canım öyle ama hemsirenınde bildiği vardır ama lap die söylesi işte canımı yaktı dediğine bakarsan 80 veya 100 olması lazımmmış bu nasıl olacak ne yapıcam sasırdım artık hatta bana carsambada 100 altı olursa kes ilaçları dedi bak yeni geldi aklıma
evet yarın inş.
amin havincim cümlemizinkini
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
canım öyle ama hemsirenınde bildiği vardır ama lap die söylesi işte canımı yaktı dediğine bakarsan 80 veya 100 olması lazımmmış bu nasıl olacak ne yapıcam sasırdım artık hatta bana carsambada 100 altı olursa kes ilaçları dedi bak yeni geldi aklıma
Apple11 canim cevabin icin sagol. Sen kimin hastasissin canim bende bahcecideydimhalitbeyin hastasiama o ayrildi diye oradan bende kactim. Umarim her nerede olursa olsun olumlu sonuc aliriz.. Allah yardimcimiz olsun. Tedaviden olumlu sonuc alirsin insallah
Halit bey almana gecmedi mi? neden oraya gitmiyorsun?
Doktoruna telefon ile ulasamiyor musun? Ya da tedavi gordgun klinikte baska dr yokmu? hemsirenin bu sekilde konusmasi acikcasi bana dogru gelmedi... Hadi sakin ol, hersey olacagina zaten variyor, sen gereksiz yere stres yapiyorsun su an... sakin ol, dr una ulasmaya calis ya da baska dr a ayni yerden....
tuba canım o kişi her topiğe yazmış bu topikler eski neden bunlarda yazıyonuz diye herkesin derdi ne onunki ne herkes istediği topikte yazma özgürlüğüne sahip
canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantılarla aran nasıl bizide bunaldığın anlarda duana kat canım senin duan kabul olur
zyxell canım opun hayırlı olur inşallh.bn yazmıştım kenzül arşı hergün oku.Bn sonuca kadar okumuştum çok güzel manası var.Rabbim bebişleri doldursun göbişine inşallh.İkiz olur inşallh .' tane koydurtmaya çalış.Allah yardımcın olsun.Rahat git rahat da gel inşallh.biliyosun herşey olacağına varıyor,en azından sakin yapıya bürünmeni tavsiye ederim.anneni de çağır transfer sonrası idrara kalkamayacağın için annen yardım eder.Sen kalkma sakın yerinden sedyeye geçerken de dikkatli geç ayaklarını sarkıtma sakın
saol tubacımm..ınsalalh..kıyamam hala gecmedımı bulantılar
hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...[/QUOT
Merhaba canım bende seni merak ediyordum. Geldinmi türkiyeye? Vucud direncinin arttırılması için bişey önermedimi doktorun? Kendine iyi bak inşallah en kısa zamanda rabbim anneliği tattırcak canım:)
Ben gorustum kendisiyle memnun da kaldim ilgilerinden ama ne bileyim yumurta rezervi konusunda basarilarini bilmiyorum oraya giden arkadaslarin cogunda problem erkekte o yuzden kararsizim. Aslinda ben bahcecide baslamistim ama bahcecideki doktorum baska bir hataneye gecince bende memorial ile gorustum simdi se kararsiz kaldim. Sen hangi asamadasin canim
Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız bakiyim
AllaH hepinizden razı olsun kızlar:) moral oldunuz..ailemden kımse bılmıyor tedavımız anne baba harıc ama arkamdan dua eden bir suru ınsan vardı burda..cok tesekkur ederım hepınıze....test tarıhı 29 aralık:) bakalım olursa 2013 model olucak sıpalar ksımetse:) 2012 patentli 2013 model sıpalar:)bu arada ''lar'' dan anlasılmıstır sanırım:) hayırlısı..transfer sırasında cok duygulandım..doktorum içine doğmus gıbı bence kız olursa adını elif koy dedı..:) benım cocuklugumdan bu yana hayalım bır kızım olsun adı elıf olsundu:) öpüyorum hepinizi:)
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
canım inş. sağlıklı hamilesindir bence öylede olacak zaten ama neden kendini sıkıyorsun sen bir doktorda tedavi görmedinmi neden arayıp kendisine sormuyorsun hemşire saçmalamış tüpüm yok benim deseydin ya vallahi sinirlendim.insana sevinci bile yaşatmıyorlar.senin bir doktorun var hani milyarlar ödediğin bence ara ona sor.
yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?
yarın sabah yapılacak inş. benimki.
opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?
hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...
ben 1. tüp bebek denememi yaptım, negatif oldu. yakında dondurulmuş deneyeceğim hayırlısıyla canım.
arkadaşlar bilir bugüne kadar kimseye ters cevap yazmadım buralarda. ilk defa içimden ters birşeyler yazmak geliyor da gerek kalmamış. topicin takipçileri gerekli cevapları vermişler sana. bu arada topiclerde rating ölçümü falan yok. rahat ol istediğini takip et. keyfimizin de kahyası değilsin zaar.
hkere, havinsu, tubadefekti topice desteğiniz için teşekkür ederim topic kurucusu olarak. seviyorum sizi, diğer takipçileri de tabii :)
spikerim havinim geldi. saygılar sevgiler hatunum :)))
canım hoş geldin bugün hava durumuda sunmak istedim ama dışardaki soğuk beni bakınca etkiledi hiç hava durumu sunasım gelmedi :)))
canım o arkadaş şöyle bir baktımda her topiğe yazmış ne zoru varsa allah onunda herşeyi gönlüne göre versin istediği topikte yazsın bize bulaşmasın biz burda kader arkadaşı olduk rabbim hep güzellikleri bundan sonra paylaşmamızı nasip etsin
bende seni seviyom mirage canım
:))) havin çok eğlenceli bir insansın sen yaaaa :)) hani sen de haşlamışsın ama bir insan ancak bu kadar kibarca haşlanabilir :)))))
hava dedin de aklıma geldi gamzeeeeee vanda çok feci kar varmışşş. ne durumdasınız oralardaaa?
kızlar ya benim kırmızılar bu ay gecikti ilaçlardan nevrim döndü doktorda demişti uzayada bilir erkende gelebilir diye uzamasaydı idi ama vardır bundada bir hayır diyorum artık kırmızılardan da umudu kestim tık yok çünkü
canım sende öylesin
van soğukturki ne soğuk bende ablamla karsta 1 yıl hemen hemen kaldım orda kış sert geçiyo rabbim ordakilerin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?