eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar ben hiç iyi değilim, dünden beri kusmalar başladı yine gece 1buçuğa kadar su bile içtiysem çıktı, pes edip yattım, sabah biraz yedim ama zor tutuyorum kendimi bebiş için, yatıyorum işte

Arkadasim hayirli olsun hamileligin. Keske bize de nasip olsa da bol bol kussak:)))

Arkadasim hayirli olsun hamileligin. Keske bize de nasip olsa da bol bol kussak:)))

sağol canım ama lütfen öyle deme, 2ay yataktan kalkamadım,öyle diyen arkadaşlarda binpişman,bende onlardan biriyim, Rabbim hamileliğinde güzelini kolayını nasip etsin inşallah, Biz sana dua edelim tez vakitte Mevla seninde yüzünü güldürsün inşallah..

canım nasıl geçti opun?kaç tane yumoş toplandı?
bu arada transferden sonra sakın girme sana tavsiyem.en az 1 hafta girme ,inşallh hayırlı haberler alırız senden de

ZYXELL cnm inş. ii geçiyordur opun..dualarımız sennle :)

bende bugn direksiyon dersime başlıyorumm ..görüşürüz kızlarr :)

Allah razı olsun cnm benim, iyi geçti elhamdülillah 2 tane beklerken 3 yumoş toplandı
Dersin iyi geçmiştir inş. stres yapma

benim ufak tefek cok vardı ama ytişip büyüyen 3 tane oldu, bu ilk tedavim benim.
incir kürünü bu son tedavi de mi yaptın aylincim bu arada nasıl bir kür uyguladın kaç incir?
dr.lar yumurta rezervi için herhangi bi ilaç vermediler mi?

lütfen kusura bakma çok soru sordum canım, ama geçen çarşambadan beri dr. um rezerv azlığı cümlesiyle beni çok üzdü daha önce böyle bişi yoktu.

bu arada sanırım seninkiler ikiz ne güzel maşşallah
ben de istiyrum :)

erdem hastanesinde oluyorum cnm, sebebsiz infertiliteydi bizimki, böyle bişey olduğunu bilseydim memorialı düşünürdüm.

hımm şimdi anladım cnm bunu aklımda tutucam
ablam var ama o da uzakta, kimseyi panik yaptırmak istemiyorum, burda birbirimizin anası ablası kardeşi gibi dualar ediyruz seviyorum topiğimizi

canım nasıl geçti opun?kaç tane yumoş toplandı?
bu arada transferden sonra sakın girme sana tavsiyem.en az 1 hafta girme ,inşallh hayırlı haberler alırız senden de

elhamdülilllah umduğumdan kolay geçti kedicim :)
2 tane demişti ama 3. yumoşta yetişmiş böylece 3 yumurtam toplanmış oldu.
amiiiin inş. tüm arkadaşlarımında benimde pozitif sonuçlarını kutlarız burda.

transferden sonra laptop'u eşimin iş yerine yollamayı düşünyorum bol bol kitap okuycam inş.

kızlar hepinize çok teşekkür ederiiiiim

hadi inş. canım senin hamile olduğunu okuruz şurdan
ayrıca dr. un ne güzel moral vermiş saolsun
demesi kolay ama stress yapma gevşe

bana jel verdiler canımmm. iyi şanslar yarın için. Allah beraberinde olsun.

amiiin miragecım saolasın.
bana da progestan kapsül verdiler.
bunu uyguladıktan sonra geri gelmemesi için yatıyor muyuz.

sanki birisi 20 dk sonra yürüyorum mu demişti.

dr. a sormayı unuttum
estrofem
folbiol
monodoks verdi.
rahim kalınlığı normal de olsa estrofem veriliyor di mi?

üf ya ne çoks oru sordum walla
ay kendimden sıkıldım

ayy elfacımm beni şımartıyorsunuz yineee :)) iyi ki açmışım bu topiği de iyi ki sizi tanımışım. siz de her biriniz bana çok yardımcı oldunuz ve hala da oluyorsunuz bu zorlu yolda. ben tüp bebek tedavisinden önce düşük yaptığımda daha da çok forum içinde çeşitli topiclerde gezinip sürekli araştırıyordum. yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelerden çok, okuduklarımla edindiğim tecrübeye göre sana cevap vereceğim. bizim neslimizde alınan gıdalara ve teknolojik gelişmelere bağlı olarak (bu benim görüşüm) çok fazla çift bebek sahibi olmak için tedavi olmak zorunda kalıyor. teknolojinin gelişmesinin de payı olan bu durumda kurtarıcı da tuhaf bir şekilde yine teknoloji oluyor. tedavi yöntemleriyle birlikte, 1-2 istisna dışında kimse evlatsız kalmamış forumda. ben bunu gözlemledim. kimisinin yolu daha uzun, kimisinin yolu daha kısa. diyeceğim o ki, şu anki bebeğinin seninle kalıp kalamayacağını bilemem ama inandığım o ki sen de bir gün bebeğini kucağına almış olacaksın. inşallah hepimiz bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız. sana düşen görev sabırlı olmak, isyan etmemek. ben sabretmeyi 33 yaşında bu deneyimlerimle öğrendim inan. son 2 yılda hayatla ilgili düşüncelerim, tavırlarım o kadar değişti ki.

bizde seni seviyoruz, burda olmamıza vesile oldun, bağımlılık yaptı bu dost muhabbetleri, ayrılamıyoruz...

canım benim, öpücükler gönderiyorum :))

kızlar ben hiç iyi değilim, dünden beri kusmalar başladı yine gece 1buçuğa kadar su bile içtiysem çıktı, pes edip yattım, sabah biraz yedim ama zor tutuyorum kendimi bebiş için, yatıyorum işte

hkere siz bunu her dediğinizde tahriklere kapılıp arzuluyorum yaşadığınız durumu valla :)) haklısın hamileliğin kolay geçmesini umut edelim ama tek derdim mide bulantılarım olsun isterdim şu an ne yalan söyleyeyim :) paracıklarım da bitti zaten çocuk yapcam diye :)))

dün demiştim ya kimseye ters konuşmadım şu an konuşasım var diye, senin ilk cümleni kurmak isteyip kurmamıştım. dilim, kalemim olmuşsun şekerim :))) ama ben sonradan olayı anladım. bu arkadaş iki tane yeni topic açmış, müşteri toplama peşindeymiş. o yüzden kapı kapı dolaşıyormuş. yani geçerli bir nedeni varmış yaptığı hareketin de işte anlar o işin öyle olmadığını :)) eminim hiçbir art niyeti yok, hatta sonradan yorumları okuduysa şaşırmıştır diye düşünüyorum, ama şekil çok irite ediciydi.

canım beni düşündüğün için tşk ederim evet çok yağdı dün işe bile gidemedim ama bugün daha iyi canım kaç senedir bizde böyle kar görmemiştik

canım beni düşündüğün için tşk ederim evet çok yağdı dün işe bile gidemedim ama bugün daha iyi canım kaç senedir bizde böyle kar görmemiştik

Allah yardımcınız olsun canım ya. dikkat et sokağa çıktığında da kayıp düşme sakın. doğal gaz masrafı olmasa ben severim aslında kar, ama istanbulda sadece göstermelik yağıyo ki o da yağarsa.

Allah yardımcınız olsun canım.Allah evsiz barksızlara yardım etsin bizlere kar yağsada olur yağmasada ama onlara hayat şartları maalesef kötü.

tebrik ederim.allah tamamına erdirsin daha önceki denemelerin başka yerlerdeymiş.mustafa bahçeciyi bende biliyorum ama çok yoğun oluyor diyorlar.birde 3. denemende ne yaptıda yumurta sayın farketti nasıl bir protokoldü gebelik aşısı oldunmu biraz çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

nerelerdesin canım sen, nasıl gidiyor hamilelik öyle uzaktan bakmak olmaz ama yaa...

Canim inan hergun okuyorum hep haberleri merak ediyorum
ve arkadaslarin da dedigi gibi bagimlilik yapti burasi ayrilamiyorum
yeni isten geldim yattim tv karsisina telden girip okuyorum
aksamlari mutlaka buralardayim aslinda...
Hamilelik de iyi cok sukur kanamam gecti 4 hafta yatmistim
gecen hafta ise de basladim..gecen hafta 2 li test yapildi bise cikmadi.ha bi de hic bulantim olmadi hala da yok
size nasi uzuluyorum bir bilsen sansliyim bu konuda
Sadece uyku basiyo hatta 9 da sizmis oluyprum aksamlari
benim tek sorunum kilo normalde 65 kilo evlendim bu yaz 71
Olmustum tedavi bittiginde 76 kiloydum simdi ise 80 oldum..
Bi de bu bebek dogana kadar inanamiycam sanirim her gun korkuyprum
Bise oldu mu diye dogunca dunya gozuyle gorsem de
rahatlasam..darisi da diger arkadaslara gonulden her aksam
onlar icin de dua ediyorum boyle kimse evlatsiz kalmasin...

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasp etsin, o korku bende de var Mevlam tamamına erdirmeyi nasip etsin bizlere inşallah. canım çalışıyorsun zor geliyordur bende de sürekli uyku hali, normal sızıp kalman, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. amann boşver kiloları bebişler olsunda veririz ya, okadar çok istedim birde kilo düşünecek halim yok yeterki olsun dimi :) sende çk çok dikkat et kendine ve bebişine,Allaha emanet ol canım.. dualarımız hamişler için inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar, diğer arkadaşlar içinde bir an evvel göbüşlerini dolduracak bebecikler versin Rabbim inşallah...

Canim ya cok tatlisin inan kilo konusunu ben de veririm diye teselli
ediyorum kendimi bebis saglikli olsun da.allah razi olsun ne guzel
dilekler dilemissin insallah hepimiz saglikla kucagimixa aliriz
bebisleri biz bebis buyuturken diger arkadaslar da hamileligi yarilamis olurlar
insallahhh...simdi ben calisiyorum rabbim bence bu yuzden
bulanti filan hic vermedi tasiyamayacagi yuku vermezmis ya ondan diyorum
yoksa ofise almazlardi beni surekli kussam ay insallah senin de bu hafta
biter bulantilarin cok sikintilidir herhalde ben herseyi yiyorum
masallahim var sen de duzene girersin insallah bu haftalar son olsun bulantilarda..
Oyle bir gecer zaman ki basliycak uyumazsam seyretcem
buralardayim pek yazamiyorum diye gitti sanmayin dogurana kadar
hatta topik sahibi dogurana kadar da burda okuycam hep..

:)) ay şımardım :)) Amin canım diğer arkadaşlarada çok dua ediyorum, inşallah bulantılar hepten geçer, Rabbim sana kolaylık vermiş ne güzel, bende çalışmak istedim ama tedavi için işyerim idare edemeyiz deyince çıkmak zorunda kaldım, biliyorum hakkımdı ama severek yaptığım işten nefret ettirtiler, tazminatımı alıp çıktım bende.. bizim bebeler büyürse bile burda olcam inşallah fırsat buldukça tabiki kızlara moral olsun kendilerni yanlız hissetmesinler, bizede arkadaş olsunlar diye...

[

Ayseaaabbb,siZ tüp bebek sonrası psikolağa gittim demiştiniz ne önerdi olumsuz süreci aşmak için ? 3.bir kişinin yaklaşımı ne oluyor merak ettim .

kızlar ben işlerden ancak fırsat buldum ama sizler yine kaybolmuşsunuz geçmişe bakındım biraz ne güzel gelişmeler olmuş 2013e umut dolu gircez İnşallahhh

miragem kuzum takipçinim her daimmm :))
havinimm hava durumu olayı süpermiş...

herkesleri kocaman öpüyorum 2 gündür durmadan yağmurumuzla size sevgiler gönderiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…