ZYXELL cnm inş. ii geçiyordur opun..dualarımız sennle :)
bende bugn direksiyon dersime başlıyorumm ..görüşürüz kızlarr :)
Allah razı olsun cnm benim, iyi geçti elhamdülillah 2 tane beklerken 3 yumoş toplandı

Dersin iyi geçmiştir inş. stres yapma
canım öncelikle ınan benım ılkınde 6, ıkıncide 4 yumurtam oluştu, burda 9 tane oldu. ben sabah aksam ıncırde yedım. Bahçecı Fulya Mustaf Beyın hastasıydım. 2tanesı yerlestı.cok şükür tuttu. rabbime.sen nerde tedavi oluyosun
benim ufak tefek cok vardı ama ytişip büyüyen 3 tane oldu, bu ilk tedavim benim.
incir kürünü bu son tedavi de mi yaptın aylincim bu arada nasıl bir kür uyguladın kaç incir?
dr.lar yumurta rezervi için herhangi bi ilaç vermediler mi?
lütfen kusura bakma çok soru sordum canım, ama geçen çarşambadan beri dr. um rezerv azlığı cümlesiyle beni çok üzdü daha önce böyle bişi yoktu.
bu arada sanırım seninkiler ikiz ne güzel maşşallah
ben de istiyrum :)
erdem hastanesinde oluyorum cnm, sebebsiz infertiliteydi bizimki, böyle bişey olduğunu bilseydim memorialı düşünürdüm.
yumurta toplandıktan sonra sorun yok canım ama,transfer sonrası dikkat et çişe kalkmayacaksın 3 saat.Trnsf. sonrası sedyeden yatağa geçerken tam kalkmadan yavaş yavaş geç.Sedyede yatırmıyorlar odana çıkarıp odanda yatıyorsun.5dk duruyosun sedyede
canım bnm ablan falan vardır belki yoksa bile eşin en iyi yardımcı olur san hiç merak etme.Sen rahat ol yeter.Şimdiden hayırlı olsun.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallh
hımm şimdi anladım cnm bunu aklımda tutucam

ablam var ama o da uzakta, kimseyi panik yaptırmak istemiyorum, burda birbirimizin anası ablası kardeşi gibi dualar ediyruz seviyorum topiğimizi
canım nasıl geçti opun?kaç tane yumoş toplandı?
bu arada transferden sonra sakın girme sana tavsiyem.en az 1 hafta girme ,inşallh hayırlı haberler alırız senden de
elhamdülilllah umduğumdan kolay geçti kedicim :)
2 tane demişti ama 3. yumoşta yetişmiş böylece 3 yumurtam toplanmış oldu.
amiiiin inş. tüm arkadaşlarımında benimde pozitif sonuçlarını kutlarız burda.
transferden sonra laptop'u eşimin iş yerine yollamayı düşünyorum bol bol kitap okuycam inş.
kızlar hepinize çok teşekkür ederiiiiim