eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm söylemedi de zaten şimdi başlamıcam da..bugün al p.tesi opu günü getir yanında dedi..heralde ogün tarif edecek.ben önceden sorayım dedm bilgim olsun die :)

canım öyle zaten opudan sonra başlıyosun inş herşey bebeğimize ulaşmaya vesile doktorların eliyle ilaçların bahanesiyle rabbimin ol demesiyle hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

canım inş bu gecikmen hayırla sonuçlanır canım her hamilelikte aynı işaret olmazmış inş senin mucizende süpriz yapar diye dua ediyom rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin

amin canım.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

aaaa benden habersiz parti mi yapıyosunuz burda? herkesler burdaymııış.

bugn bana yine ilaç yazıldı..tetradox , cronine jel , progestan ve clexane bunları ne zaman kullanmaya başlıcam ben bilen var mı ??... off ilaç ilaç mahvoldu vücudumuz :)

antibiyotik ve progestanları opudan hemen sonra vermişti bana canım.

teşekkür ederim canım. ama ben senin bu bekletme işini hiç sevmedim çatladık haaa.

sensiz olur mu parti..hayret hafta sonu toikimiz canlı :)))

red canım nasılsın? belirtilerin var mı ?? girmişin bari iki tıkıl yazda öyle çık :)))

transferliler burda maşallahh. :)) ya size diyorum ama bakalım ben girmeden durabilicek miyim :)) alışkanlık yaptı tabi topikimiz :)

zyxell nasılsın cnm ?
yuks sen nasılsın cnm ağrın varmış ??
dün senden korkumdan okuyup kactım boyacı:):)
Canımmmmm transferin olmuş çook sevindim, hayırlı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün 29 Aralık mış test tarihin inşallah güzel sonucunu paylaşırsın hep beraber seviniriz.. :))))
canım benım:) cok tesekkur ederım inşallah ahunisa inşallah...senın nasıl gıdıyor pek gelmıyorsun sanırım sen de ben gıbı..umarım hersey yolundadır..cok opuyorum canım arkadasım

benım bugun 1 hafta kaldı ama ben de catladım artık.. ama bu defa kararlıyım 9.gun test falan yapmıcam..oncekınde yaptım kahrettım kendımı...bu arada kasıklarımdakı sınek ısırıgı gıbı batmalar devam edıyor kızlar.. gece de baya sancılandım dr progestana baglıyor o sıskınlık yapabılır rahatsız edebılır dedı..ama bu kasılmaların sancıların kotu etkısı olur mu tedırgınım acıkcası

amin canım.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

amin canım tüm kalbimle amin evde akşama kadar boş duvarlara bakmak zor rabbim tüm kalbiyle anne olmak isteyen anne adaylarınında benimde evimi hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin tüm evlerde çocuk gülücükleri baharda çiçeklerin açması gibi yankılansın rabbim biz aciz kullarını daha fazla bu imtihana tabi tutmasın inş

canım benim herşeyi güzele hayra yoralım inş ince ince kasık ağrıların bebişinin tutunmasının işaretidir rabbim bu sefer inş güldürür yüzünü

sensiz olur mu parti..hayret hafta sonu toikimiz canlı :)))

red canım nasılsın? belirtilerin var mı ?? girmişin bari iki tıkıl yazda öyle çık :)))

:):) boyacii:):) izin cıktı sanırım..gırdım ya uykum kactı 1 haftayı gerıde bıraktım sükür..bakaım hayırlısıyla gelecek hafta bu gun ya sevınc cıglıkları aglamaları ya da kahır gecelerı bızı beklıyor ..senın pazartesı sanırım sımdı okudum..hadı arkadan da sen gelıyorsun ınsallah canım:) belırtı aramamak gerekır dıyorlar bılmıyorumkı oncekı denememle karsılastırıyorum ıster ıstemez hafıf batmalar once olmamıstı sınek ısırır gıbı agrılarım oluyor artık neye ısaretse:) onun dısında sag kasıgım agrıyor ki o her ay bu donemlerde agrırdı..bılmıyorum hamılelere sormak lazım belırtıler oldumu dıye canımcım ya..bende olanlar bunlar ama belırtı olup olmadıgını bılmıyorum:)

:)) e merak ettm ya çıktı azcık izin :)) az kalmış cnm az daha sabret..kendini yorma stres yapma ..inş bebişin seninledir..bende bilmiyorum ama kızlardan okuduğum kadarıyla onlarında oluyordu böyle ağrıları.. hatta ufak lekeleri bile oluyordu yerleşme içinmiş falan..inş sennde öyledir cnmm..ne bileyim umut var içimde hamişsin gibi hissettim :)) hadi hayırlısı :))

bide zyxell den haber alaydık iidi :))

kızlar kociş yatıo dolayısıyla bende ..hepinizi kojaman kojaman mucu mucu :))
ii geceleerrrr :)))

inşallah havıncım:) Rabbım guzel gonlune gore versın senın de ınsallah...:)

amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş sende test gününde pozitifi görürsün rabbim seninde gönlüne göre versin inş önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun

agzından bal damlıyor hadı bakalım ınsallah:):) zyxell daha cok korkmus demekkı bak ugramıyor kızcaz:=) opuyorum tatlı ruyalar

canım sana hayırlı geceler bende öpüyom seni

geçen sefer siz benim için diodunuz ya senden umutluyuz olacak diye, bu defa ben kendimden umutluyum. sizinki tutmadı bakalım benimki tutacak mı

canım inş bu gecikmen hayırla sonuçlanır canım her hamilelikte aynı işaret olmazmış inş senin mucizende süpriz yapar diye dua ediyom rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin

evet tatlım hep aynı olmazmış ama ne biliyim işte daha önce 2 defa normal yolla hemile kaldım ve her ikisindede belirtim olmuştum hemde ilk günlerden.. ağzımda metal tadı ve mide yanması yaşamıştım... ama ne aşılamamda nede tüpte hiç belirtim olmadı ve anlamıştım hamile olmadığımı... işte buda eğer hamile değilsem ki değilimdir diye düşünüyorum neden gecikiyor tüpten sonraki 3. adetim olacak ama hala ne belirti var ne bişi valla bende şaşırdım ve meraktayım aslında nasıl dayandım kaç gündür onada şaşırıyorum tüp bebekte her gün çubuk yapmıştım ne garip değilmi:)))))
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…