eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evt canım şimdilik haziran gibi görünüyor nasip olursa

senin denemelerin nerdeydi canım tutan denemen nerde oldu

Benim 2.ve 3.de prf.Bülent baysal da oldum.Tranfer falan onları gayrettepe florance Nightangale de yapıyor.orası ile anlaşmalı sanırım.O hastanenin de labratuarı güzel.Bnm rahme tutunması için bn yumurta zarı inceltme işlemini de yaptırmıştım.10 gün yemek wc harici kalkmadım birde öncesinde 3 ay bildiğin gibi mirageinde kullandığı karışımdan 3 ay düzenli kullanmıştım.Merak ediyorum 0,86 amh şuan kaç acaba .Acaba yükseldimiki ikisi de tuttu hep bunu merak ediyorum.

cnm nasılsın...bebişin nasıl ? inanmıcaksın gece rüyamda seni gördüm..kızlar artık topik yetmio bana rüyamda da sizlerle uğraşıyorum :))))

HEHEEE bni nasıl gördün şekeriim çokk merak ettim.bu arada opun hayırlı olsun boyacı.Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallh.bekliyoruz sabırsızlıkla.transferden sonra lütfren ama lütfen sonucu alana kadar sabırla bekle ve yat.biri hizmet etsin sana.Sonra sen de biz de üzülmeyelim

buna bende inaniyorum

AYŞECİĞİM GÜÜL ŞEKERİM HEP GÜL VALLA:)Benimde ablam eşiyle geçinemiyordu 4 yıl ayrı yaşadılar hakim boşamadı sonra eşine geri döndü.Napcan eş bulmak bu zamanda o kaadaaar zor ki.Bir sürü bekar arkadaşımvar yaşları 40 lara dayandı.Sen stress hassassın hepimiz gibi,kendini başka şeylere vermeye çalış güzel güzel geçini yaw.Biz de üzülüyoz burda

haklısın böyle de düşünebilir ama konuşması lazım değilmi neden herşeyi benden bekliyor ben evliyamıyım onun akılından geçeni bileyim ama zormuş evde onsuz olmak bunu anladım.

sana söylediğim kitapta da zaten erkeklerin konuşamayacağı kadınlarlar farklı tepki verdiğine de değiniliyor erkekler konuşamaz böyle şeyleri hoşş illa erkek olması gerekmiyo böyle bi durumda eşim çok üzülse ben de konuşamazdım bence empatiyle yola çık ve önceliğin eşin olsun sonra bebek bi şekilde rabbimin nasip ettiği zamanda geliyor belki de bu ayrılıkla kıymetinizi anlayıp daha sıkı sarılacaksınız birbirinize... rabbim yardımcınız olsun

o laf zaten mecazi anlamda söylemiş bişey...evlenmek sünnettir boşanmaksa helaldir en sevilmeyen de olsa, bu durumu anlatmak için mecazen söylenmiş bi sözdür bu da...

slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar

hoşgeldin arkadaşım .. hangi aşamadasın ?? hakkında hayırlısı olsun inş. rabbim yüzünü güldürsün :)

yüzünü bilmediğim için tabii nickini görüyorum kedi26237 die işte sürekli gözümde belirdi konuşuyoruz burdan falan o kadar başka bişi hatırlamıyorum cnm yaa .. ne alaka dicen ama valla bende bilmiom :))) saol cnm tşk.ler inş kaliteli yumoşlarım olurda rahatlarım :)) eşim izine ayrıldı cnm yanımda olucak işte o yardımcı olur bana :) yatıcam zaten sonradan pişman olup vicdan yapacağım hiçbişeyi yapmayı düşünmüyorum :)

evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??
Canım benim benim hadi bakalım Allah'a emanetsin. Lütfen dikkat et kendine dualar seninle
geçen sefer siz benim için diodunuz ya senden umutluyuz olacak diye, bu defa ben kendimden umutluyum. sizinki tutmadı bakalım benimki tutacak mı
Şekercim iğnelere başlamışsın olacak kız bu sefer inşallah.bencede umutlu ol bundan kötü olamaz ama o o bebek olursa neler neler olur diye düşün. Rabbim gönlündekini versin inşallah
Elfaescim çok şükür hamile olduğuna inanmışsın. Bak çok şükür değerlerin güzel ilerliyor lütfen kendini çok yormadan işlerini halletmeye bak. Unutma bebeğin herseyden önemli. Endişelerinde çok haklısın ama olumlu düşün çünkü çok şükür herşey yolunda
slam kızlar maşallah topiğiniz çok hızla ilerliyor ben tedvi aşamasındayım bu 3ç denemm olcak inşallah bu sefer tutar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kucaklarımız dolar
Hayırlı olsun tedavin ve inşallah bu son bekleyişin olsun

kızlar çok saolun inş..azda olsa kaliteli olsun inş.. :))

aynen canım önemli olan kaliteli olması, benim bir tanesi 1.kalite olmuştu 11 yumoştan, hiç dondurulmuşumda olmadı, inşallah bundan sonraki bebeğim kendiliğinden olur tedaviye gerek kalmaz. çok dua et canım sağlıklı bi şekilde bölünsünler inşallah.

inşallah:) ne garıp bır psıkolojı ben yumurtaları merkeze bırakıp geldıgımde kendımı kotu hıssetmıstım...daha anne olmadan onlara tam sahıp olmadan onlar sana tutunmadan onlar ıcın endıselenmek..Rabbim hayırlısıyla onları bıze nasip etsin yaa..benım gerı sayım basladı ya duygusala bagladım

:) ay 5 günün mü kaldı cnanım senin test için ??

canım aklıma geldide hemen yazayım dedim .. bi kitap var bilmiyorum sever misin okumayı ama ?? beş sevgi dili ismi.. yazar : gary chapman .. şiddetle okumanı tavsiye ederim.. bana sorarsan himal etme derim yarın sabahki ilk işin bile olabilir..canım 20 yıllık evlilik danışmanının yazdığı bir kitap bence etkili de..yani okursan belki yararını görebilirsin die düşündüm..

Âmin canım inşallah. Unutma bizlerde 1 er yumurtadan olduk. Yani demek istediğim Rabbim ol desin 1 i 2 si bahaneden pozitif ol yeterki. Tekrar diyorum transferden sonra lütfen ama lütfen dikkat et kendine ve sakın erken test yapma gününü bekle. 12 gün boyunca nolursa nolursa hamilesin bunu düşün ve hamileliğin yarından itibaren tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…