eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ohhh maşşallah 41 kere çok sevindim canımcım gelsin bebişlerrr

canımcımm bayram sonrası baya yoğun çalışıyorum yatağa dar atıyorum kendimi nete bakamıyorum ama hepiniz aklımda ve dualarımdasız

Ama gülüm ben seni öslüyorum ya nerelerdesin iyisindir inşallah kıyamam ben sana çok yormasınlar seni

herşeyde vardır bi hayır canım gördüğümüz tedaviler sadece vesile allahın izniyle herşey olur...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Ben de zeynep kamilde tup bebege basladim, bu ilk denememiz olacak, heyet raporu cikarma asamasindayim henuz. Yasim 29 ve 6 yillik evliyim. Daha once herhangi bir gebelik,dusuk vs yasamadim, yumurtaliklarimda kist vardi gecen sene ameliyat oldum cikolata kisti. Ameliyattan sonra hamile kalamayinca ogrendikki esimde de sperm sorunu varmis, sperm sayisi az ve hareketliligi yok. Doktor drek tup bebek dedi.

Benimle ayni sorunu olan var mi ?

cnm hg aramıza şimdiden tedavinin hayırlı olmasını dilerim...ben pkoluyum eşimde sorun yok tedavideyim şuan 8.günüm...allah yardımcımız olsun canını sıkma allah büyüktür elbet biizede annelik duygusunu tatdıracak.!bende hiç hamile kalmadım 6 yıllık evliyim 24 yaşındayım 3 yıldr bebek istiyoruz olmadı

Mirage ve Aysma küstüm ikinize açıktınız cvp vermediniz bana zaten özlüyorum öfffff kızdım işteeeeee

Valla cvp vermene oyle sevindimki cok sagol cnm ))

Pko nedir ne demek?
Allahim insallah tedavilerin olimlu yonde ilerler, hepimizin yuzu gulsun insallah cnm. Direk tup bebek mi senin asilamami ?

Mirage sen ne durumdasın cnm tedaviye başlamış mıydın unuttum da :18:

yok şekerim benim 20 eylülü bulur başlaması...daha var yani...

hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. nerdeyse hepimiz seninle ortak sorunları yaşıyoruz. Allahın izniyle bu topicten fire vermeden hamile çıkacağız...

hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. nerdeyse hepimiz seninle ortak sorunları yaşıyoruz. Allahın izniyle bu topicten fire vermeden hamile çıkacağız...

hosbulduk cnm cok sagol aminn insallah herkes hayirli saglikli, hemde ikiz ucuz annesi olur, ben de dahil )

Sizin problem nedir cnm, hangi asamadasiniz?

hosbulduk cnm cok sagol aminn insallah herkes hayirli saglikli, hemde ikiz ucuz annesi olur, ben de dahil )

Sizin problem nedir cnm, hangi asamadasiniz?

sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu. bir sonraki reglimi bekliyorum tedaviye başlamak için...20 eylül gibi hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…