eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ay canım sen baya ağır geçiyorsun Allah yardımcın olsun inşallah..

canım vardır bundada bi hayır, inşallah bu bekleyişlerinin mükafatı bebişlerin olur havinim..

canım benim doktorum bi ay ilaçlarla adetimi baskıladı yani bir aylığına menapozdaydım yani sen doktoruna söyle bence gecikti ara kanama belki farklı bişey düşünür...
canım bana doktorum rahim neden kalınlaşmadı diye yeniden hiteroskopimi nedir adını telaffusz edemiyom ondan yapacak adetimi beklemem ondan yani ondan sonra diğer adetimle tedaviye başlıcam daha önümde çok yol var anlıcan

canım Allah yardımcın olsun ama yinede hamile kalayımda gerekirse 9 ay yatarım.kusmaktan nefret ederim ona bile razıyım vallahi.

canım vardır bundada bi hayır, inşallah bu bekleyişlerinin mükafatı bebişlerin olur havinim..

canım bende öyle diyom hep bundada vardır bir hayır rabbim sonunda bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsinde biz sabrederiz rabbiminde izniyle

cnm kolay geçmiş opun sevindm ağrın sızın yok dimi ??

toplama sonrası ağrım olmadı cnnm
sadece elimin üstüne açtıkları damar yolu canımı yaktı o kadar

eve gelince kasıklarımda ağrılar başladı bu da gayet normalmiş biraz da kanama olmuş bu da beklenen bişeymiş.

anestezi sandığımdan kolaymış demiycem
benim gibi uykuya zor dalan biri için harika bişeymiş diycem
senin toplamanda kolaylıkla geçecek Allahın izniyle,

zyxell canım nasılsın inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlar döllenip bölünmeye başlamıştır

Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim

Ben sana demiştim en guzel uykun olucak diye:)deliksiz güzel uyku tedavi surecınde bızlere pek nasip olan bişe değildi biliyırsun) anestezi sayesinde miisssle gibi uyku..kac yumoş toplandı goremdım ben yazdıysan canım

bugün kontrle gittik. bizim ufaklık elini kolunu oynatmaya başlamış. gayet iyi gelişimi de gününde gidiyor. 9+3 olmuş.
kanama var dedikleri yerde ikinci bir kese varmış. yumurta bölünmüş kese oluşmuş ama bebek oluşamamış. ondanmış kanama. sağlık olsun. keşke oda olsaydı. kaç tane doktora gittik hiç biri böyle söylemedi. artık o kesenin kaybolmasını bekleyeceğiz yada düşecek bilmiyorum artık. yatmaya devam

maşallah turkcum maşallah size :) Allah sağlıkla doğmasını da nasip etsin inşallah.

herkese merhaba nasılsınız can dostlar?bn yine işte bilgisayar başında oturuyorum ,vaktin geçmesini ve eve gitmeyi bekliyorum.tesis çok sakin bol bol forum okuyorum.Daha cinsiyetleri öğrenemedim.Eşimin haftaya sınavları var sınavlar birtince birlikte gidip öğreniriz dedi.Ben de çatlıycam meraktan

Son düzenleme:

Canım rabbim en kısa zamana sizlerede tatdırsın bu duyguyu sürekli duaa ediyorum.Benimde 6 yılım bitmek üzere benimde umudum yoktu rabbim ol dedi ve oldu şükür.Umarım en kısa zamanda bizim bulantılar geçer:)) sizinkiler başlarr:))

Canım senle aramızda tam bir hafta var.Bende 8+3 buğün bebeğininin gelişimi güzelmiş manşallah:)) Benim kontrol salı günü bakalım bize ne söyleyecekler:)

Allah razı olsun canım

iki ay çok değil senin gözünde büyüdüğü iççin çok gelio hayırlısıyla olsun sen öyle moralini bozma...

canım yaa hiç öyle annecilik falan diye düşünme ne de güzel yapmışsın walla helal olsun sana...rabbim en kısa sürede sizlere de yaşatsın sağlıklıhayırlı gebelikler

bir kız bir erkek inşallah kedicim :))

Selamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak

canım benim özlüyorum arada okul da hızla bir okuyup kaçıyorum ama yazacak an bulmak pek çok zor... :) ne garip bir cümle bu yaff :)))
şimdi saçma sapan not girmekten kurtuldum arada kaçamak yapıp girdim...
hep takibimdesiniz ama :)
ben rapor alabilmek için adana ve konyada 2 yerle görüştüm neredeyse ağladım ikisine de ikisinden de aynı cevap uygun zamanda gel görüşelim tüm test sonuçlarımı tüp bebek merkezinden verilen kağıdımı herşeyi gönderdim tepkiler hımmmmm
ben de onları tekmeleme arzusuyla dün sevgili kocimi tekmeledim :)))) ahanda böyle böyle kavga ettim eşimle.. ben çırpınıyorum kaç gündür o doktora yalvar bu doktora yalvar adam geliyor ay sonu işler çok yoğun bıktım diye ağlıyor puffffff
dövesim var birilerini :)
kısacası karman çormanım kaç gündür...
ama en geç ocakta tekrar başlıyorum kızlar Allahımın izniyle İnşallahh.. elimde avucumda son kalanları da dökcem sonrasını düşünmücem.. sonrası yok çünkü...

havinim hadi yine beraber deniyelim İnşallah bu sefer pozitifi alalım adanadaki doktor ilk kırmızılar da rapor için uğraşalım duruma bakalım 2 . kırmızılarınla tedaviye başlayalım diyor ya hadi hayırlısı.. ankarada ki merkezim arayıp sormuyor ben de aramıyorum.. kafam hala onlar da ama çok ta kızgınım.. netleşemedimmm

tubacım yuks hkere ..hamişler... bulantılarınız ne güzel mümkünse bize de :))) ben kusmaya alışığım zaten başım ağrır kusarım çok yersem kusarım sinirlenince mideme vurur yine kusarım yaşam tyarzı oldu hamilelik sebebpli kusarsam da göbek atarım kuvvete muhtemel :))))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum

,lknur canım rabbim hayırlısıyla tedaviye başlıyacağın merkezi bulup başlamanı bu sefer bebişini kucağına almak için gün saymanı nasip etsin canım benim kırmızılar bu ay tatile çıktı hiç gelmeye niyetleri yok rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş hepimizin başlıyacağımız tedaviler son tedavisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…