Mirage tşkler cnm güzel dileklerin için ayyy ilk ben mi başlamış oldum inşallah güzel sonuç alırımda ayağımı sürerim topiğimize herkes hamiş olur inşallahhhhhhh 3 gün yoktum hemen özledim szlerle konuşmayı iyiki varsınız
yazdıktan sonra wcye gittim baktım gelmiş sevgili kırmızım:)))
fiyat konuşmadım canım ben tüp aşamasına geçemiyorum ki fiyat konuşayım((
benim yumi geçen tedavide 9mm kaldı tedavi iptal((
yarın bakalım neyle karşılaşıcam:))
eğer o aşamaya gelirsem mutlaka yazarım fiyatı.. gelişmlerden mutlaka haberdar edicem bana dua edin de yumilerim olsunnnn
sağol emek verdin bizleri aydınlattın..doktoruma sormayı istedim umarım bilmişlik taslamış olmam:)))))yardımcı üreme teknikleri tüp bebeğe virüsbaşvuran çiftlerin yarısından fazlasında cenin (embryo) gelişmesine rağmen gebelik olmamaktadır. Döllenme olmasına rağmen gebelik oluşmamasının kaynağı muhtemelen bu embriyonun rahime yerleşme safhasındadır: Embriyonun rahim içine yerleştirilmesini takiben değişik olaylar oluşmaktadır. Ilk olarak embriyo bölünmeye ve büyümeye devam etmekte belli bir boya erişince kendisini çevreleyen zarı (zona pellusida) yırtarak endometrium olarak adlandırılan rahim içindeki dokunun derinliklerine yerleşerek büyümesine burada devam etmekte ,belli bir boya erişince kendisini çevreleyen zarı (zona pellusida) yırtarak endometrium olarak adlandırılan rahim içindeki dokunun derinliklerine yerleşerek büyümesine burada devam etmektedir.
Uzmanların görüşüne göre, tüp bebek tedavisinde gebeliğin oluşmamasının en önemli nedenini embriyonun bu zarı yırtarak dışarıya çıkamaması ve dolayısı ile rahim duvarına yerleşememesidir. Bu problemi çözmek için embriyoyu, çevreleyen bu zarda tüp bebek transfer işlemi öncesi kimyasal veya mekanik yöntemlerle küçük bir delik açılarak embriyonun bu zarı yırtması ve rahim duvarına yerleşmesi sağlanmaktadır. Yapılan bilimsel çalışmalar destekli yuvalama sistemi yöntemiyle gebelik oranlarında hissedilir bir yükselme olduğunu göstermektedir.: Ilk olarak embriyo mikroskopik bir tüp yardımı ile duvarından emilerek sabitleştirilmekte, daha sonra yine mikroskobik bir iğne ile embriyo duvarından teğet geçilerek iki noktada delik açılmaktadır(son zamanlarda bu işlem lazer ile yapılmaktadır). Embriyo rahim içinde büyümesine devam ederken zayıf olan bu noktalarda zarını delebilmektedir
MrB kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm 3 gündür şehir dışındaydım giremedim nete bugün kontrolüm vardı kasıklarımın ağrısından belliydi zaten yumurtladığım 11 sol overde 9 sağ overde hızla büyümekte olan yumoşlarım var doktor çok güzel cvp alıyoruz 10 günde tedavin bitecek bu gidişle dedi...iğne dozu tüp bebek tedavisine göre düşük olmasına rağmen hemen gelişme gösterdi vücudun dedi.buarada bana her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar ne tahliliki onlar?kolum morardı kan vermekten....inşallah hepiniz iiyisinizdir...iyi geceler öpüldünüz
kızlarr 3 eylül hastaneye yatıyorum... laparoskopi+ histeroskopi
merhaba yeşimcim.çok sevindim hadı hayırlsıı bakalım.güzel haberlerini ilet bizlerede.tahlıller hormonlarının durumuna baklıyormuş canım.konyada başladın değılmı.çok öüyorum.allah yardımcın olsun
canım meraba çok sevindim senin adına hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah senden, bişey soracamda sana amh testi yapıldımı yumurta rezervini ölçmek için yapılıyormuşda yapıldıysa kaç günde çıktı acaba sonuç dr sana önce bu testi yapmalıyız dedide duruma göre gitmeden önce yaptıracağım hatta:) görüşmek üzere byy
arkadaslar daha onceki tedavisi kisa protokol olanlar bana yardimci olun dun basladim igneye adetimin ikinci gunu basladim yani..en fazla kac gun surer benim ilk tedavimde uzun protokoldu 35 gun surdu tamamen hepsi bundada tahminime gore 15 gunde biter gibi geliyor biliyorum kisiden kisiye degisir ama siz yinede soyleyin
birde kontrole kac kere gittiniz ben sali gunu gidicem
canım dediğin test yapılmadı bana ama adetliyken yapılan hormon tahlilinde fsh zzaten yumurtalık rezervini gösteriyor bu yapıldı sadece ve iğneye başladığımdan beri 3 kez kan tahlili yapıldı o da e2 sanırım
sürekli topiğe giriyorum yazıyorum ama gruplaşma olduğu için yazdıklarıma karşılık alamıyorum o yüzden açıkçası yazmak gelmiyor içimden artık
sürekli topiğe giriyorum yazıyorum ama gruplaşma olduğu için yazdıklarıma karşılık alamıyorum o yüzden açıkçası yazmak gelmiyor içimden artık
Canim benim( ben yeni oldugum icin pek anlamadim
canım benim 5,75 çıktı 5 e kdr normal diyor doktorlar...benimkine de iyi dedi sorun yok demişti doktorum...Kac cikti fsh sorabilir miyim ve en az kac olmsliymis bende kendim bakmak istiyorum once 1hafta sonra hasta olcam 21.gunu de uzun protokolle baslamak icin kendimi yonlendiriyorum cunku bu defa benim istedigim gibi grlismesini istiyorum surecin.
hoşbuldum bitanem tşk ederim sevincimide üzüntümüde paylaştığın için...valla rahim kalınlığı ile ilgili bişey demedi çok konuşmuyo doktorum herşey güzel dedi sadece e2 sonucum en son 371 çıktı güzel dediler ama e2 mi rahim kalınlığını ölçüyo tam olarak ne testi bu?gonalf 150 + Lucrın 15 mg kullanıyorum...4 günde bu kdr yumurtam oldu bugüne kdr çok tedavi gördüm ilkkez bu kdr çabuk yumurtam gelişti ama çok sancım var kasıklarımda karnım çok şişti sen ne durumdasın canım tedavin?
merhaba kizlar dun hayirlisiyla kayseriye gittim ve tedaviye basladim ilk ignemi dun yaptim offff acilar yine basladi yaaa insallah guzel sonuclar alirizda cektiklerimize deger
canım benııım buyuk gun geldı cattı demek....o kadar agladık ettık nasıl gececek o kadar zaman dedık :)en guzel haberlerle gerı dön oldu mu:))sımdıden cok gecmıs olsun..benım de haftaya hıtereskopi carsamba ya da cuma..bu defa olucak bak gör kucaklarımız dolucak ınsallah:) cok opuyorum senı sans hep senınle olsun..
canımm, bu değerler bana o kadar yabancı ki japonca konuşuyorsunuz gibi geliyor. ben bugüne kadar hiç hormon testi falan yaptırmadım zaten. yumurtaların ne güzel gelişmiş harika, inşallah çok kaliteli embriyoların da olacak ve bebişin gelecek, belki de bebişlerin... :)
tubacım Allah beraberinde olsun. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. bebeğine adım adım yaklaşıyorsun.
Hayırlı olsun ebrulicim...İnşallah güzel sonuçlanacak...İnşallah...
Hakkaten zamanın gelmiş olduğuna inanamıyorum. O kadar sabırsızlıkla bekledim ama şimdi de hafif tırsıyo gibiyim :)
yolun acik olsun guzelim Allah tez vakitte yollayacak bebgini guzeoim selamete cikacaksin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?