havin aspirin içmeyi denesene. kanı sulandırıyor ya işe yarayabilir regl konusunda. ben gecikince öyle yaparım.
ayy karsı söylemiyorum bile -24 dereceymiş. ben de bugün orada askerlik yapanları düşündüm, donuyorlardır yazık diye.
Havincim transfer gunune kadar 7 tanelerdi ama makesef hepsi cok kaliteli değillermiş dondutulsn kalmadıinş canım rabbim muradımızı biliyo bunca yılın özlemi var rabbim inş hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder seninde bebişlerin inş sıkı sıkı tutunurlar
canım dondurulmuşun oldumu hepsi bu güne geldimi hayırlısıyla
Canım ilaç veriliyor..antibiyotik fitil vs ferah tut içini mışıl mışıl uyuyacaksın:)ınsallah istenen sayı ve kalited yumoşların olsun:)bol şansopu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?
yarın sabah yapılacak inş. benimki.
opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?
hadı hayırlısı olsun canım maşallah sayı cok guzel..umarım hepsı kalıtelıdır guzel guzel bolunur tutunurlar sana
tşk.ler cnm amin inş..hepimiz burada hamileyiz die yazarız artık inş yaa :))senn transferin bugn mü olmuştu cnm nasıl hissediyorsun..acı falan oldu mu transfer sırasında.
Transfer sırasında en büyük işkence çişe sıkışık olman canım :)gerisi çok kolay merak etme agrı acı yok ayrıca izliyorsun bebişleri:)
cnm senn transferin olmadı mı nie bu kadar nettesin..girme bence arkadaşım netini tamamen kapat..naçizane fikrim yani yanlış anlama bebişin için diyorum :)
Alman hastanesinin teknolojisini bilmiyorum ondan tereddutluyum
Canım benım stres yapmamak mumkun mu ?sabahtan buyana orayı burayı arastırıorum 12.gün 34 olup yukselen varmı die allah razı olsun kızlar bitane buldu:) artık dua edicez elden bişey gelmio ama ben yanlış bilmiorum dimi tüpleri olmayanda dış gebelık olmaz dimi yok kadın taktı bana ben dr sordum değerler kötü diyip duruo carsamba bekle değer 80 100 olmazsa ilaçları bırak dedi ooof offf hamilemiyim değilmiyim sastım artık
:))tamam ama arada bir bakabilirmiyim
merhabalar aylin öncelkle tebrik ederim
sizi en baştaki tablodan farketmiştim
tüp bebeğe başladıktan sonra dr. yumurtalarımın az olduğunu söylemeye başladı, kan testlerinde böyle birşey yoktu.
şimdi sizi hamile görünce çok sevindim bana da umut oldunuz.
benim başta dörtken şimdi 2-3 yumurta oluştu. yarında opu m var.
sizin kaç yumurta oluştu kaç tane yerleştirildi merak ettim ?
Allah razı olsun canım
demek sen demiştin bugün başladım niyetim hergün okumak.
dr um 2 tane koyabileceğimizi söylemişti inş. 2 tane döllenir sağlıkla.
canım benim benim annem beni bırakıp gideli 6 yılı geçti.
opudan sonra tuvalete giderken veya ayağa kalkarken sakınmaya gerek yok ama di mi zaten yumoşlar toplanmış olacak.
transfer sonrası ise eşim yanımda olur tuvalet için o yardım eder.
sedyeye geçerken derken neyi kast ettin cahillik işte
zaten bi süre sedyede yatmammıza izin verirler di mi?
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinize nasip etsin inşallahhhh...
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinize nasip etsin inşallahhhh...
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Bu son bekleyişin olsun inşallahTransfere gırıyorum
Kızlarrr az sonra dualarınızı eksık etmeyiiinnn:)
Kaba konuşmak istemiyorum ama milletin derdi seni mi gerdi demekten alıkoyamadım kendimi. Bizler birbirimize kader arkadaşı diyoruz burda. Ben değil hamile kalmak doğum yapsam bile burdan vazgeçmeyeceğimi biliyorum birçok yoldaşım gibi. Bu yüzden sen bizleri boşver kendi keyfine bak bizim böyle gayet keyfimiz yerindeArkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????
Oyy oyy maşallah. Böyle güzel haberler almayı özlemişiz. Allah'a emanet olkızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
Ne güzel haber maşallah. Herşey yolunda giderde inşallah gönlünün umduğunu Rabbim bu sefer veriryetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?