eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım merhaba ,
nezamandır gelememiştim nasılsın ? nezaman başliyor senin?

merhaba denizcim evet epeydir yoktun bende başladığını düşünmüştüm diğer arkadaşlar gibi :) valla benim normalde 22 ağustosta başlaması gerekiyordu ama dr erteledi adet dönemindeki rahim kalınlığını çokmuş ve uygun değilmiş başlamak için herkes kalınlaşsın diye bir sürü bişey yapıyo bizde kalın diye başlayamadık nasip işte eylülün 15 eylül giib başlayacak bir aksilik çıkmazsa inşallah...

denizcim sen bu ishak isminde kararlısın valla, korkarım doktorada ishak diye seslenmişssindir

bayramınız güzel geçmiştir inşallah ,ben bayrama gecikmeli girmiştim ,nasıl sevindik acaba??? diye çifte bayram yapacağımızı bekliyorduk ki bayram sabahı yine kaaabuuuus))agrı sızı ve 000 moral ,zor geçti bayram
neyse başka bahara kaldı

Kız denizzzzzz nerdesin yahuu gelde hele anlat şu tedavini bu arada bana bu sefer 2 emriyo koncak demişsin neden canım 2.denemen değilmi senin yaşın 35 mi ondanmıı

:)))))))ishak bombasıyım bu ne bilemedim hemde cok kararlı gördüm bende beni:)
hayırlısı olsun canım,hiiç aceleye gerek yok sakin sakin ilerlemeliyiz.ben ilk seferlerde cok acele ettim simdi kendimi frenliyorum.
israel bey tadilat bitmeden cok cok israr edenlere başliyorum demişti bana da ,senin bide rahim durumu eklenince demek erteleyelim dedi.herseyde bir hayır vardır.hem cok sıcak havalar inşallah eylulde daha rahat olacaktır.hepimize kolay gelsin.

nasıl yani bizim 50 mil yon ama morfoloji 0 dedi 2 merkezde??????

haklısınnn bugün son günümdü.. kafamı rahatlatmak için gezdim tozdum geldim:) umarım herşey yolunda gider...

cihan hocam tam da o dediğin oluyor galibaa:)))) bugün değil yarın muayenem var duruma göre yani yarın Allah izin verirse başlıyacağım...
bugün kırmızılarımın günü gelmelilerdi hala gelmedi ama sancım var belli gelebilir her an...
yarın belli olcak herşey...

ay zaten beklemek adamı sinir ediyo..bu gün mü yarın mı.. bekle bekle..pazara denk gelirse ne olacak..tatile gelirse ne olacak..benimki bayrama denk gelmişti yine de baktılar..umarım iyi olur senin için..bizimlede paylaş yaşadıklarını.Allah hayırlısını versin emeklerini boş çevirmesin..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleyelim inş..bu arada fiyat konuştun mu? sakıncası yoksa söyleyebilir misin??

ay zaten beklemek adamı sinir ediyo..bu gün mü yarın mı.. bekle bekle..pazara denk gelirse ne olacak..tatile gelirse ne olacak..benimki bayrama denk gelmişti yine de baktılar..umarım iyi olur senin için..bizimlede paylaş yaşadıklarını.Allah hayırlısını versin emeklerini boş çevirmesin..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleyelim inş..bu arada fiyat konuştun mu? sakıncası yoksa söyleyebilir misin??

yazdıktan sonra wcye gittim baktım gelmiş sevgili kırmızım:)))
fiyat konuşmadım canım ben tüp aşamasına geçemiyorum ki fiyat konuşayım((
benim yumi geçen tedavide 9mm kaldı tedavi iptal((

yarın bakalım neyle karşılaşıcam:))
eğer o aşamaya gelirsem mutlaka yazarım fiyatı.. gelişmlerden mutlaka haberdar edicem bana dua edin de yumilerim olsunnnn

dualarım seninle..doktorlar sana ilaç vermiştir zaten yumurtalık geliştirmek için..bu arada incir yemeği de unutma.. Allah hayırlısını nasip etsin..inş.. hanfendiler büyüyp 18-22 olurlar..

nasıl yani bizim 50 mil yon ama morfoloji 0 dedi 2 merkezde??????

Toplam spermin % si baz alinmiyor uzmanininceleme yaptigi esnada ratgele sectigi100 tane spermin morgoloji ve hizina falan bakiliyor aslinda cok yaniltici sayilir bu sayim ama tum dunyada standarta oturtulmus bir durum %14 bile ciksa yine tereddut etmek lazim belki de uzmanin isleme o an aldigi 100 spermin icine mevcuttaki butun iyi yada kotu olanlar toplanmis olabilir. Keske tek tek hepsine bakilsa

cnm bu yuvalama tekniği co*kültür falan bunlar ne oluyo tam anlamıyla???

kızlar bu kitabı mutlaka edinin.hem bebek olmadan önce, hamilelikte ,
hemde bebek olduktan sonrada çok işinize yarıcak..
içinde çok kıymetli bilgiler var gerçekten.. hani diyoruz ya bi yaşlı teyze vardı şunu dedi bunu dedi
bunun gibi içinde sayamayacağım bir sürü yararlı bilgi var..fiyatıda makul netten de alabilirsiniz..
duanın hangi şartlarda ve nasıl yapılması gerektiğini çocuğu olmayanlar için..
tedaviye başlama sürecinde olduğumuz için bir çoğumuz işimize yarar mutlaka

yumurtalıkların şifası için ŞURA suresinin 22. ayeti kerimesi okunur;
تَرَى الظَّالِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا كَسَبُوا وَهُوَ وَاقِعٌ بِهِمْ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فِي رَوْضَاتِ الْجَنَّاتِ لَهُم مَّا يَشَاؤُونَ عِندَ رَبِّهِمْ ذَلِكَ هُوَ الْفَضْلُ الكَبِيرُ

Son düzenleme:
selam kızlar

Bugun bıraz stres oldum adet olursam dıye ama neyse kı hala olmadım yarın belkı muayene olamam bayram ertesı doktor olmayabılır dıye, neyse cmt adet olursam pzt 3.gun oluyo gıder muayenemı olurum hayırlısıyla baslarım ınsallah beklemek de kötü artık eşim bile bi kere bi deneyip tecrübe kazansaydık dıyor bakıs acısı bu oldu :) hep konusuyoruz da havada kalıyo, başka başlayan olmadı herhalde bu ara ilknur sanırım yarın başlıyorsun hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah, ben de bu agzıma kuru ıncır onceden hıc surmezdım ama şimdi 2 aydır gunde 3-4 tane yıyorum cevız fındık yıyorum inciri heressöylüyor tabi bal çöreotu krışımı ile daha çok diyorlar ama ben yiyemiyorum onu şimdilik belki başlayonca zorlarım kendimi, ilaçlarımı da içtim merak ediyorum gelişme oldu mu dıye inşallah olmuştur pzt ye az kaldı bakalım başlayabilcek miyim.Bu arada nar mevsimi kışa doğru di mi bahçelerde küçük küçük görüyorum ama daha zamanına var sanırım bulmak zor olabilir şu an ilaçlarla artıramıyolar mı bu kalınlığı?
Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah....selamlar...

MrB kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm 3 gündür şehir dışındaydım giremedim nete bugün kontrolüm vardı kasıklarımın ağrısından belliydi zaten yumurtladığım 11 sol overde 9 sağ overde hızla büyümekte olan yumoşlarım var doktor çok güzel cvp alıyoruz 10 günde tedavin bitecek bu gidişle dedi...iğne dozu tüp bebek tedavisine göre düşük olmasına rağmen hemen gelişme gösterdi vücudun dedi.buarada bana her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar ne tahliliki onlar?kolum morardı kan vermekten....inşallah hepiniz iiyisinizdir...iyi geceler öpüldünüz

Son düzenleme:
AySma nerelerdesin Gülümmmmmmmmmmmm ben geldim nihayet şükür kavuşturana......

Son düzenleme:
Mirage tşkler cnm güzel dileklerin için ayyy ilk ben mi başlamış oldum inşallah güzel sonuç alırımda ayağımı sürerim topiğimize herkes hamiş olur inşallahhhhhhh 3 gün yoktum hemen özledim szlerle konuşmayı iyiki varsınız

cnm hoşgeldin bende burda seni soruyodumm merak ettimm..çok sevindim senin adına rahim kalınlığın nasılmış söledi dr bişey.. iğnenin ismi ne cnm bide dozu ne kadr kullanıyosun??

çooookk güzel ne kadar çok yumurta gelişmiş hayırlısı olsun devamı da gelsin inşallah çok güzelhaberler verdin ilk başlayan sen oldun inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin, bu kan testleri yumrtalara bakmak için sanırımburda herkesöyle söylüyordu e2 degerlerıne ve hormonlara bakıyorlar sanırım, hadi devamı diğer kontrole inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…