eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım evlenmek sünnetse boşanmak farzdır diye bi laf vardır bizim oralarda tabi ki normal ama bi de şu açıdan düşündün mü hiç sorun sperm azlığı dedin eşin sıkıntı kendinden olduğu için bu kadar gergin ve hassas olabilr mi?? ki bence öyledir düşünsene senden kaynaklı bi sorundan bebeğiniz olmuyor ve eşin depresyona giriyor hayatını bebek üzerine kuruyor ağlıyor sızlıyor bide üstüne tedavi olmayacaksa boşanırım diyor sen olsan ne yapardın??? bence sen şu tedavi işini askıya al...
bi de gonca şensözen 99 soruda tüp bebek diye bi kitap var al onu oku derim

haklısın böyle de düşünebilir ama konuşması lazım değilmi neden herşeyi benden bekliyor ben evliyamıyım onun akılından geçeni bileyim ama zormuş evde onsuz olmak bunu anladım.

hepinize merhabalar.Bir gün giremedim izinliydim yeni eve taşınmanın telaşındayım mutfak dolabı bakmakla geçti dün bütün gün.Okuyamadıklarımı okuycam.Elfaes canım değerlerinin yükselmesi çok iyi inşallh daha da artacak.Ayşeciğim lütfen sabırlı ol.Erkek milleti böyle napcan ,onlarsız olmuyor onlarlada olmuyor bazen ama onlarsız olmak daha kötü inan.Çocuk için eş bırakılmaz ,Allh verirse olacak zaten bunlar geçici bahaneler.Onunla tartışmanız bile bu konuda vakit geçirme.Zamanı gelince o da kabul edip hadi gidelim diyecek.Sen o zamana kadar psikolojini toparlamaya çalış. insanın eşi yanında olmayınca yükü kat be kat ağırlaşıyor.Uykusuzluk daha da kötü.Sen ara tamam özledim seni de

haklısın böyle de düşünebilir ama konuşması lazım değilmi neden herşeyi benden bekliyor ben evliyamıyım onun akılından geçeni bileyim ama zormuş evde onsuz olmak bunu anladım.

Evlenmek sünnetse boşanmak farz diye bişey hiç duymadım.Boşanmak Allah ın en sevmediği helaldir.Ama ayşeciğim senin durumunda boşanılacak birşey yok ki tatlım.Neden sen boşanmaya taktın ki.Sırf bir sebep boşanmak için yeterli değil ,hakim bile boşamaz.Sen eşinle güzel güzel geçinmeye çalış nolur bunlar gelip geçecek.Herşeyin mükemmelini beklersek yalnız kalırız bu hayatta.Hem mükemel insan yok ki.

evet canım 18 kişi anı günde trasfer olduk birimiz gittik birimiz geldik trasferden odalara :) Canım bak 4.800 hastaneye ödedim ilaçlarımda 1.600 tl tuttu

Önce 5 gün femara ve gonel_f 300 kullandım karından 5 kutu kullandım catlatma iğnesi ve trasfer sonrası göbekten bir iğne kullandım jel ve esrofem hepsi bu 12 gün sürdü tedavim ve hiç yorulmadık of aman ne zormuş bu bu işler demedik sadece ben panıktım:)ama inanılmaz inceliyo ben daha önce şifada denemiştim ilk esimde cok yorulmuştum ve sabah aksam iğne oluodum

sağol canım valla bugün güleceğim aklıma gelmezdi hakim bile boşamaz güzelmiş.biz ilk denemeden bu yana yaklaşık 1 senedir çok yıprandık karı koca ilişkimiz bile bitti oyüzden boşanmaya sebeb var aslında.

bugün burası bana epey moral oldu valla.femera bildiğim akdarıyla yumurtalık rezervi az hastalarda kullanılıyor bizde böyle bir durum yok çok şükür senin yumurtalık rezervin nasıldı.

İNŞALLAH canım ii olacak diyelim benı aydınlatırmısın lütfen kese görmeye gitmek ne demek kesenın neyine bakıosunuz:)ben pek bişey bilmiorum ve cok telaşlıyım zaten artık öğrenmişsindir cok aceleci ve telaşlı yapım var ve nasıl sürecek ilerliyecek ve bu zamanda neler görücez hiç fikrim yok lütfen bilgi verirmisin

bugün burası bana epey moral oldu valla.femera bildiğim akdarıyla yumurtalık rezervi az hastalarda kullanılıyor bizde böyle bir durum yok çok şükür senin yumurtalık rezervin nasıldı.

Wallahi kuzum benım cok azdı 7 yumurta topladılar ve 4 döllendi 2si sağlamdı hem sana gercek söylüorum 18 kişiden 2 kişinin tülerle ilgili sorunu vardı diğer kalan 16 kişinin eşinde sorun vardı bence en son cözüm mustafa bey tabii herkes nerde pozitif görse orayı iyi der ama ben görmesemde yine oraya gidecektim:) hastaneden arkadasım vardı esinde sorun vardı ona demişki bana tek bir spem olsa yeter demiş ve kız hamiş şimdi banada tek yumurta yeter demişti:)

evet boşamıo gercekten bizi aile bireyiniz sarmış değil dedi bizi mahkemenın tayin ettiği dr yönlendirdi konuştuk konuştuk ve hakim boşamadı 2 yıl sonra biz beraber gittik boşadı ayrı yasadığımızı ıspatladık öyle yani boşanıcam deyince boşanılmıo artık

Allah tamımına erdirsin saol cevapların için.bundan sonra stress yapma bence herşey senin için çok güzel olacak.

canım google gir kesede bebek görüntüsü ara:) aynen ordaki gbi bir kese görünecek.Bebği hemen görmemiştim bn.8.haftada prinç büyüklüğünde bir karaltı görmüştüm.bebeği geç görmüştüm ben.Bnde altlı üstü iki kese vardı şoke olmuştum.İkiz olduğunu söyleyince dr.bnde anlamıyordum ama yavaş yavaş öğreniyoruz işte ordan burdan yada görünce.Merak etme.iştede fazla eğilip kalkma.Sen meraklanma Allah ona yaşamyı nasip edecekse olacak .Rahat ol azıcık,öldürüyon bennii:))

baktım canım sağol dua et inş bende telaş cok korku cok kese ne bilmem ama içi dolu olsun bebişim olsun:)

slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar

slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar

amin canım hayırlı olsun tedavin ALLAH izin verirse burda bebeksiz kimse kalmıycak pes etmiycez RABBİM izin verdiği sürece bebeklerimizi kucağımıza alana kadar durmak yok yola devam:):)Bu topikteki herkes 2013 en gec 2014 de bas annemiz olacak miragemiz ve bize sayfa acacak ve hepimiz orda olup bebeklerimizi anlatıcaz )::)

inşallah canım o günleri gösterir rabbim bize artık umudumu kaybettim gibi bişey tedavi sırasın pisolojim alt üst oluyor inşallah herşey yalan olur çifter çiter verir rabbim bize

canım yanımızdayken kıymet bilmeyiz ancak böyle uzak kalınca bırak o da biraz uzak kalsın eminim o da senin değerini anlayacaktır

canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim inş. keseyi de en kısa zamanda görürsün

belkide bakalım hayırlısı.profil resmin çok güzel olmuş.bu arada bahçeci ile ilgili benim meyilim arttı baksana iki kişininde aylin ve elfaes in daha önce başka yerlerde denemeleri var ama bahçeciyi öve öve biteremiyorlar biraz daha araaştıralım sen kesin haziranamı bıraktın.benim deneyip denemeyeceğim meçhul oldu gerçi.ama denersem bahçeci aklımda olacak.

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLH.İnşallh bu sefer tutunur.Bnm de 3.de tutmuştu.Dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…