MrB kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm 3 gündür şehir dışındaydım giremedim nete bugün kontrolüm vardı kasıklarımın ağrısından belliydi zaten yumurtladığım 11 sol overde 9 sağ overde hızla büyümekte olan yumoşlarım var doktor çok güzel cvp alıyoruz 10 günde tedavin bitecek bu gidişle dedi...iğne dozu tüp bebek tedavisine göre düşük olmasına rağmen hemen gelişme gösterdi vücudun dedi.buarada bana her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar ne tahliliki onlar?kolum morardı kan vermekten....inşallah hepiniz iiyisinizdir...iyi geceler öpüldünüz
AySma nerelerdesin Gülümmmmmmmmmmmm ben geldim nihayet şükür kavuşturana......
canımcımm bayram sonrası baya yoğun çalışıyorum yatağa dar atıyorum kendiminete bakamıyorum ama hepiniz aklımda ve dualarımdasız
ohhh maşşallah 41 kere çok sevindim canımcım gelsin bebişlerrr
özelden konuştuk cnm sende gel muhteşem 3 lü anneler ekibi oluruz :))nerde konuştunuz kız bunları? ben görmediiiiim :))
Ben ankara hrs ve gurgan klinikte deneyim yasadim yas29 suan umut alman ve bruksel arasinda kararsiz kaldim eylul 5 gibi hasta olmam lazim o zamana kadar karar vercem sorun erkek faktorlu ama benim de yumurta rezervim dusukmus suan balikesire tasindigim icin gurgana gudemicem aslinda ordan cOk memnun jalmistim
Tedavin hayırlı olsun canım. Maşallah yumurta sayın çok güzelTopiğimizin ilk hamilesi sen olacaksın galiba
mrhb canim cok sevindim senin icin sonuda guzel olsun insallah katlandigimiz acilari bebislerimize kavusunca unutucaz insallah
Ben de zeynep kamilde tup bebege basladim, bu ilk denememiz olacak, heyet raporu cikarma asamasindayim henuz. Yasim 29 ve 6 yillik evliyim. Daha once herhangi bir gebelik,dusuk vs yasamadim, yumurtaliklarimda kist vardi gecen sene ameliyat oldum cikolata kisti. Ameliyattan sonra hamile kalamayinca ogrendikki esimde de sperm sorunu varmis, sperm sayisi az ve hareketliligi yok. Doktor drek tup bebek dedi.
Benimle ayni sorunu olan var mi ?
ben yazıyodum sana o sırada canım kocaman selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBana slm veren yokmu ;((
cnm hg aramıza şimdiden tedavinin hayırlı olmasını dilerim...ben pkoluyum eşimde sorun yok tedavideyim şuan 8.günüm...allah yardımcımız olsun canını sıkma allah büyüktür elbet biizede annelik duygusunu tatdıracak.!bende hiç hamile kalmadım 6 yıllık evliyim 24 yaşındayım 3 yıldr bebek istiyoruz olmadı
Mirage sen ne durumdasın cnm tedaviye başlamış mıydın unuttum da:18:
Ben de zeynep kamilde tup bebege basladim, bu ilk denememiz olacak, heyet raporu cikarma asamasindayim henuz. Yasim 29 ve 6 yillik evliyim. Daha once herhangi bir gebelik,dusuk vs yasamadim, yumurtaliklarimda kist vardi gecen sene ameliyat oldum cikolata kisti. Ameliyattan sonra hamile kalamayinca ogrendikki esimde de sperm sorunu varmis, sperm sayisi az ve hareketliligi yok. Doktor drek tup bebek dedi.
Benimle ayni sorunu olan var mi ?
hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. nerdeyse hepimiz seninle ortak sorunları yaşıyoruz. Allahın izniyle bu topicten fire vermeden hamile çıkacağız...
hosbulduk cnm cok sagolaminn insallah herkes hayirli saglikli, hemde ikiz ucuz annesi olur, ben de dahil )
Sizin problem nedir cnm, hangi asamadasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?