tuba canım ayşen yazacak bişeyim yok diyip uzaktan takip ediyodu bizi hep hep söyledik ona yazacak bişeyinin olması önemli değil tecrübelerinle burda ol inş gelir ayşen bu ara işleride yoğun olabilir canım
kız bana niye soruyosun ben ne biliyim? yoklama mı alıyorum her gün? :))) muhtar mıyım ayol ben? :)))))) deli fişek
belki tanışmak nasip olur gerçekten.nur hanım istemiyorum çünkü hamile kalırsam aynı doktorla devam ederim diye semra hanım istiyorum.eşim biraz ayrı yaşayalım dedi en son bakalım belkide böylesi hayırlı bilemiyosunki.hakkımızda hayırlısı olsun
ya kuzum yine de bi adı görünüyodu selam yazıyodu şimdi hiç girmiyo sanki
kızz sen topic sahibi değilmisin sen bilmicen de ben mi bilcemmya şaka bi yana sana sormak geldi içimden ne bileyim işte
hkere canım teşekkürler.inş. tutunur çok istiyorum bende herkes gibi tabi :)) bakalım rabbim nasip ettiyse olucak inş :)
havinim saol bitanem..dediğin gibi kalitelidir inş. :) rabbim hepimize nasip etsin ..
apple 'cım tenx canm :) çatlatıcam inş . en kalitelisinden :))
zyxell ve red ne yapıyor acaba kızlara girmeyin diyorum ama merak etmedende duramıyorum :)
miragem başladın mı cnm lucrine.. ??
Mirage canim benide listeye ekle istersen. 3 deneme memorial sorun rezerv azligi. Tedavim dun itibariyle baslamis durumda. Yas 29 bu arada
Mirage canim benide listeye ekle istersen. 3 deneme memorial sorun rezerv azligi. Tedavim dun itibariyle baslamis durumda. Yas 29 bu arada
evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??
belki tanışmak nasip olur gerçekten.nur hanım istemiyorum çünkü hamile kalırsam aynı doktorla devam ederim diye semra hanım istiyorum.eşim biraz ayrı yaşayalım dedi en son bakalım belkide böylesi hayırlı bilemiyosunki.hakkımızda hayırlısı olsun
hkere canım teşekkürler.inş. tutunur çok istiyorum bende herkes gibi tabi :)) bakalım rabbim nasip ettiyse olucak inş :)
havinim saol bitanem..dediğin gibi kalitelidir inş. :) rabbim hepimize nasip etsin ..
apple 'cım tenx canm :) çatlatıcam inş . en kalitelisinden :))
zyxell ve red ne yapıyor acaba kızlara girmeyin diyorum ama merak etmedende duramıyorum :)
miragem başladın mı cnm lucrine.. ??
mirage canım iğneye başlamışsın hayırlı olsun inş bu sefer sonu bebişli olsun
inşallah canım ya darısı sana...
hkere canım nasılsın
iyiyim canım, bende sana sormuştm ama görmemişsin galiba, nasılsın ne yapıyorsun kırmızıları beklemek haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?