eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canımmmmm transferin olmuş çook sevindim, hayırlı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün 29 Aralık mış test tarihin inşallah güzel sonucunu paylaşırsın hep beraber seviniriz.. :))))

ayse guluu :)) napıyosun hatunum? var mı bana yeni haberlerin?

yeni haberim olsa dudurmuyum miragem:))) adetim 6 gün gecikti inşallah hayra alemettir.. ne adet belirtim var nede başka bişi bende merak ediyorum ama sabredeceğim hiç bişey yapmayacağım test olarak bakalım bekleyelim 1 hafta daha:)))

bence hemen test yap nasıl duruyorsun ayşe inş. hamilesin çok moral olursun bizlerede ayyy inş.

canım sende eşine deki eğer yanımda olursan olumlu olumsuz inş. yılmayacağım üzülmeyeceğim belki bu iyi bi taktik olabilir =) anlamadım neden böyle yaptı memorial canım neden nur hanımla özel konuşmuyorsun belki o sana bu konuda yardımcı olur bende seni çok tanımak isterim yakın bi dostum gibi oldun ben geçen memoriale gittiğimde diğer topikten mikroyla tanışmıştık o kadar güzel oluyor ki bu tanışma senle de belki bi gün tanışırız

kızz kaç kere sordummm bu ayşen79 nereye kayboldu varmı fikri olann??? cevap alamadıkça merakım arttı wallaaa kızzzcağız kaybolmuşşş

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu sağlıklı bir gün diliyorum

kızz kaç kere sordummm bu ayşen79 nereye kayboldu varmı fikri olann??? cevap alamadıkça merakım arttı wallaaa kızzzcağız kaybolmuşşş

tuba canım ayşen yazacak bişeyim yok diyip uzaktan takip ediyodu bizi hep hep söyledik ona yazacak bişeyinin olması önemli değil tecrübelerinle burda ol inş gelir ayşen bu ara işleride yoğun olabilir canım

canım sabredip inş sonunda iyi haberler alır bizede verirsin tek duam bu

dün doktor kontrolum vardi,2 tane yumurta gelismis 18 mm lik,doktor hemen degerlendirelim dedi,ben hiç sicak bakmiyordum cunku genelde benim yumurtalar geç buyuyordu,neyse çatlama ignesi vuruldu dün aksam,bugunde acilen opuya alindim kan tahlili yumurtlamaya yakin olunca,kabus gibi sanki yumurtalarin ikiside bos çikti,ben hissediyordum ama elimden bisey gelmedi doktor ne dediyse onu yaptim,6 inci denememde bu sekilde son buldu,fazla umidim kalmadi benim kizlar,6 opudan sadece 3 transfer yasadim..Rabbim bilir ama ne kadar ugrassamda olmuyo kizlar

canım benim bunda da hayır vardır inş yumurtaların boş çıkmamıştır rabbim ne kadar gayret ettiğini çaba sarfettiğini görüyo olmazları olduran rabbim sanada inş tüm güzellikleri yaşatır asla umutsuz olma canım rabbim büyük inş hakkında hayırlı olanı nasip eder sana

cnm nasılsın...bebişin nasıl ? inanmıcaksın gece rüyamda seni gördüm..kızlar artık topik yetmio bana rüyamda da sizlerle uğraşıyorum :))))

evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??

hadi gözün aydın şimdiden hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşun toplansın inş

canım bende tık yok inş bir kaç güne gelirler heralde

hayret bişeysin yaa git bi testler yapppp! adet belirtin olmaması en belirgin hamilelik belirtin olabilir bence.

kız bana niye soruyosun ben ne biliyim? yoklama mı alıyorum her gün? :))) muhtar mıyım ayol ben? :)))))) deli fişek

bircik ne desem ki? aaaaa diye ağzım açık kaldım ekran karşısında. sinir bozucu bir durum, hem de çok. ama ümitsizlik kısmına katılmıyorum. zamanı var diyorum ben. kesin bir zamanı var.

cnm nasılsın...bebişin nasıl ? inanmıcaksın gece rüyamda seni gördüm..kızlar artık topik yetmio bana rüyamda da sizlerle uğraşıyorum :))))

ne topic açmışım beee heyt beee :))) sloganım rüyalarınızın topiği o zaman :))

bircik canım herşeyin hayırlısı Rabbim en doğru zamanda nasipeder inşallah daha çok uğraştırmadan ümidini kesme canım..

evet şekerim belli oldu... bugn akşam 10 da çatlatma iğnem p.teside opum var hayırlısıyla .. :) cnm senden ne haber var mı gelen giden .. ??

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bebşin sıkı sıkı tutunsun canım sana

havincim sen nasılsın neler yapıyorsun

canim cok uzuldum cok gecmis olsun.... biliyorum cok zor ama en azindan yumurtan var, gelismis... bir daha yine olacak ve gelisecek ve insallah bos cikmayacak... seni cok iyi anliyorum bizim durumumuzda transfere bile gitmek zor ama insan isteyince olur, zamani var demekki.... hem dogal siklus tedavisindesin degil mi? yani ilac almiyorsun sanirim.... ha sabir diyelim.....

belki tanışmak nasip olur gerçekten.nur hanım istemiyorum çünkü hamile kalırsam aynı doktorla devam ederim diye semra hanım istiyorum.eşim biraz ayrı yaşayalım dedi en son bakalım belkide böylesi hayırlı bilemiyosunki.hakkımızda hayırlısı olsun

aaa ciddi misin canım neden yaaa bu kadar ilerlettiniz mi meseleyi =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…