna bas. bütün seçtiğin mesajlar listelenir, her mesajın altına cevabını yazıp bitirdikten sonra cevap vere bas. tamamdır.

Âmin canım inşallah. Unutma bizlerde 1 er yumurtadan olduk. Yani demek istediğim Rabbim ol desin 1 i 2 si bahaneden pozitif ol yeterki. Tekrar diyorum transferden sonra lütfen ama lütfen dikkat et kendine ve sakın erken test yapma gününü bekle. 12 gün boyunca nolursa nolursa hamilesin bunu düşün ve hamileliğin yarından itibaren tadını çıkar:16:

canım ilgin için teşekkürler ..evet bende yatmayı düşünüyorum ve pişman olacağım hiç bişeyi yapmak istemiyorum..bakalım gerisi Allah tan :)

boyacı canım opun şimdiden hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşun toplansın sağlıklı döllenip güzelce bölünsünler inş

havinim teşekkürler cnmmm..inş.bakalım nasip rabbim hepimizin yanında olsun :)

[QUOTE=mirage79

Allah beraberinde olsun boyacım. inşallah sağlıklı yumurtaların olur bir sürü ve hepsi döllenir.

saol miragem inş..kaliteli olurlar :)

amaan cnm erkekleri anlamak çok zor.. sen daha yeni hamilesin ya üstüne titremesi lazım..ama nerdeeee..düşünce yokki ..benciller ..ayy özellikle bu dönem de böyle davranmıyorlar mı sizlere iice gıcık oluyorumm..

turkcum cnm rabbm yanında olsun..kıyamam yaa ne cok çektn..inş emeklerinin karşılığını alırsın canım :(( okuyunca cok üzüldüm vallaa :(

Back