cnm söylemedi de zaten şimdi başlamıcam da..bugün al p.tesi opu günü getir yanında dedi..heralde ogün tarif edecek.ben önceden sorayım dedm bilgim olsun die :)
opudan sonra başlıcaksın canım, benm ilaçlarımın biri kortizonluydu ben almak istemedim hatta transfer gününe kadar içtim 3gün sadece..
ayşeeeeeen....79...elfaes ..nerelerdesiniz yaaaa.....miragemm tedavin hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah...maşallahhhh:)))))) teste gelince bu gün eşime söyledim akşam gelirken test getirirsen sevinirim dedim ok dedi bi geldi yok hani dedim yaa aşkım hiç ecz.. görmedim gelirken cevap bu... tabi ben sinirlendim...akşamın 11 de ecz. aramak için gitmeye kalktı ben izin vermedim afra tafra yaptım anlayacağın:))) yarında pazar bakalım pazartesiye kadar gelmezsse yapacağım:))) ama hiç belirtim yok hamile değilsem neden öyle gecikti normalde hiç şaşmaz:))) 6 gün gecikti:)) hayırlısı bakalım
canım benim bebeğini kucağına alana kadar bu tedirginlikler bitmeyecek bıraz daha büyüsün hareketlerini hissetmeye başladığında az hareketleri azalsın yine aynı tedirginliği yaşıyosun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini rabbim bizlerede nasip etsin tez zamanda
bugn bana yine ilaç yazıldı..tetradox , cronine jel , progestan ve clexane bunları ne zaman kullanmaya başlıcam ben bilen var mı ??... off ilaç ilaç mahvoldu vücudumuz :)
ayşeeeeeen....79...elfaes ..nerelerdesiniz yaaaa.....miragemm tedavin hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah...maşallahhhh:)))))) teste gelince bu gün eşime söyledim akşam gelirken test getirirsen sevinirim dedim ok dedi bi geldi yok hani dedim yaa aşkım hiç ecz.. görmedim gelirken cevap bu... tabi ben sinirlendim...akşamın 11 de ecz. aramak için gitmeye kalktı ben izin vermedim afra tafra yaptım anlayacağın:))) yarında pazar bakalım pazartesiye kadar gelmezsse yapacağım:))) ama hiç belirtim yok hamile değilsem neden öyle gecikti normalde hiç şaşmaz:))) 6 gün gecikti:)) hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı boyacim. bebeğine yaklaşıyosuna adım adım :)
ayşecim burayı takip ediyorsun, haliyle biliyorsundur ki bu zor süreçte sinirler geriliyor ve herkes en yakını olan eşine bu gerginliği yansıtıyor. kaldı ki onlar da gergin zaten. hepimiz eşlerimizle bu süreçte problemler yaşıyoruz. daha fazla anlayış istiyoruz, bulamazsak sorun oluyor falan. ama bana söyler misin Allah ayrılmaktan bahseden bir çifte bebek vermeyi uygun görsün? söylediğimi yanlış anlama, kendinize, daha doğrusu ilişkinize bir çeki düzen vermeniz için söylüyorum. tubadefeti çok doğru söylemiş, bir psikolog işe yarıyabilir. ben de gittim ve çok faydasını gördüm. 8 ay gittim daha yeni bıraktım. hala bebeğim yok ama en azından artık yüzüm gülüyor, ağlamıyorrum. hayatın devam ettiğin etmesi gerektiğinin bilincine vardım. çocuk dediğin şey şu an en çok ulaşmak istediğimiz varlık ama bir o kadar yorucu ve zor. daha çocuk yokken bu noktalara geliyorsunuz. çocukla yorulunca daha mı kötü olacaksınız yani? nolur topla kendini. en azından bir süre alttan alan taraf ol bari. benim psikoloğum bir şey söylemişti hep aklımda. karşındakini ve onun davranışlarını değiştiremezsin ama sen bu davranışlara karşı bir duruş oluşturabilirsin. o zaman herşey daha kolay olacaktır. herşeyin en güzeli olsun sizin için de inşallah. bu kötü günler geride kalacak. güven bana.
ne güzel özetlemissiniz.
asl1nda esler çocuk istiyor ama biz s1k1nt1l_ar1m1z1 fazlaca yans1tt1g1m1z zaman simdiden böyle ise istemiyorum deyip ç1k1yorlar. o yyuzden güçlü olup baz1 seyleri sadece kendimiz yetmediinde bi uzmandan yard1m alarak çözmek ve her s1k1nt1m1z1 onlara yans1tmamak laz1m. bazen hakl1 olsak da alttan alan taraf olmak laz1m.
dün senden korkumdan okuyup kactım boyacı:):)transferliler burda maşallahh. :)) ya size diyorum ama bakalım ben girmeden durabilicek miyim :)) alışkanlık yaptı tabi topikimiz :)
zyxell nasılsın cnm ?
yuks sen nasılsın cnm ağrın varmış ??
canım benım:) cok tesekkur ederım inşallah ahunisa inşallah...senın nasıl gıdıyor pek gelmıyorsun sanırım sen de ben gıbı..umarım hersey yolundadır..cok opuyorum canım arkadasımCanımmmmm transferin olmuş çook sevindim, hayırlı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün 29 Aralık mış test tarihin inşallah güzel sonucunu paylaşırsın hep beraber seviniriz.. :))))
hkere canım teşekkürler.inş. tutunur çok istiyorum bende herkes gibi tabi :)) bakalım rabbim nasip ettiyse olucak inş :)
havinim saol bitanem..dediğin gibi kalitelidir inş. :) rabbim hepimize nasip etsin ..
apple 'cım tenx canm :) çatlatıcam inş . en kalitelisinden :))
zyxell ve red ne yapıyor acaba kızlara girmeyin diyorum ama merak etmedende duramıyorum :)
miragem başladın mı cnm lucrine.. ??
amin canım.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
dün senden korkumdan okuyup kactım boyacı:):)
canım benım:) cok tesekkur ederım inşallah ahunisa inşallah...senın nasıl gıdıyor pek gelmıyorsun sanırım sen de ben gıbı..umarım hersey yolundadır..cok opuyorum canım arkadasım
benım bugun 1 hafta kaldı ama ben de catladım artık..ama bu defa kararlıyım 9.gun test falan yapmıcam..oncekınde yaptım kahrettım kendımı...bu arada kasıklarımdakı sınek ısırıgı gıbı batmalar devam edıyor kızlar.. gece de baya sancılandım dr progestana baglıyor o sıskınlık yapabılır rahatsız edebılır dedı..ama bu kasılmaların sancıların kotu etkısı olur mu tedırgınım acıkcası
kaçmazsın ya, mirage istinaydı :) insan çatlıyor meraktan varmı yokmu diye.
ayy valla anlamıyorum sizi. çok stresli bişey o test ya hiç yapılası bişey değil ki :))))
sensiz olur mu parti..hayret hafta sonu toikimiz canlı :)))
red canım nasılsın? belirtilerin var mı ?? girmişin bari iki tıkıl yazda öyle çık :)))
inşallah havıncım:) Rabbım guzel gonlune gore versın senın de ınsallah...:)canım benim herşeyi güzele hayra yoralım inş ince ince kasık ağrıların bebişinin tutunmasının işaretidir rabbim bu sefer inş güldürür yüzünü
:):) boyacii:):) izin cıktı sanırım..gırdım ya uykum kactı 1 haftayı gerıde bıraktım sükür..bakaım hayırlısıyla gelecek hafta bu gun ya sevınc cıglıkları aglamaları ya da kahır gecelerı bızı beklıyor ..senın pazartesı sanırım sımdı okudum..hadı arkadan da sen gelıyorsun ınsallah canım:) belırtı aramamak gerekır dıyorlar bılmıyorumkı oncekı denememle karsılastırıyorum ıster ıstemez hafıf batmalar once olmamıstı sınek ısırır gıbı agrılarım oluyor artık neye ısaretse:) onun dısında sag kasıgım agrıyor ki o her ay bu donemlerde agrırdı..bılmıyorum hamılelere sormak lazım belırtıler oldumu dıye canımcım ya..bende olanlar bunlar ama belırtı olup olmadıgını bılmıyorum:)
inşallah havıncım:) Rabbım guzel gonlune gore versın senın de ınsallah...:)
:)) e merak ettm ya çıktı azcık izin :)) az kalmış cnm az daha sabret..kendini yorma stres yapma ..inş bebişin seninledir..bende bilmiyorum ama kızlardan okuduğum kadarıyla onlarında oluyordu böyle ağrıları.. hatta ufak lekeleri bile oluyordu yerleşme içinmiş falan..inş sennde öyledir cnmm..ne bileyim umut var içimde hamişsin gibi hissettim :)) hadi hayırlısı :))
bide zyxell den haber alaydık iidi :))
kızlar kociş yatıo dolayısıyla bende ..hepinizi kojaman kojaman mucu mucu :))
ii geceleerrrr :)))
:)) e merak ettm ya çıktı azcık izin :)) az kalmış cnm az daha sabret..kendini yorma stres yapma ..inş bebişin seninledir..bende bilmiyorum ama kızlardan okuduğum kadarıyla onlarında oluyordu böyle ağrıları.. hatta ufak lekeleri bile oluyordu yerleşme içinmiş falan..inş sennde öyledir cnmm..ne bileyim umut var içimde hamişsin gibi hissettim :)) hadi hayırlısı :))
bide zyxell den haber alaydık iidi :))
kızlar kociş yatıo dolayısıyla bende ..hepinizi kojaman kojaman mucu mucu :))
ii geceleerrrr :)))
canım inş bu gecikmen hayırla sonuçlanır canım her hamilelikte aynı işaret olmazmış inş senin mucizende süpriz yapar diye dua ediyom rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?