eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayyy agzindan bal damliyor insallah tatlim insallah sende iyiki varsin

etmezmiyiz hic herkes icin dua ediyoruz canim benim insallah rabbim gonlune gore verir

Son düzenleme:
arkadaslar daha onceki tedavisi kisa protokol olanlar bana yardimci olun dun basladim igneye adetimin ikinci gunu basladim yani..en fazla kac gun surer benim ilk tedavimde uzun protokoldu 35 gun surdu tamamen hepsi bundada tahminime gore 15 gunde biter gibi geliyor biliyorum kisiden kisiye degisir ama siz yinede soyleyin
birde kontrole kac kere gittiniz ben sali gunu gidicem

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız tedaviye başlayanlar Allah yardımcınız olsun bende 30 ağustos yolcuyum inş. şimdiden çok heyecanlıyım =)

sağol emek verdin bizleri aydınlattın..doktoruma sormayı istedim umarım bilmişlik taslamış olmam:)))))

merhaba yeşimcim.çok sevindim hadı hayırlsıı bakalım.güzel haberlerini ilet bizlerede.tahlıller hormonlarının durumuna baklıyormuş canım.konyada başladın değılmı.çok öüyorum.allah yardımcın olsun

Mrb canım yok telekte başladım çünkü konyada üniversitenin 15 eylüle kdr tüp bebek laboratuvarı kapalıymış benimde rapor 1 aylık olduğu için hemen başladık ama telek umduğumdan farklı bir hastane çok memnunum çok titizler...bende çok öptm tatlım sen naptın?

canım dediğin test yapılmadı bana ama adetliyken yapılan hormon tahlilinde fsh zzaten yumurtalık rezervini gösteriyor bu yapıldı sadece ve iğneye başladığımdan beri 3 kez kan tahlili yapıldı o da e2 sanırım

Ben kisa protokol denedim femera idi sanirim 5 gun o hapi kullandim adetin ikinci gunu 1.gunfu hapin 3.gununde pregondu sanirim ignem ona basladim igne de 5gunluk du 5.gun aksam catlatma ignemi yaptim ertesi gun degil de sinraki gun opu oldum yani opudan 1gun once hic bisey yapmadim igne hap falan 10 gun falan oldu zaten . Igneleri saatinde yapman onemliymis bilginize.ayrica kan vermeye vs bu surecte hic gitmiyorsun ben gitmedim sende de ayni olabilir

Son düzenleme:

Kac cikti fsh sorabilir miyim ve en az kac olmsliymis bende kendim bakmak istiyorum once 1hafta sonra hasta olcam 21.gunu de uzun protokolle baslamak icin kendimi yonlendiriyorum cunku bu defa benim istedigim gibi grlismesini istiyorum surecin.

sürekli topiğe giriyorum yazıyorum ama gruplaşma olduğu için yazdıklarıma karşılık alamıyorum o yüzden açıkçası yazmak gelmiyor içimden artık

Kac cikti fsh sorabilir miyim ve en az kac olmsliymis bende kendim bakmak istiyorum once 1hafta sonra hasta olcam 21.gunu de uzun protokolle baslamak icin kendimi yonlendiriyorum cunku bu defa benim istedigim gibi grlismesini istiyorum surecin.
canım benim 5,75 çıktı 5 e kdr normal diyor doktorlar...benimkine de iyi dedi sorun yok demişti doktorum...

kızlarr 3 eylül hastaneye yatıyorum... laparoskopi+ histeroskopi

canım benııım buyuk gun geldı cattı demek....o kadar agladık ettık nasıl gececek o kadar zaman dedık :)en guzel haberlerle gerı dön oldu mu:))sımdıden cok gecmıs olsun..benım de haftaya hıtereskopi carsamba ya da cuma..bu defa olucak bak gör kucaklarımız dolucak ınsallah:) cok opuyorum senı sans hep senınle olsun..

canımm, bu değerler bana o kadar yabancı ki japonca konuşuyorsunuz gibi geliyor. ben bugüne kadar hiç hormon testi falan yaptırmadım zaten. yumurtaların ne güzel gelişmiş harika, inşallah çok kaliteli embriyoların da olacak ve bebişin gelecek, belki de bebişlerin... :)

kızlarr 3 eylül hastaneye yatıyorum... laparoskopi+ histeroskopi

tubacım Allah beraberinde olsun. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. bebeğine adım adım yaklaşıyorsun.

merhaba kizlar dun hayirlisiyla kayseriye gittim ve tedaviye basladim ilk ignemi dun yaptim offff acilar yine basladi yaaa insallah guzel sonuclar alirizda cektiklerimize deger

Hayırlı olsun ebrulicim...İnşallah güzel sonuçlanacak...İnşallah...

Hakkaten zamanın gelmiş olduğuna inanamıyorum. O kadar sabırsızlıkla bekledim ama şimdi de hafif tırsıyo gibiyim :)

yolun acik olsun guzelim Allah tez vakitte yollayacak bebgini guzeoim selamete cikacaksin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…