eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hkere canım teşekkürler.inş. tutunur çok istiyorum bende herkes gibi tabi :)) bakalım rabbim nasip ettiyse olucak inş :)

havinim saol bitanem..dediğin gibi kalitelidir inş. :) rabbim hepimize nasip etsin ..

apple 'cım tenx canm :) çatlatıcam inş . en kalitelisinden :))

zyxell ve red ne yapıyor acaba kızlara girmeyin diyorum ama merak etmedende duramıyorum :)

miragem başladın mı cnm lucrine.. ??

canım umudunu kaybetme cnm zor biliyorum ama hepimizin sınavları var inş..atlatıcaz ( bi gün hepimiz burda bebişlerimizi konuşucaz inş..

canım neden bu kadar çıkmaza girdiniz..hepimzin oluyor gerçi bu tarz sorunlar ..bunu şu nedenle söylüyorum ben eşimle tartıştığımızda Allahım bi tek ben mi böyleyim herkes ne kadar mutlu biz neden böyleyiz die düşünüyorum ve üzüntüm ikiye katlanıyor..seninde bu açıdan rahat olman için söylüyorum herkesde var bunlar ama bence bi süre uzak kalmanızda iyi olabilir..biraz devrik oldu galiba cümlelerim ama idare et arkadaşım..hakkınızda hayırlısını dilerim.. inş.. ikiniz içinde en sağlıklı olan kararı verirsiniz.. ama şunuda unutma insanın eşinden başka kmsede yerini tutmuyor..anne de babada bi kenarda kalabiliyor ama eşin çok çok farklı ..

tuba canım ayşen yazacak bişeyim yok diyip uzaktan takip ediyodu bizi hep hep söyledik ona yazacak bişeyinin olması önemli değil tecrübelerinle burda ol inş gelir ayşen bu ara işleride yoğun olabilir canım

ya kuzum yine de bi adı görünüyodu selam yazıyodu şimdi hiç girmiyo sanki

kız bana niye soruyosun ben ne biliyim? yoklama mı alıyorum her gün? :))) muhtar mıyım ayol ben? :)))))) deli fişek

kızz sen topic sahibi değilmisin sen bilmicen de ben mi bilcemm ya şaka bi yana sana sormak geldi içimden ne bileyim işte

canım bisüredir yazdıklarını okuyorum bence bi kere yaşım 30u çıkar kafandan 30 yaşında olup daha evlenmemiş bi sürü insan var tüp bebek için rezerv sorunun yoksa 30la 31 yaşları çok farketmez ama bi kocanın olup olmaması çok farkeder
bunları bu kadar net bi dille samimiyetine güvenerek yazıyorum çünkü geçmiş sayfalarda aynı senin yazdıklarını ben de yazdım ne zaman ki bebeği takıntı haline getirdim hayatım zehir oldu işyerinde huzurum kalmadı tedavi ve izinler yüzünden eşimle zaten kalmadı yabancı gibiydik dedim ya ben de yazdım bunları geçmiş sayfalarda ve tedaviyi bırakmaya karar verdim bi sene sadece doktorum son bi deneme dondurulmuşlarla diye ısrar etti diye denedim ve bu da olamayacak ben bi sene ara vereceğim fikrine odaklamıştım kendimi baktım ki bişeyler yoluna girmeye başlamış tamam benim durumum bi istista o arada tedavi de tuttu ama ben eşime sorun yaşadığımız dönemlerde hep dedim ki ben bebeği senin için yapmıyorum kendim için yapıyorum ben hamile kalayım da istersen çek git umrumda değil o bebek benim dediğim bile çok oldu daha hamile bile değilken psikyatra gittim eşimi de bi seansa götürdüm tamamen çıkarmıştım eşimi gözden

aslında kısacası bence sen tedavi işlerini bi kenara bırak biraz evliliğine eşine zaman ayır terapiye başla sen mutlu olursan tedavin daha kolay olur bence bi psikyatra giderek tedaviyi erteleyip eşine bi adım atarak başla yarın yeni bigüne...

ya kuzum yine de bi adı görünüyodu selam yazıyodu şimdi hiç girmiyo sanki

kızz sen topic sahibi değilmisin sen bilmicen de ben mi bilcemm ya şaka bi yana sana sormak geldi içimden ne bileyim işte

canım benim yıl sonu yaklışıyoya çalışanlar şimdi çok yoğundur heralde inş uğrar ayşen özletti kendini inş herşey yolundadır

canım benim rabbim bundan sonrasını güzel eylesin inş kaliteli yumoşların toplansın sağlıklı döllenip güzel güzel bölünsünler ve transferin gerçekleşip sana sıkı sıkı tutunsunlar rabbim tüm isteyenlerin bu yolda emek harcıyanların yardımcısı olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Mirage canim benide listeye ekle istersen. 3 deneme memorial sorun rezerv azligi. Tedavim dun itibariyle baslamis durumda. Yas 29 bu arada

meryem canım tedavin hayırlı olsun rabbim tedavinin sonunda sana sağlıklı hayırlı evlat kucağına almanı nasip etsin

evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??

hadi hayırlısı boyacim. bebeğine yaklaşıyosuna adım adım :)

ayşecim burayı takip ediyorsun, haliyle biliyorsundur ki bu zor süreçte sinirler geriliyor ve herkes en yakını olan eşine bu gerginliği yansıtıyor. kaldı ki onlar da gergin zaten. hepimiz eşlerimizle bu süreçte problemler yaşıyoruz. daha fazla anlayış istiyoruz, bulamazsak sorun oluyor falan. ama bana söyler misin Allah ayrılmaktan bahseden bir çifte bebek vermeyi uygun görsün? söylediğimi yanlış anlama, kendinize, daha doğrusu ilişkinize bir çeki düzen vermeniz için söylüyorum. tubadefeti çok doğru söylemiş, bir psikolog işe yarıyabilir. ben de gittim ve çok faydasını gördüm. 8 ay gittim daha yeni bıraktım. hala bebeğim yok ama en azından artık yüzüm gülüyor, ağlamıyorrum. hayatın devam ettiğin etmesi gerektiğinin bilincine vardım. çocuk dediğin şey şu an en çok ulaşmak istediğimiz varlık ama bir o kadar yorucu ve zor. daha çocuk yokken bu noktalara geliyorsunuz. çocukla yorulunca daha mı kötü olacaksınız yani? nolur topla kendini. en azından bir süre alttan alan taraf ol bari. benim psikoloğum bir şey söylemişti hep aklımda. karşındakini ve onun davranışlarını değiştiremezsin ama sen bu davranışlara karşı bir duruş oluşturabilirsin. o zaman herşey daha kolay olacaktır. herşeyin en güzeli olsun sizin için de inşallah. bu kötü günler geride kalacak. güven bana.

bu arada arkadaşlar listede olmadığını söylemişler. istersen bilgilerini ver ekleyeyim. sen vardın gibihatırlıyorum aslında yanışlıkla sildiklerimden misin acaba.

başladım tatlım, bu sabah 11:30da ilk iğnemi vuruldum.

mirage canım iğneye başlamışsın hayırlı olsun inş bu sefer sonu bebişli olsun

iyiyim canım, bende sana sormuştm ama görmemişsin galiba, nasılsın ne yapıyorsun kırmızıları beklemek haricinde

rabbim daha iyi eylesin canım göbeğin büyüdümü hiç merak ediyom rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yeğenimizi kuzu yer onu teyzsi

benmi hiç ne edeyim kös kös evde oturup gün dolduruyom hep dua ediyom başka bişey gelmiyo elimden ne mutlu diyom bizeki umudumuz var ya hiç umudumuz olmasa ne yapardık rabbim tüm evlat isteyenlerede banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…