Merhaba Kızlar…
Kısmetse bende inş. Eylül ayı gibi Daha Doğrusu Ramazandan Sonra Tüp bebek için başvuracağız..
Aslında ne yapacağımı bile bilmiyorum..Çok karışık bir hikayem var…
7 yıllık evliyim ve son 4 yıldır ara ara tedaviye başlayıp bıraktık..
Bende PKO var..Adetlerim çok düzensizdi 6 ay hiç olmadığımı biliyorum Son 3 yılddır GLUKOFEN 850 kullanıyorum ve onunla 40-50 günde bir de adet regl oluyorum..
2008 sonunda 1 defa yum. Takibi yapıldı ve gonlf kullandım. Sonuç olumsuz. Sonra ara vermek zorunda kaldık.
2009 ekim ayında da rahim filmi çektirdim ve Arkuat uterus (kalp şeklinde rahim) olduğu çıktı..Düşük tehlikesi yaşarmışım..
Eşimde sperm.testi yaptoırdı onun değerleri normal çıktı..benim LH hormonum yüksekti ama Gukofen ile oda düzeldi..
Sonra 2010 sonunda dr. Değiştirdim bu arada hiçbir tedavi görmedim..İşdi ev sorunuydu derken ilgilenemedim..
( şimdi bunları yazarken resmen kendime çok kızıyorum çok ihmal etmişiz
Bu arada evi değiştirdik ve artık düzene girdik derken bu arada çok kilo aldığım için kilo vermeye çalışırken aradan yine bir 8-9 ay geçti..
2011 ekim ayında tekrar son gittiğim dr. Giderek tedaviye başladık..
Bütün tahlillerimizi tekrar yaptırdık ..Eşimde bu sefer Morfoloji si tam sınırda çıktı ama dr. Bu çok önemli değil tedaviye baştan başlayacağız dedi..4 yum. Takibi+4 aşılama sonra tüp bebek dedi.. 2 kere yum. Takibi yaptırdık tabii hüsrana uğradık..Ben çok etkilendim..Bu aradaverdiğim kiloları aynen geri aldım..Psikolojik olarak çok kötü günler geçirdim..
Bu arada yine yaz geldi ve geçiyor.
Eşimle ben karar verdik ve direk tüp bebek istiyoruz..Ama nerden nasıl ve hangi dr. İle işte şimdi onu araştırıyoruz..
Herkes için hayırlısı..Ben çok kafaya takıyorum…Hamileleri çocuklu insanları çok imreniyorum..Çok ağlıyorum artık çok yoruldum..Rabbim gönlümüzdeki muradımıza kavuşmayı nasip eder inşşş…AMİNNNNN…
Bu arada ben 30 yaşındayım + pko ve mufoloji sorunu+henüz merkez belli değil + istanbuldayım +3 YUM. TAKİBBİM VAR..