canım merhaba ,
nezamandır gelememiştim nasılsın ? nezaman başliyor senin?
Kız denizzzzzz nerdesin yahuu gelde hele anlat şu tedavini bu arada bana bu sefer 2 emriyo koncak demişsin neden canım 2.denemen değilmi senin yaşın 35 mi ondanmıı
merhaba denizcim evet epeydir yoktun bende başladığını düşünmüştüm diğer arkadaşlar gibi :) valla benim normalde 22 ağustosta başlaması gerekiyordu ama dr erteledi adet dönemindeki rahim kalınlığını çokmuş ve uygun değilmiş başlamak için herkes kalınlaşsın diye bir sürü bişey yapıyo bizde kalın diye başlayamadık nasip işte eylülün 15 eylül giib başlayacak bir aksilik çıkmazsa inşallah...
denizcim sen bu ishak isminde kararlısın valla, korkarım doktorada ishak diye seslenmişssindir
nasıl yani bizim 50 mil yon ama morfoloji 0 dedi 2 merkezde??????GÜNAYDIN KIZLAR..
dün çok korkmuşrum morfoloji testimiz hepsi 0 mış napcam die
tüp bebek labbrrtuarında embriyoların takibini yapan bi tanıdığımız var.
azönce onu aradım.
hepsi 0 ise bakılmamıştır diyo...
en az 100spermde aranırmış morfoloji
sizin sayı 12milyon mutlaka bşylr gözükmesi lazım diyo..
çok rahtladım vallaa..
ama hala bi şüpe var tabi bozuk olabilir ihtimali:26:
ooofff ne zor işler kızlar yaa
Allahım daha fazla aratmadan hayırlı zamanda gönder yavrularımızııı!!!.. AMİN
neden bu kadar kendine stress yapıyorsun rahatlamaya çalış... sakin ol... biraz yorucu ama çokta aşırı stress yapacağın bir durum yok ortadaa.... çünkü tedavi esnasında kafan ne kadar rahat olursa tedavi o kadar pozitifle sonuçlanıyor...bu arada sigarayı tamamen bırakmayı dene bence sana dost değil en büyük düşman bu dönemde..
Bende Hakan hocanın hastasiyim.birde Ertan ho a var beraberinde.cok babacan bı adam hakan hoca.cihan hocayı hiç görmedim.yoksa su biyikli kel Kuleli olan mı?
Allah sanada kolaylık versin.hayirlisiyla kucağına alırsın ins. Bugün iğnelere mı başlayacaksın??
ay zaten beklemek adamı sinir ediyo..bu gün mü yarın mı.. bekle bekle..pazara denk gelirse ne olacak..tatile gelirse ne olacak..benimki bayrama denk gelmişti yine de baktılar..umarım iyi olur senin için..bizimlede paylaş yaşadıklarını.Allah hayırlısını versin emeklerini boş çevirmesin..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleyelim inş..bu arada fiyat konuştun mu? sakıncası yoksa söyleyebilir misin??haklısınnn bugün son günümdü.. kafamı rahatlatmak için gezdim tozdum geldim:) umarım herşey yolunda gider...
cihan hocam tam da o dediğin oluyor galibaa:)))) bugün değil yarın muayenem var duruma göre yani yarın Allah izin verirse başlıyacağım...
bugün kırmızılarımın günü gelmelilerdi hala gelmedi ama sancım var belli gelebilir her an...
yarın belli olcak herşey...
ay zaten beklemek adamı sinir ediyo..bu gün mü yarın mı.. bekle bekle..pazara denk gelirse ne olacak..tatile gelirse ne olacak..benimki bayrama denk gelmişti yine de baktılar..umarım iyi olur senin için..bizimlede paylaş yaşadıklarını.Allah hayırlısını versin emeklerini boş çevirmesin..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleyelim inş..bu arada fiyat konuştun mu? sakıncası yoksa söyleyebilir misin??haklısınnn bugün son günümdü.. kafamı rahatlatmak için gezdim tozdum geldim:) umarım herşey yolunda gider...
cihan hocam tam da o dediğin oluyor galibaa:)))) bugün değil yarın muayenem var duruma göre yani yarın Allah izin verirse başlıyacağım...
bugün kırmızılarımın günü gelmelilerdi hala gelmedi ama sancım var belli gelebilir her an...
yarın belli olcak herşey...
ay zaten beklemek adamı sinir ediyo..bu gün mü yarın mı.. bekle bekle..pazara denk gelirse ne olacak..tatile gelirse ne olacak..benimki bayrama denk gelmişti yine de baktılar..umarım iyi olur senin için..bizimlede paylaş yaşadıklarını.Allah hayırlısını versin emeklerini boş çevirmesin..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleyelim inş..bu arada fiyat konuştun mu? sakıncası yoksa söyleyebilir misin??
dualarım seninle..doktorlar sana ilaç vermiştir zaten yumurtalık geliştirmek için..bu arada incir yemeği de unutma.. Allah hayırlısını nasip etsin..inş.. hanfendiler büyüyp 18-22 olurlar..yazdıktan sonra wcye gittim baktım gelmiş sevgili kırmızım:)))
fiyat konuşmadım canım ben tüp aşamasına geçemiyorum ki fiyat konuşayım((
benim yumi geçen tedavide 9mm kaldı tedavi iptal((
yarın bakalım neyle karşılaşıcam:))
eğer o aşamaya gelirsem mutlaka yazarım fiyatı.. gelişmlerden mutlaka haberdar edicem bana dua edin de yumilerim olsunnnn
nasıl yani bizim 50 mil yon ama morfoloji 0 dedi 2 merkezde??????
Sen nerde karar verdin tupe? Yuvalama teknigini mutlaka yaptir endometrium kalinligini takip et 11lere getirmeye calis tedavin hayirli olsun simdiden. 4444 selati tefriciye yi 41yasini 41 meryemi okufun mu. Ankaraya gidersen gurgan klinigi siddetle tavsiye ederim gebelik asi yapilio arastir co-kultur de yaptir embrioya insallah tutar ank. Bana cok ters o yuzden ist. Da bi yere gidecegim
MrB kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm 3 gündür şehir dışındaydım giremedim nete bugün kontrolüm vardı kasıklarımın ağrısından belliydi zaten yumurtladığım 11 sol overde 9 sağ overde hızla büyümekte olan yumoşlarım var doktor çok güzel cvp alıyoruz 10 günde tedavin bitecek bu gidişle dedi...iğne dozu tüp bebek tedavisine göre düşük olmasına rağmen hemen gelişme gösterdi vücudun dedi.buarada bana her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar ne tahliliki onlar?kolum morardı kan vermekten....inşallah hepiniz iiyisinizdir...iyi geceler öpüldünüz
MrB kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm 3 gündür şehir dışındaydım giremedim nete bugün kontrolüm vardı kasıklarımın ağrısından belliydi zaten yumurtladığım 11 sol overde 9 sağ overde hızla büyümekte olan yumoşlarım var doktor çok güzel cvp alıyoruz 10 günde tedavin bitecek bu gidişle dedi...iğne dozu tüp bebek tedavisine göre düşük olmasına rağmen hemen gelişme gösterdi vücudun dedi.buarada bana her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar ne tahliliki onlar?kolum morardı kan vermekten....inşallah hepiniz iiyisinizdir...iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?