selam kızlar
Bugun bıraz stres oldum adet olursam dıye ama neyse kı hala olmadım yarın belkı muayene olamam bayram ertesı doktor olmayabılır dıye, neyse cmt adet olursam pzt 3.gun oluyo gıder muayenemı olurum hayırlısıyla baslarım ınsallah beklemek de kötü artık eşim bile bi kere bi deneyip tecrübe kazansaydık dıyor bakıs acısı bu oldu :) hep konusuyoruz da havada kalıyo, başka başlayan olmadı herhalde bu ara ilknur sanırım yarın başlıyorsun hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah, ben de bu agzıma kuru ıncır onceden hıc surmezdım ama şimdi 2 aydır gunde 3-4 tane yıyorum cevız fındık yıyorum inciri heressöylüyor tabi bal çöreotu krışımı ile daha çok diyorlar ama ben yiyemiyorum onu şimdilik belki başlayonca zorlarım kendimi, ilaçlarımı da içtim merak ediyorum gelişme oldu mu dıye inşallah olmuştur pzt ye az kaldı bakalım başlayabilcek miyim.Bu arada nar mevsimi kışa doğru di mi bahçelerde küçük küçük görüyorum ama daha zamanına var sanırım bulmak zor olabilir şu an ilaçlarla artıramıyolar mı bu kalınlığı?
Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah....selamlar...