hkere canım nasıl oldun
yuks canım nasılsın
tubam yazmasanda seni topikte görmek güzel bulantıların nasıl oldu yakında kontrolun varmı
hkere canım nasıl oldun
yuks canım nasılsın
tubam yazmasanda seni topikte görmek güzel bulantıların nasıl oldu yakında kontrolun varmı
Merhaba canım yatıyorumLeptop kucağımda her zamanki gibi:) Sen nasılsın nasıl gidiyor? Benim pek keyfim yok bu aralar işallah geçecek bakalım:)
canım sallanıp duruyorum midem hop hop :) az kaldı yinede bu hallerime şükür..ya bide nerdeyse 2 haftadır sabah bulantısı haric bişey yoktu dün içim dışıma çıktı resmen...Rabbim sizlere kolay hamilelik nasip etsin inşallah canlarım.. sen nasılsın canım
arada tv ye bakıyom benim için üzülme var diyomki ordakilere aman boşverin benim için üzülseniz ne olacakki ben size hiç üzülmüyom :)
canım ne yapıyon sen nasılsın
kızlar geçmişi okuyamıyorum başım dönüyo ama anladığım kadarıyla bi kilo mevzu var bende hamile kalayım da bulantıdan öleyim diyenlere kilo konusunda da müjdem var bi haftada 3 kilo verdim ama artık hızlandı çünkü ilk 5 günde 1 kilo vermiştim son 2 günde 2 kilo vermişim noluur rabbim bana evlat nasip etsin sağlıklı hamileliğim geçsin falan deyin hamile kalayım da ne olursa olsun demeyin yolucam saçınızı başınızı
bu arada ayşen nerelerde? yok sanki....
Merhaba canım yatıyorumLeptop kucağımda her zamanki gibi:) Sen nasılsın nasıl gidiyor? Benim pek keyfim yok bu aralar işallah geçecek bakalım:)
kuzumm gün içinde sık sık girip bakıyorum ama bilgisayar ekranı ve televizyon başımı döndürüp midemi azdırıyor hızlıca okuyup çıkıyorumm 28 aralıkta kontrolum var yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum ee tabi yattıkça vakit geçmiyo bulantılarımda daha dayanılmaz geliyo çalışsam belki zaman hızlı geçer ne bileyim daha dayanılabilr olurdu ama hayırlısı bebelerim iyi olsun da...
sen nasılsın canım ne durumdasın???
kızz kucağına alma şunuu ben ya sehpada ya da yan tarafımda tutuyorum bebeğin üzerine koyma şu mereti...
kuzumm gün içinde sık sık girip bakıyorum ama bilgisayar ekranı ve televizyon başımı döndürüp midemi azdırıyor hızlıca okuyup çıkıyorumm 28 aralıkta kontrolum var yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum ee tabi yattıkça vakit geçmiyo bulantılarımda daha dayanılmaz geliyo çalışsam belki zaman hızlı geçer ne bileyim daha dayanılabilr olurdu ama hayırlısı bebelerim iyi olsun da...
sen nasılsın canım ne durumdasın???
:)) ben de öyle bir geçer zaman ki seyrettim. o da bitti. şimdi sıkılmakla meşgulüm. kocam bi yarışma programı izliyor, ben de foruma giriyim dedim.
Teşekürederim havinim sen nasılsın? Bizde bir değişiklik yok aslında bulantılar dışında yatmaktayızEv işi yapamıyorum Ayağa kalkamıyorum devam bakalım.
benmi nasılım tatile çıkan kırmızılarımın dönüşünü bekliyom hani gelseydi idi ama uzadı da uzadı bunda da vardır bir hayır diyorum bugün komşu gezmesi yaptım çok soğuktu dışarısa aman birdaha çıkmam heralde
canım çok geçmiş olsun tekrar 5 ayı tamamla düzelecek azar azar rabbimin izniyle kuzucuk sağlıklı olsunda inş bu günlerde geçiyo canım
:)) ben de öyle bir geçer zaman ki seyrettim. o da bitti. şimdi sıkılmakla meşgulüm. kocam bi yarışma programı izliyor, ben de foruma giriyim dedim.
ya hakkaten hamile kalınca 1-2 ay önce yaşanan ya çocuğum olmazsa korkuları bu kadar çabul mu unutulmuş oluyor? :)) yol saçımı başımı razıyım ben :)) şimdikinden daha çileli olamaz. kaldı ki ben hamileliğimde kusuyodum çok büyük sorun olmuyodu. git kus gel yapıyyodum. seviniyodum da tuhaf bi şekilde. hamileyim kustum diye :)))))))))
niye keyfin yok canım? anlattın da ben unuttum mu yine acaba?
kız geçemiyen zamanı seyrettin demek bende zapladım durdum bana üzelmeye takıldım işte seyrettiğimden değil arka gözlerime seyretme vazifesini veriyom ön gözlerim bana lazım çünkü:))
canım ev işlerini yaptıklarına say düşünme yat canım bebişin için yat bulantılarınızda zamanla geçecek inş sabredin hepsi yoluna giriyo bide bakmışsınızki bebiş için alışveriş günleri başlamış rabbimin izniyle
gez canım gez yakın bi zamanda yatmaktan sıkılacaksın zatn 12 hafta kadar inşallah :)
tuba canım kilo bi yana suda kaybediyorsun ondan 2günde 2 kilo veriyorsun yemek yiyemesende pipetlede olsa su iç ihmal etme canım, o kilolar alınıyor canım yemeye başlayınca benimde çok düzelmedi ama verdiğim 5 kilonun 4,5 unu aldım bu hızlada devam diyorum kilolaratombiş anne olucam ben
bende şekerpareyi seyrediyorum trt1 deöyl bir geçerkyi bıraktım bu sezon çekilmez oldu
Amin canım rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın dualarımdasınız. İyiki varsınız valla yoksa ben yerdim kafayı heralde
canım benim hayırlısıyla bebişlerim tutsun sağlıklı olsunlarda sıkıntılı dönemi yatmaktan ziyade evde geçireyim ben evde durmayı çok severim gün gelir komşularım evde olduğumu anlamazlar o derece ev kuşuyum canım bugün fatura yatırmak için çıkmıştım çıkmışken bir komşuma geçmiş olsun ziyaretinde bulundum gezmemde o yani sadece üşüdüğümle kaldım
ya hakkaten hamile kalınca 1-2 ay önce yaşanan ya çocuğum olmazsa korkuları bu kadar çabul mu unutulmuş oluyor? :)) yol saçımı başımı razıyım ben :)) şimdikinden daha çileli olamaz. kaldı ki ben hamileliğimde kusuyodum çok büyük sorun olmuyodu. git kus gel yapıyyodum. seviniyodum da tuhaf bi şekilde. hamileyim kustum diye :)))))))))
niye keyfin yok canım? anlattın da ben unuttum mu yine acaba?
canım çalışsan daha kötü olursun ablam ilk 3 ay evde yattı rapor almıştı çok riskli ve önamli 3 ay biliyosun ondan sonra ablamda iş başı yapmıştı canım bebişler sağlıklı olsunda inş bunlarda geçecek rabbim dayanma gücü versin sana bulantılar zordur rabbim bulantılarını hafifletsin sağlıklı güzel hamilelik geçiresin inş
benmi ne durumdayım bekliyom tatildeki kırmızıları gelcekler inş yıkanıncada doktora gideceğim bekliyomya gelmiyolar bende gelmeyin tatilde iyi vakit geçirin dedim kırmızılara şaka bi tarafa gelseydiler idi bu adetimden sonra bi adet daha var çünkü tam tedaviye başlamam için
gez canım gez yakın bi zamanda yatmaktan sıkılacaksın zatn 12 hafta kadar inşallah :)
tuba canım kilo bi yana suda kaybediyorsun ondan 2günde 2 kilo veriyorsun yemek yiyemesende pipetlede olsa su iç ihmal etme canım, o kilolar alınıyor canım yemeye başlayınca benimde çok düzelmedi ama verdiğim 5 kilonun 4,5 unu aldım bu hızlada devam diyorum kilolaratombiş anne olucam ben
neyse bizde yata yata topic kuşu olduk kalkar kalmaz bakıyorum ne olmuş diye, bütün gün açık zaten. inşallah canım sen nar yemeye devam ediyormusun yada alternatif bişiler baktınmı canım bu zamanı iyi değerlendirmek lazım ki tedavide sıkıntı çıkmasın, ya aslında herşey nasip maydonoz düşüğe sebep oluyor diyorlar bende transferden sonra kabız olmayım diye maydonozu zeytin yağlayıp,limonlayıp tabak tabak yedim, zeytin yağını kaşıkla içmekten iyidir diye...hamile olduğumu öğrenince bile yedim sonradan biri dedi bana nettende baktım gerçekten fazlası zararmış, ama Mevla nasip etti. olmayacaksada zaten sebepsiz bile olmuyor,imtihan işte herşey..
walllahi unutuluyo rabbim sizlere de nasip etsin sadece aynen tedavideki gibi kafanda bi sürü soru işareti oluyo gittiğinde doktoru soru yağmuruna tutuyorsun kafan karma karışık oluyo çünkü kaybetme korkusu yaşıyosun cuma merkezimize ziyarete gittik eşimle bi nevi teşekkürdü hani bi işimizmuayene kontrol yoktu ama ben yine de doktoru görür görmez geceleri ateşim var titriyorum falan diye soruları sıraladım
aman kuzum acele etme vardır bi vakti zamanı biliosun benim nasıl olduğunu hiç acele etme oluruna bırak...
canım gün aşırı 1000lik serum takılıyo vitaminlerle çünkü ilaçlarımın hiçbirini içemiyorum bugün yineserum yedim 1000ccnin üstüne tuvalete bile gitmedim banamısın demedi
canım acele etmek değilde 13 gün önce az kanamam oldu o gün doktoru aradım adet kanam başladı diye ama sabaha kesildi o günden beride gelen giden yok kırmızılar tatilde diyom ondan doktoa mahçup olurum endişem var yoksa olacağım eninde sonunda tek düşüncem o yani hep diyorum bu sefer geç olucak ama hayırlısıyla iki bebişimde 9 ay benimle göbüşümde rabbimin izniylede sonra kucağımda olacaklar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?