belkide bakalım hayırlısı.profil resmin çok güzel olmuş.bu arada bahçeci ile ilgili benim meyilim arttı baksana iki kişininde aylin ve elfaes in daha önce başka yerlerde denemeleri var ama bahçeciyi öve öve biteremiyorlar biraz daha araaştıralım sen kesin haziranamı bıraktın.benim deneyip denemeyeceğim meçhul oldu gerçi.ama denersem bahçeci aklımda olacak.
senin denemelerin nerdeydi canım tutan denemen nerde oldu
cnm nasılsın...bebişin nasıl ? inanmıcaksın gece rüyamda seni gördüm..kızlar artık topik yetmio bana rüyamda da sizlerle uğraşıyorum :))))
amin canım hayırlı olsun tedavin ALLAH izin verirse burda bebeksiz kimse kalmıycak pes etmiycez RABBİM izin verdiği sürece bebeklerimizi kucağımıza alana kadar durmak yok yola devam:):)Bu topikteki herkes 2013 en gec 2014 de bas annemiz olacak miragemiz ve bize sayfa acacak ve hepimiz orda olup bebeklerimizi anlatıcaz )::)
evet boşamıo gercekten bizi aile bireyiniz sarmış değil dedi bizi mahkemenın tayin ettiği dr yönlendirdi konuştuk konuştuk ve hakim boşamadı 2 yıl sonra biz beraber gittik boşadı ayrı yasadığımızı ıspatladık öyle yani boşanıcam deyince boşanılmıo artık
haklısın böyle de düşünebilir ama konuşması lazım değilmi neden herşeyi benden bekliyor ben evliyamıyım onun akılından geçeni bileyim ama zormuş evde onsuz olmak bunu anladım.
Evlenmek sünnetse boşanmak farz diye bişey hiç duymadım.Boşanmak Allah ın en sevmediği helaldir.Ama ayşeciğim senin durumunda boşanılacak birşey yok ki tatlım.Neden sen boşanmaya taktın ki.Sırf bir sebep boşanmak için yeterli değil ,hakim bile boşamaz.Sen eşinle güzel güzel geçinmeye çalış nolur bunlar gelip geçecek.Herşeyin mükemmelini beklersek yalnız kalırız bu hayatta.Hem mükemel insan yok ki.
slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar
HEHEEE bni nasıl gördün şekeriim çokk merak ettim.bu arada opun hayırlı olsun boyacı.Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallh.bekliyoruz sabırsızlıkla.transferden sonra lütfren ama lütfen sonucu alana kadar sabırla bekle ve yat.biri hizmet etsin sana.Sonra sen de biz de üzülmeyelim
Canım benim benim hadi bakalım Allah'a emanetsin. Lütfen dikkat et kendine dualar seninleevet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??
Şekercim iğnelere başlamışsın olacak kız bu sefer inşallah.bencede umutlu ol bundan kötü olamaz ama o o bebek olursa neler neler olur diye düşün. Rabbim gönlündekini versin inşallahgeçen sefer siz benim için diodunuz ya senden umutluyuz olacak diye, bu defa ben kendimden umutluyum. sizinki tutmadı bakalım benimki tutacak mı
Elfaescim çok şükür hamile olduğuna inanmışsın. Bak çok şükür değerlerin güzel ilerliyor lütfen kendini çok yormadan işlerini halletmeye bak. Unutma bebeğin herseyden önemli. Endişelerinde çok haklısın ama olumlu düşün çünkü çok şükür herşey yolundaBen geldim nasılsınız kızlar mirage tedavin hayırlı olsun uzun ama sonunda güzel haberler alacağın bir ben inanıyorum ve inan herkes için dua ediorum.Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın die..Benımde cuma günü tahlilde 125 cıktı dr artık 4 günde bir tahlil istiyor senden umutluyuz dio ah ben kendımden umutluyumuyum bir sorsa..Benım organizasyon firmam var dinlenmeye fırsatım hiç yok yılbası kutlamaları düğünler doğum günleri hafta sonu cok yoğundum o kdr yoruldum anlatamam artık bebiş varsada ALLAH emanet ben baslarında durmadan olmaz bakalım hamilelik iş nasıl bir arada gidecek bilmiorum.. DR bana 1500 olduğunda keseyi görücez dedi değerler bu sekil giderse 29 aralıkta keseyi görmeye gidicez ama bende korku var ya kese yoksa ya bebek yoksa artık dua ediorum hep unutmaya calışıorum ne güzeldi cumadan buyana işlerin peşine düşmüştüm bu gün iş yok yine aklımda bin bir soruuuu
Hayırlı olsun tedavin ve inşallah bu son bekleyişin olsunslam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar
yarın sabah 10 .da opum var dolayısıyla dualarınıza ihtiyacım var :))
kızlar çok saolun inş..azda olsa kaliteli olsun inş.. :))
inşallah:) ne garıp bır psıkolojı ben yumurtaları merkeze bırakıp geldıgımde kendımı kotu hıssetmıstım...daha anne olmadan onlara tam sahıp olmadan onlar sana tutunmadan onlar ıcın endıselenmek..Rabbim hayırlısıyla onları bıze nasip etsin yaa..benım gerı sayım basladı ya duygusala bagladım
:) ay 5 günün mü kaldı cnanım senin test için ??
29 aralık cumartesı ıstee:) yenı yıla ya aglayarak ya gulerek gırıcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?