Kızlar ya aslında gamsız olmak lazım 12 yıl sonra pozitif görmüşüm onun bile tadını cıkaramadım kollar delik deşik gün asırı kan vermekten değer kaça cıkacakta bebek var diecekler ne olacak benım sonum deliricem artık sabah yine kan vericem negatif cıksaydı 2 üzülecektik borcları ödemeye devam edecektik şimdi dert dahada büyüdü pozitif ama sonuc yok ortada wallahi heves falan kalmadı bende yazın hayallerini kuruorum artık zayıflarım incir yerim önce tatil yaparım sonra mustafa beyin yolunu tutarım die su belirsizlık benı mahfetti artık bunu yok sayıorum baska care kalmadı net bişey yok karman cormanım allah kimseye yasatmasın aminnnnnnnnnnnnn
Canim inan hergun okuyorum hep haberleri merak ediyorum
ve arkadaslarin da dedigi gibi bagimlilik yapti burasi ayrilamiyorum
yeni isten geldim yattim tv karsisina telden girip okuyorum
aksamlari mutlaka buralardayim aslinda...
Hamilelik de iyi cok sukur kanamam gecti 4 hafta yatmistim
gecen hafta ise de basladim..gecen hafta 2 li test yapildi bise cikmadi.ha bi de hic bulantim olmadi hala da yok
size nasi uzuluyorum bir bilsen sansliyim bu konuda
Sadece uyku basiyo hatta 9 da sizmis oluyprum aksamlari
benim tek sorunum kilo normalde 65 kilo evlendim bu yaz 71
Olmustum tedavi bittiginde 76 kiloydum simdi ise 80 oldum..
Bi de bu bebek dogana kadar inanamiycam sanirim her gun korkuyprum
Bise oldu mu diye dogunca dunya gozuyle gorsem de
rahatlasam..darisi da diger arkadaslara gonulden her aksam
onlar icin de dua ediyorum boyle kimse evlatsiz kalmasin...
kızlar ben işlerden ancak fırsat buldum ama sizler yine kaybolmuşsunuz geçmişe bakındım biraz ne güzel gelişmeler olmuş 2013e umut dolu gircez İnşallahhh
miragem kuzum takipçinim her daimmm :))
havinimm hava durumu olayı süpermiş...
herkesleri kocaman öpüyorum 2 gündür durmadan yağmurumuzla size sevgiler gönderiyorum...
günaydın canlar:)
şimdi dr aradı hemsireninde kötü bir niyeti olmadığını tek sucunun dosyaya bakmadan konuşması dedi tüpleri olmayan kadınlarda dış gebelil olması cok zor bir ihtimal dedi..Değerlerimin istenilen gibi olmadığını ancak değerlerin gün asırı takip edilmesi gerektiğini söyledi..İstenılen değerlere gelene kdr devam edicez dedi kan değeri 18 olup doğuma giden 200 olup yolda kalan var dedi regl olana kadar devam edicez bu sekılde dedi değerler inş artar Dua etmekten baska elimizden baska care yok gercekten beklemek ne zormuş Rabbim yardımcımız olsun...
kizlar ben incir kurune basladim ilaçsiz tup bebek yaptigim için iyi gelir belki diye,ama o ne oyle çok tatli migdem bulaniyo aç karnina,kilo vereyim derken,kilo alcam
20 incirden falan bahsediyo ben 8 tane koydum,yoksa hiç içemem ben onu :)))
aranizda hiç fertijinde tedavi olan varmi,bilginiz varmi ?
kızlar ben hiç iyi değilim, dünden beri kusmalar başladı yine gece 1buçuğa kadar su bile içtiysem çıktı, pes edip yattım, sabah biraz yedim ama zor tutuyorum kendimi bebiş için, yatıyorum işte
Havincim transfer gunune kadar 7 tanelerdi ama makesef hepsi cok kaliteli değillermiş dondutulsn kalmadıneyseki transfer edilenler ıyı kalite ama dondurulmus olsa daha rahat olucaktım orası kesin
benim ufak tefek cok vardı ama ytişip büyüyen 3 tane oldu, bu ilk tedavim benim.
incir kürünü bu son tedavi de mi yaptın aylincim bu arada nasıl bir kür uyguladın kaç incir?
dr.lar yumurta rezervi için herhangi bi ilaç vermediler mi?
lütfen kusura bakma çok soru sordum canım, ama geçen çarşambadan beri dr. um rezerv azlığı cümlesiyle beni çok üzdü daha önce böyle bişi yoktu.
bu arada sanırım seninkiler ikiz ne güzel maşşallah
ben de istiyrum :)
erdem hastanesinde oluyorum cnm, sebebsiz infertiliteydi bizimki, böyle bişey olduğunu bilseydim memorialı düşünürdüm.
hımm şimdi anladım cnm bunu aklımda tutucam
ablam var ama o da uzakta, kimseyi panik yaptırmak istemiyorum, burda birbirimizin anası ablası kardeşi gibi dualar ediyruz seviyorum topiğimizi
elhamdülilllah umduğumdan kolay geçti kedicim :)
2 tane demişti ama 3. yumoşta yetişmiş böylece 3 yumurtam toplanmış oldu.
amiiiin inş. tüm arkadaşlarımında benimde pozitif sonuçlarını kutlarız burda.
transferden sonra laptop'u eşimin iş yerine yollamayı düşünyorum bol bol kitap okuycam inş.
kızlar hepinize çok teşekkür ederiiiiim
canım benim böyle düşünme yarın değerlerin rabbimin izniyle katlanacak ve sana sıkı sıkı tutunmaya çalışan bebeğin inş dahada sıkı tutunacak 12 yıl sonra gelen mucizen olacak rabbimin izniyle olumsuz düşünme pozitif düşün hep daha bu günler geçip bebeğin için alışvereşe çıkacağın günlerde gelecek inş canım hep iyi düşün olumsuzluğu at beyninden
canım zor ama inan geceleri yatakta konusuorum bırakmayın beni die ne zormuş inşallahta bırakmıyacaklar dielim ama inan artık bilen varsa yazsın bana lütfen değerler kaç olması lazım yarın yarın 14 günüm değer ne zaman ne olmalı ne zamana kadar sürecek ne olacak saskınım üzgünüm ben kendimi teselli edemiorum artık sol kasığım cok ağrıo bel agrım falan bitti bu kasık ağrısıda beni korkutuo şimdi dieceksin ah ben nediorum bu yine aynı yerde ama merak etme cok etkilendim gercekten cuma günü psikolog tan randevu aldık yoksa gercekten atlatamıycam
iyi geceler kızlar nasılız bakalım
20 aralık ne büyük bir gün ve bekleyiş sabırsız değilim ama evimi özledim annem bakıyor bana:))))
2.tüp bebek denememdede buraya yazmıstım 3 sene önce yine aynı zamanda yazıyorum inşallah bu sefer pozitifffffffff derim...
Canim ya cok tatlisin inan kilo konusunu ben de veririm diye teselli
ediyorum kendimi bebis saglikli olsun da.allah razi olsun ne guzel
dilekler dilemissin insallah hepimiz saglikla kucagimixa aliriz
bebisleri biz bebis buyuturken diger arkadaslar da hamileligi yarilamis olurlar
insallahhh...simdi ben calisiyorum rabbim bence bu yuzden
bulanti filan hic vermedi tasiyamayacagi yuku vermezmis ya ondan diyorum
yoksa ofise almazlardi beni surekli kussam ay insallah senin de bu hafta
biter bulantilarin cok sikintilidir herhalde ben herseyi yiyorum
masallahim var sen de duzene girersin insallah bu haftalar son olsun bulantilarda..
Oyle bir gecer zaman ki basliycak uyumazsam seyretcem
buralardayim pek yazamiyorum diye gitti sanmayin dogurana kadar
hatta topik sahibi dogurana kadar da burda okuycam hep..
[
Ayseaaabbb,siZ tüp bebek sonrası psikolağa gittim demiştiniz ne önerdi olumsuz süreci aşmak için ? 3.bir kişinin yaklaşımı ne oluyor merak ettim .
kızlar ben işlerden ancak fırsat buldum ama sizler yine kaybolmuşsunuz geçmişe bakındım biraz ne güzel gelişmeler olmuş 2013e umut dolu gircez İnşallahhh
miragem kuzum takipçinim her daimmm :))
havinimm hava durumu olayı süpermiş...
herkesleri kocaman öpüyorum 2 gündür durmadan yağmurumuzla size sevgiler gönderiyorum...
iyi geceler kızlar nasılız bakalım
2.tüp bebek denememdede buraya yazmıstım 3 sene önce yine aynı zamanda yazıyorum inşallah bu sefer pozitifffffffff derim...
havinim , yuks gördüm sizi aşağıda napıyosunuz bakiim? :)
havinim , yuks gördüm sizi aşağıda napıyosunuz bakiim? :)
hkere canım nasıl oldun
yuks canım nasılsın
tubam yazmasanda seni topikte görmek güzel bulantıların nasıl oldu yakında kontrolun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?