Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayse guluu :)) napıyosun hatunum? var mı bana yeni haberlerin?
bence hemen test yap nasıl duruyorsun ayşe inş. hamilesin çok moral olursun bizlerede ayyy inş.yeni haberim olsa dudurmuyum miragem:))) adetim 6 gün gecikti inşallah hayra alemettir.. ne adet belirtim var nede başka bişi bende merak ediyorum ama sabredeceğim hiç bişey yapmayacağım test olarak bakalım bekleyelim 1 hafta daha:)))
sağol canım valla konuşuyorum olmuyor konuşmuyorum olmuyor. çocuk istiyorum ama aynı olacaksan başlama diyor.ben garanti veremem tekrar yıkılmıcağıma ama şimdi ayağa kalktım ve denemek istiyorum.nuri bey konusunda baksana en iyisi memorial bile aramıyor iki kere randevu maili gönderdim hemde semra hanım için dönüş yok.senin hakkındada rabbbim hayırlısını kalbine düşürsün inş.seni tanıyamadım ama içim çok ısındı sana.
kızz kaç kere sordummm bu ayşen79 nereye kayboldu varmı fikri olann??? cevap alamadıkça merakım arttı wallaaa kızzzcağız kaybolmuşşş
yeni haberim olsa dudurmuyum miragem:))) adetim 6 gün gecikti inşallah hayra alemettir.. ne adet belirtim var nede başka bişi bende merak ediyorum ama sabredeceğim hiç bişey yapmayacağım test olarak bakalım bekleyelim 1 hafta daha:)))
dün doktor kontrolum vardi,2 tane yumurta gelismis 18 mm lik,doktor hemen degerlendirelim dedi,ben hiç sicak bakmiyordum cunku genelde benim yumurtalar geç buyuyordu,neyse çatlama ignesi vuruldu dün aksam,bugunde acilen opuya alindim kan tahlili yumurtlamaya yakin olunca,kabus gibi sanki yumurtalarin ikiside bos çikti,ben hissediyordum ama elimden bisey gelmedi doktor ne dediyse onu yaptim,6 inci denememde bu sekilde son buldu,fazla umidim kalmadi benim kizlar,6 opudan sadece 3 transfer yasadim..Rabbim bilir ama ne kadar ugrassamda olmuyo kizlar
boyacı canım opu günün belli oldumu
evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??
yeni haberim olsa dudurmuyum miragem:))) adetim 6 gün gecikti inşallah hayra alemettir.. ne adet belirtim var nede başka bişi bende merak ediyorum ama sabredeceğim hiç bişey yapmayacağım test olarak bakalım bekleyelim 1 hafta daha:)))
kızz kaç kere sordummm bu ayşen79 nereye kayboldu varmı fikri olann??? cevap alamadıkça merakım arttı wallaaa kızzzcağız kaybolmuşşş
dün doktor kontrolum vardi,2 tane yumurta gelismis 18 mm lik,doktor hemen degerlendirelim dedi,ben hiç sicak bakmiyordum cunku genelde benim yumurtalar geç buyuyordu,neyse çatlama ignesi vuruldu dün aksam,bugunde acilen opuya alindim kan tahlili yumurtlamaya yakin olunca,kabus gibi sanki yumurtalarin ikiside bos çikti,ben hissediyordum ama elimden bisey gelmedi doktor ne dediyse onu yaptim,6 inci denememde bu sekilde son buldu,fazla umidim kalmadi benim kizlar,6 opudan sadece 3 transfer yasadim..Rabbim bilir ama ne kadar ugrassamda olmuyo kizlar
cnm nasılsın...bebişin nasıl ? inanmıcaksın gece rüyamda seni gördüm..kızlar artık topik yetmio bana rüyamda da sizlerle uğraşıyorum :))))
bircik canım herşeyin hayırlısı Rabbim en doğru zamanda nasipeder inşallah daha çok uğraştırmadan ümidini kesme canım..dün doktor kontrolum vardi,2 tane yumurta gelismis 18 mm lik,doktor hemen degerlendirelim dedi,ben hiç sicak bakmiyordum cunku genelde benim yumurtalar geç buyuyordu,neyse çatlama ignesi vuruldu dün aksam,bugunde acilen opuya alindim kan tahlili yumurtlamaya yakin olunca,kabus gibi sanki yumurtalarin ikiside bos çikti,ben hissediyordum ama elimden bisey gelmedi doktor ne dediyse onu yaptim,6 inci denememde bu sekilde son buldu,fazla umidim kalmadi benim kizlar,6 opudan sadece 3 transfer yasadim..Rabbim bilir ama ne kadar ugrassamda olmuyo kizlar
evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??
canım sende eşine deki eğer yanımda olursan olumlu olumsuz inş. yılmayacağım üzülmeyeceğim belki bu iyi bi taktik olabilir =) anlamadım neden böyle yaptı memorial canım neden nur hanımla özel konuşmuyorsun belki o sana bu konuda yardımcı olur bende seni çok tanımak isterim yakın bi dostum gibi oldun ben geçen memoriale gittiğimde diğer topikten mikroyla tanışmıştık o kadar güzel oluyor ki bu tanışma senle de belki bi gün tanışırız
belki tanışmak nasip olur gerçekten.nur hanım istemiyorum çünkü hamile kalırsam aynı doktorla devam ederim diye semra hanım istiyorum.eşim biraz ayrı yaşayalım dedi en son bakalım belkide böylesi hayırlı bilemiyosunki.hakkımızda hayırlısı olsun