• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

havin aspirin içmeyi denesene. kanı sulandırıyor ya işe yarayabilir regl konusunda. ben gecikince öyle yaparım.

ayy karsı söylemiyorum bile -24 dereceymiş. ben de bugün orada askerlik yapanları düşündüm, donuyorlardır yazık diye.

canım hiç aklıma gelmemişti tüm işaretlerim var ortada kırmızı yok yarın alıpta içeyim tavsiyen için teşekkürler canım inş işe yarar

biz karsta olduğumuz yıl bide az kış etti ona rağmen donmuştuk rabbim ordakilerin yardımcısı olsun gerçekten

inş canım rabbim muradımızı biliyo bunca yılın özlemi var rabbim inş hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder seninde bebişlerin inş sıkı sıkı tutunurlar

canım dondurulmuşun oldumu hepsi bu güne geldimi hayırlısıyla
Havincim transfer gunune kadar 7 tanelerdi ama makesef hepsi cok kaliteli değillermiş dondutulsn kalmadı:(neyseki transfer edilenler ıyı kalite ama dondurulmus olsa daha rahat olucaktım orası kesin :(
opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?

yarın sabah yapılacak inş. benimki.

opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?
Canım ilaç veriliyor..antibiyotik fitil vs ferah tut içini mışıl mışıl uyuyacaksın:)ınsallah istenen sayı ve kalited yumoşların olsun:)bol şans
hadı hayırlısı olsun canım maşallah sayı cok guzel..umarım hepsı kalıtelıdır guzel guzel bolunur tutunurlar sana

tşk.ler cnm amin inş..hepimiz burada hamileyiz die yazarız artık inş yaa :))senn transferin bugn mü olmuştu cnm nasıl hissediyorsun..acı falan oldu mu transfer sırasında.

Transfer sırasında en büyük işkence çişe sıkışık olman canım :)gerisi çok kolay merak etme agrı acı yok ayrıca izliyorsun bebişleri:)

Canım benım stres yapmamak mumkun mu ?sabahtan buyana orayı burayı arastırıorum 12.gün 34 olup yukselen varmı die allah razı olsun kızlar bitane buldu:) artık dua edicez elden bişey gelmio ama ben yanlış bilmiorum dimi tüpleri olmayanda dış gebelık olmaz dimi yok kadın taktı bana ben dr sordum değerler kötü diyip duruo carsamba bekle değer 80 100 olmazsa ilaçları bırak dedi ooof offf hamilemiyim değilmiyim sastım artık

cok zor biliyorum ama lutfen hemsireyi unut test yapana kadar.... hamileysen eger ne kadar negatif enerji veriyorsun kendine.... yapma sakin arkadasim.... dis gebelik en cok tuplerde gerceklesiyor bende oyle okudum.... sen su an gittigin yere doktorunu secerek gittin, hemsireyi secerek degil.... deli mi ne kadin yaa alani bos bulmus doktorculuk oynuyor... ayy insallah ameliyat etmeyi kalkmiyordur milleti....

ZYXELL cnm inş. ii geçiyordur opun..dualarımız sennle :)

bende bugn direksiyon dersime başlıyorumm ..görüşürüz kızlarr :)

günaydın güzeller. mutlu bir gün olsun inşallahh. (tabi havin gibi iyi sunum yapamıyorum ama idare ediverin :)))) )

merhabalar aylin öncelkle tebrik ederim
sizi en baştaki tablodan farketmiştim
tüp bebeğe başladıktan sonra dr. yumurtalarımın az olduğunu söylemeye başladı, kan testlerinde böyle birşey yoktu.
şimdi sizi hamile görünce çok sevindim bana da umut oldunuz.
benim başta dörtken şimdi 2-3 yumurta oluştu. yarında opu m var.
sizin kaç yumurta oluştu kaç tane yerleştirildi merak ettim ?

canım öncelikle ınan benım ılkınde 6, ıkıncide 4 yumurtam oluştu, burda 9 tane oldu. ben sabah aksam ıncırde yedım. Bahçecı Fulya Mustaf Beyın hastasıydım. 2tanesı yerlestı.cok şükür tuttu. rabbime.sen nerde tedavi oluyosun

günaydın canlar:)

şimdi dr aradı hemsireninde kötü bir niyeti olmadığını tek sucunun dosyaya bakmadan konuşması dedi tüpleri olmayan kadınlarda dış gebelil olması cok zor bir ihtimal dedi..Değerlerimin istenilen gibi olmadığını ancak değerlerin gün asırı takip edilmesi gerektiğini söyledi..İstenılen değerlere gelene kdr devam edicez dedi kan değeri 18 olup doğuma giden 200 olup yolda kalan var dedi regl olana kadar devam edicez bu sekılde dedi değerler inş artar Dua etmekten baska elimizden baska care yok gercekten beklemek ne zormuş Rabbim yardımcımız olsun...

Allah razı olsun canım
demek sen demiştin bugün başladım niyetim hergün okumak.
dr um 2 tane koyabileceğimizi söylemişti inş. 2 tane döllenir sağlıkla.

canım benim benim annem beni bırakıp gideli 6 yılı geçti.
opudan sonra tuvalete giderken veya ayağa kalkarken sakınmaya gerek yok ama di mi zaten yumoşlar toplanmış olacak.
transfer sonrası ise eşim yanımda olur tuvalet için o yardım eder.
sedyeye geçerken derken neyi kast ettin cahillik işte ;)
zaten bi süre sedyede yatmammıza izin verirler di mi?

yumurta toplandıktan sonra sorun yok canım ama,transfer sonrası dikkat et çişe kalkmayacaksın 3 saat.Trnsf. sonrası sedyeden yatağa geçerken tam kalkmadan yavaş yavaş geç.Sedyede yatırmıyorlar odana çıkarıp odanda yatıyorsun.5dk duruyosun sedyede

canım bnm ablan falan vardır belki yoksa bile eşin en iyi yardımcı olur san hiç merak etme.Sen rahat ol yeter.Şimdiden hayırlı olsun.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallh

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinize nasip etsin inşallahhhh...

hayırlı olsun canım sanırım sende bnm gibi ikiz beliyosun.Allahım hepimize kucağımıza da almayı nasip etsin inşallh.Tedavideki arkadaşlara da bu günleri nasip etsin onları da tez zamanda güzel sonuçlara kavuştursun inşallh

çok guzel gelismeler olmus :)

redhairedgirl hayirli olsun canim,Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah

zyxell hersey gonlunce olsun canim,benim için transfer ani bu tedavinin en güzel tarafi bekleyis çok zor olsada soradan

Aylinnim tebrikler canim,Rabbim sagliki sekilde kucagina almayi nasip etsin

Boyaci masaAllah gelismelerin super :))

elfaes Allah sabir versin insaAllah sonu güzel olucak

Mirage ve havin canlarim alemsiniz çok guldum Rabbimde sizi guldursun,spikerlerin bitanesi havin ;))

kizlar ben incir kurune basladim ilaçsiz tup bebek yaptigim için iyi gelir belki diye,ama o ne oyle çok tatli migdem bulaniyo aç karnina,kilo vereyim derken,kilo alcam
20 incirden falan bahsediyo ben 8 tane koydum,yoksa hiç içemem ben onu :)))

aranizda hiç fertijinde tedavi olan varmi,bilginiz varmi ?

Canımız herseyimiz bütün dertlileri bir araya getiren saygı değer miragemiz sen olmasan biz nasıl bir araya gelir nasıl birbirimize destek olurduk:)canım benım senın tecrübelerine dayanarak soruyorum benım sonum ne olacak:(

kızlar ben hiç iyi değilim, dünden beri kusmalar başladı yine gece 1buçuğa kadar su bile içtiysem çıktı, pes edip yattım, sabah biraz yedim ama zor tutuyorum kendimi bebiş için, yatıyorum işte :(

Transfere gırıyorum
Kızlarrr az sonra dualarınızı eksık etmeyiiinnn:)
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Bu son bekleyişin olsun inşallah
Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????:50::50::50:
Kaba konuşmak istemiyorum ama milletin derdi seni mi gerdi demekten alıkoyamadım kendimi. Bizler birbirimize kader arkadaşı diyoruz burda. Ben değil hamile kalmak doğum yapsam bile burdan vazgeçmeyeceğimi biliyorum birçok yoldaşım gibi. Bu yüzden sen bizleri boşver kendi keyfine bak bizim böyle gayet keyfimiz yerinde
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
Oyy oyy maşallah. Böyle güzel haberler almayı özlemişiz. Allah'a emanet ol
yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
Ne güzel haber maşallah. Herşey yolunda giderde inşallah gönlünün umduğunu Rabbim bu sefer verir
hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...

Canım benim Rabbim ol deseydi herşey bahaneydi. Böyle düşünmeye bak ve kendini yıpratma. Rabbim beterinden korusun. Bende ne cevap alacağımı bilmediğimden bi türlü Dr. A gidesim gelmiyor ama artık kaçış yok bende Perşembe günü gidecem muhtemelen:43:

Back