• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım sen kendin dikkat et yat dinlen çıkma dışarı 12.haftadan sonra düşük riski azalıyor ozamanlar çıkarsın az daha sabret, valla hrkese diyorum işi gücü boşvrin, eşim haftadan haftaya süpürürse ne ala, yavaş yavaş toparlıyorum evi, mutfağı, yemk yaparkn bil basit ymkler seciyorum, sende dikkat et tatlım, bebşler kıymetli v zahmetli...

Haklısın canım çoğu gitti azı kaldı sabredicez artık gelmesini ne çok bekledim meleğimin.Şükür eşlerimiz yardımcı oluyor yoksa napardık bilmem:)

canım hiç korkma şöyle düşün üç tane koyuluyo ama tek tutuyo çok koyulması tutunma şansını arttırıyo o açıcan bence çift koyma imkanı varsa transfer ettir inş bebişin tutunur
inşallah havın inşallah...aslında belkıde tekrardan anne olma sansım cok daha azalacak..cunku dermoıd kıstım var ve dıger yumurtalıgım cok sıkıntılı..toplanan yumurtalar da kıstlı taraftan..rabbım hayırlısını versın..
kendi mi yapacakmış sen yapmazsan bu işleri? ayrıca bunlardan dolayı olmuyorsa kimsenin olmazdı. herkes transfer sonrası yanında yardımcı tutacak lükse sahip olmayacağına göre. amaan boşver canım ya valla duyma bazı şeyleri.

bu konuda benim de kafam çok karışık. 2 embriyo konulduğunda şans biraz daha fazla oluyor, ama ikisi de tutarsa hem vücudum bunu taşır mı? maddi manevi sorumluluğu da daha fazla. nasıl başa çıkılır? aman olsun da Allah yardım ediyor red yaa. kısmette ne varsa öyle oluyor zaten. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da bir iki neyse artık.
haklısın kısmetımızde kaderızmızde ne varsa o oluyor ..ama ben ufak tefek bıseyım:)tasıyamam bıle ya:)hayırlısı bakalım mirage..buyuk konusup ıkız annelerı olurmusuz:):)

inşallah havın inşallah...aslında belkıde tekrardan anne olma sansım cok daha azalacak..cunku dermoıd kıstım var ve dıger yumurtalıgım cok sıkıntılı..toplanan yumurtalar da kıstlı taraftan..rabbım hayırlısını versın..

haklısın kısmetımızde kaderızmızde ne varsa o oluyor ..ama ben ufak tefek bıseyım:)tasıyamam bıle ya:)hayırlısı bakalım mirage..buyuk konusup ıkız annelerı olurmusuz:):)

tek konulduğunda benim anladığım neredeyse olumzuz olacağı daha baştan belli gibi.

eveet ben de öyşe. 1,55 boyum var. nereye girecek 2 tane çocuk? :)) ama etrafımda benim gibi olup babalar gibi ikiz doğuran örnekler de yok değil yani.

tek konulduğunda benim anladığım neredeyse olumzuz olacağı daha baştan belli gibi.

o kadar da kesin konuşamayız aslında tutan da çok var ne bileyim. psikolojik olarak yenik başlıyosun biraz da aman bir taneyle de tutar mı diye. ben çok emindim mesela tutmayacağına. burda herkes benden çok ümitliydi, asla gaza gelmiyodum yorumlardan :)

eveet ben de öyşe. 1,55 boyum var. nereye girecek 2 tane çocuk? :)) ama etrafımda benim gibi olup babalar gibi ikiz doğuran örnekler de yok değil yani.

o kadar da kesin konuşamayız aslında tutan da çok var ne bileyim. psikolojik olarak yenik başlıyosun biraz da aman bir taneyle de tutar mı diye. ben çok emindim mesela tutmayacağına. burda herkes benden çok ümitliydi, asla gaza gelmiyodum yorumlardan :)

neden tek konuldu

neden tek konuldu

yaştan ötürü canım. 35den küçük olduğum için yeni yasaya göre tek embriyo transferi yapılabiliyor. 2. denemeden sonra hala olmadıysa o zaman çifte izin var. inşallah üçüncüye kadar gitmeye gerek kalmaz da bebişim gelir bir sonraki denemeye.

çok tşk ederim kızlar cevap için içime su serptiniz

nefescim cevap gelmediğine göre şu an topicde olan arkadaşlar arasında sorunun cevabını bilen yok demektir. biraz sabret bilen biri gelirse yarına kadar falan cevap gelir.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

canım bu tedavıde yaş da cok onemlı bır faktor..yumurtalık rezervın az ıse normal yoldan gebe kalma ıhtımalını azaltıyor demektır..ama baska sorunlar da saymıssın sanırım o yuzden tup bebek demısler sana...bence bıran once eger merkezıne guvenıyorsan o merkezde yok degılse baska bır merkezle tedavıye basla heme..cunku tup bebek olayı hemen olumlu sonuclanacakbıse degıl malesef..daha dogrusu herkes o kadar sanslı olamıyor..sorun ıcınden sorun cıkmasındansa bır yerden basla derım ben..gecmıs olsun sımdıden..bol sans

iyi akşamlar kızlar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben tüp bebek merkezine gittim 2 hafta önce bana hsg filmi çekinmen lazım dediler kanalların tıkalı olabilir dediler çekindim kanllarım açık çıktı smear testi yaptılar temiz çıktıifakat yumurta rezervin az solda 1 tane sagda 4 tane yumurtan var dediler birde rahmimim üstü hafif aşağı doğru çökmüş bu yüzdende ameliyat olman lazım dediler sonrada tüp bebek yapmamız lazım dediler sizce yumurta rezervi düşük olduğunda sadece tüp bebekmi yapılıyor bu yazıklarıma cvp verirseniz sevinirim.

Canim oncelikle gecmis olsun. Yumurta rezervi dusuk olup kendiliginden hamile kalan arkadaslar var tabi ama sans cok daha az oluyor. Bence vakit kaybetmemen onemli.benim de yumurta rezervim dusuk 2 tane de negatif denemem var

canım bebişin tutunsunda hayırlısıyla tek yahutta çift transfer edilmiş bunu kafana takma rabbim kullarına taşıyacağından fazla yükü yüklemez inş bu sefer seninde yüzün güler rabbim sağlıklı hayırlı evlat sanada nasip eder

canım olumsuz düşünmemek lazım biz burda çift konulunca şansın dahada artığından bahsediyoruz tek konulunca olmuyacak diye bişey yok rabbim vakti saati geldimi tek çift önemli değil herkes hamile kalıyo bu topikte tek embriyo ile hamile kalan çok arkadaşımız var rabbim bebişlerini onlara bağışlasın sağlıklada kucaklarına alırlar inş

canım bebişin tutunsunda hayırlısıyla tek yahutta çift transfer edilmiş bunu kafana takma rabbim kullarına taşıyacağından fazla yükü yüklemez inş bu sefer seninde yüzün güler rabbim sağlıklı hayırlı evlat sanada nasip eder

canım benım:):) Allah razı olsun ..ne hayırlıysa hangı yol hayırlıysa o nasıp olsun ..cok tesekkur ederım:)

canım benım:):) Allah razı olsun ..ne hayırlıysa hangı yol hayırlıysa o nasıp olsun ..cok tesekkur ederım:)

canım rıca ederim rabbim hakkında hayırlı olanı bilir inş bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunur hep duamdasınız rabbim bu topikte hepimize bu sayfalara tez zamanda hamileyim yazmayı nasip etsin bebişlerimizin gelişiminden cinsiyetinden konuşup doğumu beklemeyi hayırlısıyla nasip etsin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum, inş. salı günü saat 9.30 da opu yapılacak.

bu akşam üstü eltim doğum yaptı, onun sezeryandan çıkışını gördüm bebişi gördüm

Allah o duyguyu bizede yaşatsın inş.

kızlar dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize

bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum, inş. salı günü saat 9.30 da opu yapılacak.

bu akşam üstü eltim doğum yaptı, onun sezeryandan çıkışını gördüm bebişi gördüm

Allah o duyguyu bizede yaşatsın inş.

kızlar dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize

canım hadi hayırlı olsun salı inş kaliteli yumoşların toplanıp güzel döllensinler

eltinin çocuğunuda rabbim analı babalı büyütsün bizede anne olma duygusunu rabbim tez zamanda yaşatsın inş rabbim bundan sonra aratmaz bizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere

Back
X