eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi bende tedavi aşamasındayım burası hangi merkez
herkez aynı merkezdemi tedavi görüyorrrrrrrrr

feriha öncelikle tedavin hayırlı olsun inş sonunda hamiş kalırsın tedavinin burası eylül topiği sevgili arkadaşım merkezlerimiz ayrı ortak noktammız aynı olduğu için burdayız sende hoşgeldin

canım bazen bizler ne desek boş oluyo rabbim ne zaman taktir etmişse o zaman olur hayırlısıyla

canım ben iyiyim kırmızılarım bugünde gelmeyince doktorumu aradım içim rahat şimdi kırmızılarım ne zaman isterse gelebilir

ne dedi doktorun havin? merak ettim

slam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi bende tedavi aşamasındayım burası hangi merkez

tedavin hayırlı olsun ferihacım. topicin 1. sayfasındaki tabloda herkesin durumunu ve merkezini görebilirsin canım

ne dedi doktorun havin? merak ettim

tedavin hayırlı olsun ferihacım. topicin 1. sayfasındaki tabloda herkesin durumunu ve merkezini görebilirsin canım

canım adet döngüm değişti adetimi bekliyeceğim şimdi yine bekliyom anlıcan başka bişe gelmiyo elimden

canım şuanda netarafta rahat ediyorsan otarafına yat, sadce son aylarda sol tarafa yatılacak, yattığın tarafta çok uzun kalma kan akışı olun, bende soluma yatamıyordum ama geçti artık,senine geçer,birde ağrı gazsandır diye düşünüyorum.ilaçların etkisi

hayırlı olsun tedavin hepimizi ayrı merkezlerdeyiz gönlümüz bir :) sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz tedavi aşamasında senide bekleriz.kim nerde tedavi görüyor ilk sayfada tablomuz var

herkese selam canlarım benim nasılsınız.çok sık giremiyorum malesef işlerim yoğun yorgun düşüyorum ama geçmişi okudum iyi kötü haberler var hepimizin hakkında hayırlısı.miragem tatlım benim merkezi bahçeci fulya olarak değiştirebilirsin önümüzdeki hafta içi start veriyoruz Allahın izniyle.geçen bahçecinin sitesine mail atmıştım düm emre bey aradı detaylıca konuştuk çok ilgililer bu arada yılmadan bıkmadan dinledi beni telde hafta içi gelin hemen başlayalım dedi kısmetse bu sefer başlıycaz inşallah çok umutluyum heyecanlıyım stresliyim.

slm hemşerim:))) hoşgeldin topiğimize :)) burda türkiyeden ve hatta yurtdışından bi sürü arkadaşımız var herkez farklı illerde ve farklı merkezlerde ama ben burayı seviyorum dertdaşlarım çok iyiler ve birbirimizi anlıyoruz her konuda gördüğün gibi dertleşiyoruz:))

hadi hayırlısı burcucum. Allah yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. bizi mutlaka haberdar et gelişmelerinden.

burcu canım tedavin şimdiden hayırlı olsun kaliteli yumoşların gelişsin inş

sağol canım valla konuşuyorum olmuyor konuşmuyorum olmuyor. çocuk istiyorum ama aynı olacaksan başlama diyor.ben garanti veremem tekrar yıkılmıcağıma ama şimdi ayağa kalktım ve denemek istiyorum.nuri bey konusunda baksana en iyisi memorial bile aramıyor iki kere randevu maili gönderdim hemde semra hanım için dönüş yok.senin hakkındada rabbbim hayırlısını kalbine düşürsün inş.seni tanıyamadım ama içim çok ısındı sana.

sağol canım bencede birbirine destek gerekli ama benim eşim çok dediğim dedik biri.doktor işi hakikaten şans.en iyi yerde yaparsın olmaz en beğenmediğin yerde olur.sende artık başlasanda nuri beyle tedavi nasıl sürüyor görsek belki bir faydan olur karar vermemde.hakkında hayırlısı olsun inş.çok yıpranmazsın ilk denemende hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…