eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet canım büyüdü biraz, kıyafetlerim oluyor hala ama biraz göbek çıksada, diyet yaparken göbeğim çıksa deli olurdum ama artık seviniyorum böyle bir duygu ya, Rabbim sanada yaşatsın inşallah, umudunu kaybetme canım, Allah büyük ol derse neler olur, ama imtihandayız, ben şu sözü çok beğeniyorum
Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.
hepte bu sözü düşünerek bebeğimin olacağını ümit ettim Allahım hep hayal ettim dedim dua ettim..

canım umudumu asla kaybetmiyorum çünkü bu güne kadar umudum yoktu şimdi var rabbim verecek biliyorum inş tez verir daha fazla aratmaz

payleştığın söz çok güzel rabbim bunca yıl banada kapıları kapatmıştı şimdi açtıysa inş tez vakitte bebeğimide göbüşüme alacağım

canım şimdi azar azar göbüşün büyüyecek bebeğinde sağlıklı büyüsün içerde bi sabah bakıcaksınki göbeğin aniden kocaman olmuş sen bile şaşıracaksın rabbim bebeğine sağlık versin sağlıklı gelişsin sağlıklı büyüsün gününde saatinde kucağına alırsın inş

evet cnmm vurdum..valla bende bu aşamalara geldm ya hala inanamıyorum...fırt diye geçiverdi günler :))

canım bu aşamalar en kolayı opudan sonraki zamanda inş kolayca geçer ve sende bebişini göbüşüne alıp gün sayarsın hayırlısıyla

bugn bana yine ilaç yazıldı..tetradox , cronine jel , progestan ve clexane bunları ne zaman kullanmaya başlıcam ben bilen var mı ??... off ilaç ilaç mahvoldu vücudumuz :)

bugn bana yine ilaç yazıldı..tetradox , cronine jel , progestan ve clexane bunları ne zaman kullanmaya başlıcam ben bilen var mı ??... off ilaç ilaç mahvoldu vücudumuz :)

canım bu ilaçlara doktorun söylemedimi ne zaman başlıyacağını ama bu ilaçlara normalde opudan sonra başlaman gerekiyo canım bana doktorum opudan sonra progestanı yazmıştı

evet cnmm vurdum..valla bende bu aşamalara geldm ya hala inanamıyorum...fırt diye geçiverdi günler :))
canım bugünler geçiyorda transferden sonraki 12 gün geçmiyor, işte sabır testi asıl ozaman, ama gününden önce sakın sakın test yapıp ta moralini bozma..

amin canım inşallah darısı başına tatlım, çok dua et canım Rabbim kimseye kapılarını kapatmaz sen umutsuzluğa düşme dualarını eksik etme, yalvar Allaha canım,inşallah sanada nasip edecek Rabbim ama herşeyin bir vakti zamanı var, sürekli bişeylerle imtihan oluyoruz Rabbim beterinden korusun inşallah..

canım diğer ilaçlarını bilmiyorum ama jeli transferden birgün önce kullanmaya başladım. transferden sonrada eve gelince test gününe kadar, pozitifiten sonrada 12.haftaya kadar.

Son düzenleme:

canım benim dua etmezmiyim tek yakarış kapım o rabbim gönlümden geçeni biliyo duyuyo rabbim ellerimizi kapısından boş çevirmez inş vakti gelmiştir daha fazla aratmadan hayırlısıyla bu sefer bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder

ayşeeeeeen....79...elfaes ..nerelerdesiniz yaaaa.....miragemm tedavin hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah...maşallahhhh:)))))) teste gelince bu gün eşime söyledim akşam gelirken test getirirsen sevinirim dedim ok dedi bi geldi yok hani dedim yaa aşkım hiç ecz.. görmedim gelirken cevap bu... tabi ben sinirlendim...akşamın 11 de ecz. aramak için gitmeye kalktı ben izin vermedim afra tafra yaptım anlayacağın:))) yarında pazar bakalım pazartesiye kadar gelmezsse yapacağım:))) ama hiç belirtim yok hamile değilsem neden öyle gecikti normalde hiç şaşmaz:))) 6 gün gecikti:)) hayırlısı bakalım

amin canım aminn, en kısa sürede nasip etsin inşallah, inanki çok zor, tedavi ayrı bi süreç, ondan sonra gebelik oluncada hep bebeğe bişey olcak endişesi hiç bitmiyor bu tedirgenlikler, bir muayene de rahatlıyorum bebeğimi görünce onun haricinde hep bişey olcak korkusu,Rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım bu ilaçlara doktorun söylemedimi ne zaman başlıyacağını ama bu ilaçlara normalde opudan sonra başlaman gerekiyo canım bana doktorum opudan sonra progestanı yazmıştı

cnm söylemedi de zaten şimdi başlamıcam da..bugün al p.tesi opu günü getir yanında dedi..heralde ogün tarif edecek.ben önceden sorayım dedm bilgim olsun die :)

inşallah hamilesindir ya ne güzel süpriz olur valla, hemde bir tedavi süreci daha yaşamadan inşallah..Allah hayırlar versin inşallah canım,çok bile bekledin canım ya çatlamadan ::)

cnm söylemedi de zaten şimdi başlamıcam da..bugün al p.tesi opu günü getir yanında dedi..heralde ogün tarif edecek.ben önceden sorayım dedm bilgim olsun die :)

opudan sonra başlıcaksın canım, benm ilaçlarımın biri kortizonluydu ben almak istemedim hatta transfer gününe kadar içtim 3gün sadece..

canım benim bebeğini kucağına alana kadar bu tedirginlikler bitmeyecek bıraz daha büyüsün hareketlerini hissetmeye başladığında az hareketleri azalsın yine aynı tedirginliği yaşıyosun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini rabbim bizlerede nasip etsin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…