eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende çikolata kisti,
yumurta rezervi az
tüplerden biri kapalı
eşimde sperm

Allah yardımcınız olsun yeşimcim. Valla benim bugüne kadar okuduklarımdan anladığım, tüp bebek tedavisinde iş sorunun ne olduğunda değil. kader çoğunlukla. bu saydıklarından hepsine sahip olup ilk denemede tutturup doğuran da var. kader, kısmet...sen çift embriyo koydurabiliyorsun herhalde değil mi 2 denemeyi geçtiği için? dondurulmuşların var mı?

merhaba, ben de bu başlıkta bir topik açmayı düşünüyordum varmışş..
ben de eylül gibi allah kısmet ederse 4.denememe başlııycam...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

ben epeyce bekledim biri açsın topici de dahil olayım diye ama kimseden ses çıkmayınca iş başa kaldı. çekindim de açmaya, daha 2 ay varken millet manyak der bana diye. ama saolun yalnız bırakmadınız beni :)) inşallah bu defa tedavinden olumlu sonuç alırsın canım...

selam kızlar, iyi haftalar hepinize... :)

bir aksilik çıkmazsa tedaviye başlamama bugün tam 2 ay kaldı. Eğer reglim o zamana kadar düzenli olursa, reglimin 2.günü okulların açıldığı güne denk geliyor. 10 eylül...Gün sayıyorum resmen yaa :)

Seni çoookk iyi anlıyorum ...Bende gün sayıyorum ve saydıkça geçmiyor günler malesef bazen diyorum gözümü kapasam açsam eylül gelse :KK52:hayırlısıyla iğnelere başlasam bebeğim gelse artıkkk:KK16:

Hayırlısı olsun inşallah.Umarım en geç ikinci denemende gelir bebeğin. Benimde aklımda neden kimyasal olduğu soruları var ama Ege ünv de sanırım 2 negatif denemeden sonra bakıyorlar nedenine.Gerçi bi arkadaş egede aşılamadan sonra hamile kalıp sonra değeri düştü onda araştırdılar ama artık yapmıyorlar sanırım. Son zamanlarda pek memnun değilim egeden.Başta memnundum ama artık yoğunluktan sanırım pek araştırmıyorlar. Fabrika gibi çalışmaya başladılar. Orada başladım diye 2. yide orda yaptıracağım sanırım ama işim Allaha kaldı artık, o isterse olacak sanırım...

Umarım tümm isteyenlerin bizimde bebişleri gelir en kısa zamanda:KK52:kimyasal gebelik yaşayanlar ikincide hamiş kalıyorlarmış öyle okudum çoğu yerde inşallah bizde onlardan oluruz:KK9:bende daha genetiği doktorumla görüşmedim ama yaptırmak istiyorum diye ısrar edeceğim aklımda soru kalmasın bakalım yaparlar inşallah:44:

Seni çoookk iyi anlıyorum ...Bende gün sayıyorum ve saydıkça geçmiyor günler malesef bazen diyorum gözümü kapasam açsam eylül gelse :KK52:hayırlısıyla iğnelere başlasam bebeğim gelse artıkkk:KK16:

evet yaa, daha koskoca iki ay var. hemen olacak mı onu da bilmiyorum ama onu şu anda düşünmek istemiyorum. bu iğneler her eczaneden tedarik edilebiliyo mu acaba? kolay bulunuyorlar mı yani?

Allah yardımcınız olsun yeşimcim. Valla benim bugüne kadar okuduklarımdan anladığım, tüp bebek tedavisinde iş sorunun ne olduğunda değil. kader çoğunlukla. bu saydıklarından hepsine sahip olup ilk denemede tutturup doğuran da var. kader, kısmet...sen çift embriyo koydurabiliyorsun herhalde değil mi 2 denemeyi geçtiği için? dondurulmuşların var mı?

evet koydurabiliyorum canımm...şu an dondurulmuşum kalmadı...

evet yaa, daha koskoca iki ay var. hemen olacak mı onu da bilmiyorum ama onu şu anda düşünmek istemiyorum. bu iğneler her eczaneden tedarik edilebiliyo mu acaba? kolay bulunuyorlar mı yani?

genelde gittiğin eczanede hemen bulunmuyor ama gidip söylüyorsun onlar depolardan getirtiyorlar...ya da yaptırdığın merkezin genelde anlaşmalı olduğu bir eczane oluyor, hatta o merkezden gittiğini söyleyince indirim filan yapılıyor..

ben epeyce bekledim biri açsın topici de dahil olayım diye ama kimseden ses çıkmayınca iş başa kaldı. çekindim de açmaya, daha 2 ay varken millet manyak der bana diye. ama saolun yalnız bırakmadınız beni :)) inşallah bu defa tedavinden olumlu sonuç alırsın canım...

iyiki açtın...olsun 2 ay da olsa başlamadan önceki duygu,düşünce, hazırlıklarımızı, umutlarımızı da paylaşırız...
inşallah canım..Rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer inşallah...son olsun...
Allah hepimize bu dünyada emanetlerini göndersin...

başlığı yeni gördüm kıslar... ben de eylül 2012 de kısmetse tüp yapcam ama eylülün 20 sini bulacak başlamak İnşallah daha erken olur.... ayrıntıları anlatırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

Son düzenleme:
genelde gittiğin eczanede hemen bulunmuyor ama gidip söylüyorsun onlar depolardan getirtiyorlar...ya da yaptırdığın merkezin genelde anlaşmalı olduğu bir eczane oluyor, hatta o merkezden gittiğini söyleyince indirim filan yapılıyor..

benim bir eczacı arkadaşım var, diyorum ki belki zaman yaklaşınca ona söylersem depodan falan daha ucuza alabilir. öyle birşeyler yapılabildiğini okumuştum daha önce buralarda. onun için önceden doktoruma gidip reçetemi yazdırıcam ki almak için vakit olsun.

iyiki açtın...olsun 2 ay da olsa başlamadan önceki duygu,düşünce, hazırlıklarımızı, umutlarımızı da paylaşırız...
inşallah canım..Rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer inşallah...son olsun...
Allah hepimize bu dünyada emanetlerini göndersin...

inşallah yeşimcim inşallah amiinnn...

başlığı yeni gördüm kıslar... ben de eylül 2012 de kısmetse tüp yapcam ama eylülün 20 sini bulacak başlamak İnşallah daha erken olur.... ayrıntıları anlatırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

hoşgeldin ilknurcum. ben de arada birşeyler yazayım kimse yazmasa da diorum ki topic ilk sayfaya çıksın da insanlar görsün. ağustos ramazan ayına ve bayrama denk geleceği için çok insanın ağustosta tedaviye başlayacağını düşünmüyorum. sıradakiler genelde eylülde başlayacak olanlardır diye düşünüyorum. sizde sorun nedir? ilk defa mı yaptıracaksınız?

Merhaba Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. Benim çok şükür allahıma 8 yaşında bir kızım var.
Yaklaşık 4 senedir ugraşmamıza ragmen ikinci olmadı.
Bende tüp bebek yaptırdım 4 gün önce negatif olduğunu öğrendim.
Ama tabiki yılmadım
İnşaallah eylül ayında ben 2 yi yaptırıcam.
Yani aranızda bende varım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Merhaba Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. Benim çok şükür allahıma 8 yaşında bir kızım var.
Yaklaşık 4 senedir ugraşmamıza ragmen ikinci olmadı.
Bende tüp bebek yaptırdım 4 gün önce negatif olduğunu öğrendim.
Ama tabiki yılmadım
İnşaallah eylül ayında ben 2 yi yaptırıcam.
Yani aranızda bende varım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba suer, hoşgeldin. kızını Allah bağışlasın. ben bir çocuğum olsaydı bu kadar umursamazdım durumu diye düşünüyordum ama anlaşılan yine de insan aynı arzuyla isteyebiliyor ikinci çocuğu. baksana tüp bebek yapmaya bile karar vermişsin. sonuçta tüp bebek zor bir süreç. İnşallah Allah gönlüne göre verir bu denemende başarılı olursun. bir kızın varsa şimdi bir de erkek yakışır :)) Hayırlısı Allahtan...

canım yeşimde yazmış zati bulabiliyosun sorun olmuyo...ama ben ilk aşılamamda iğneleri atarken zorlanmıştım alıştık sonra malum ustalaştık:KK14:

merhaba suer, hoşgeldin. kızını Allah bağışlasın. ben bir çocuğum olsaydı bu kadar umursamazdım durumu diye düşünüyordum ama anlaşılan yine de insan aynı arzuyla isteyebiliyor ikinci çocuğu. baksana tüp bebek yapmaya bile karar vermişsin. sonuçta tüp bebek zor bir süreç. İnşallah Allah gönlüne göre verir bu denemende başarılı olursun. bir kızın varsa şimdi bir de erkek yakışır :)) Hayırlısı Allahtan...

Teşekkür ederim canım hoşbulduk.
Ben ve eşim çocukları çok seviyoruz.
Ben 3 kardeşim. 1 abim ve bir kız kardeşim var.
Kardeşin önemini çok iyi biliyorum. Anneme her zaman söylüyorum iyiki kız kardeşimi doğurmuşsun
Hayatta en güvendiğim bütün sırlarımı rahatca paylaştığım zor zamanlarımda beni asla bırakmayan bir kardeşim var.
Kızımında bunları yaşamasını ve hayatta tek kalmasını istemediğim için çok istiyorum.
Birincide olmadı inşaallah ikincide olur. Sanada bol şans diliyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım yeşimde yazmış zati bulabiliyosun sorun olmuyo...ama ben ilk aşılamamda iğneleri atarken zorlanmıştım alıştık sonra malum ustalaştık:KK14:

Arkadaşlar aklınızda bulunsun ilaçları alırken kesinlikle pazarlık yapın:KK20::KK20::KK20:

merhaba canım ben de sorun yüksek fsh... 30larda ........... 18 yaşımdan beri erken menopozla uğraşıyorum... ama çözemedim yumilerim var çok şükür onlar büyümüyor minnak minnak kaldılar... gonal f denedik geçen ay 9mm oldu daada olmadı yavyummm... aff allahım diyorum dua ediyorum tek hayalim eylül İnşallah sağ salim atlatırız:)))

suercim ilaçlar ve tedavi cidden pahalı bir ay ankaraya gittim geldim belimiz büküldü.. eylüle ertelenince en azından 1 kaç ay toparlarız dedim... pazarlık çok mantıklı çok pahalı bir süreç bu yafff

Arkadaşlar aklınızda bulunsun ilaçları alırken kesinlikle pazarlık yapın:KK20::KK20::KK20:

ayy ben hiç pazarlık falan yapmadım ne dedilerse verdim:KK53:gözlerim böle açıldı inşallah eylülde alırken yapıcam bu kez...Kızını Allah bağışlasın Rabbimm en kısa zamanda hayırlı kardeşler nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ilk gonal f ilacını 2 kutuydu 650 civarında dediler.
Eşim pazarlıkla 480 aldı.
Daha sonra gonal f az geldi dr bir kutu daha istedi çatlatma iğnesi ve başka ilaçkarda istedi
Toplam onlarda 350 tuttu. Onlarıda eşim 250 ye aldı.
Tabi şehirlere göre fiyatlar değişiyor diye duydum ama kesinlikle pazarlık edin emin olun epey indirim yapıcaklardır.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X