eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar merhaba,
Ben 4 yıllık evliyim. 2011 ocak ayında korunmayı bırakıp 3. ayda hamile kaldım. mayıs ayında ise kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 ay korunduk, tekrar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hala gebelik olmayınca yumurta takibi yaptırdım. Yine olmayınca spermiogram ve rahim filmi...Bende 2 polip çıktı ve operasyonla alındı. Eşimde ise sperm sayısı düşüktü ve morfoloji bozukluğu çıktı. Şimdi yazı geride bırakıp, sağlam kafayla eylülde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. bu yola başlayan herkesin endişelerini, heyecanlarını, sabırsızlıklarını yaşıyorum. Gelin bugünleri duygularımızı paylaşarak geçirelim. Birkaç kişi olunca tablomuzu da oluştururuz.

İSİMYAŞDENEMEMERKEZSEBEPDURUM
mirage79330bahçeci fulyasperm azlığı ve morfoloji bozukluğu1 düşük yaşadı,eylülü bekliyor
hestia1 tüp bebekege ünv.sebepsiz infertilitekimyasal gebelik,yeni deneme için ekimi bekliyor
tubadefekti251 aşılama+1 tüp bebektek tüp tıkalı+pcos+varikoseleylülü bekliyor
srm1 aşılamaçikolata kisti+sperm hızı+morfolojieylülü bekliyor
zidda02 dış gebelik yaşadı,eylülü bekliyor
aysma1 tüp bebek9 eylül ünv.1 kimyasal gebelik yaşadı,eylülü bekliyor
yesimazra3 tüp bebekkadın+erkek faktörüeylülü bekliyor
ilknurlevent290HŞ Ankarayüksek fsheylülü bekliyor
suer291 tüp bebeksamsun ömürsebepsiz infertilite1 kızı var,eylülü bekliyor
neslihan165300istanbulpco+morfolojieylülü bekliyor
ecrin_mert2 tüp bebekeylülü bekliyor

bu listede niye ben yokum halbuki bu topiğe ilk yazanlardanım =(

Arkadaşlar merhaba,
Ben 4 yıllık evliyim. 2011 ocak ayında korunmayı bırakıp 3. ayda hamile kaldım. mayıs ayında ise kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 ay korunduk, tekrar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hala gebelik olmayınca yumurta takibi yaptırdım. Yine olmayınca spermiogram ve rahim filmi...Bende 2 polip çıktı ve operasyonla alındı. Eşimde ise sperm sayısı düşüktü ve morfoloji bozukluğu çıktı. Şimdi yazı geride bırakıp, sağlam kafayla eylülde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. bu yola başlayan herkesin endişelerini, heyecanlarını, sabırsızlıklarını yaşıyorum. Gelin bugünleri duygularımızı paylaşarak geçirelim. Birkaç kişi olunca tablomuzu da oluştururuz.

İSİMYAŞDENEMEMERKEZSEBEPDURUM
mirage79330bahçeci fulyasperm azlığı ve morfoloji bozukluğu1 düşük yaşadı,eylülü bekliyor
hestia1 tüp bebekege ünv.sebepsiz infertilitekimyasal gebelik,yeni deneme için ekimi bekliyor
tubadefekti251 aşılama+1 tüp bebektek tüp tıkalı+pcos+varikoseleylülü bekliyor
srm1 aşılamaçikolata kisti+sperm hızı+morfolojieylülü bekliyor
zidda02 dış gebelik yaşadı,eylülü bekliyor
aysma1 tüp bebek9 eylül ünv.1 kimyasal gebelik yaşadı,eylülü bekliyor
yesimazra3 tüp bebekkadın+erkek faktörüeylülü bekliyor
ilknurlevent290HŞ Ankarayüksek fsheylülü bekliyor
suer291 tüp bebeksamsun ömürsebepsiz infertilite1 kızı var,eylülü bekliyor
neslihan165300istanbulpco+morfolojieylülü bekliyor
ecrin_mert2 tüp bebekeylülü bekliyor

bu listede niye ben yokum halbuki bu topiğe ilk yazanlardanım =(

ıns eylul ve ekım bıze ugurlu gelır arkadaslarımmmmmmmmm
bende 4 yıllık evlıyım 1 tam 1 donmus denemem var malesef negatıfff
beklemdeyım ramazandan sonra ınsss...

selam ecrin
ben de 4 yıllık evliyim ve gecen seneden aynı şekilde bı normal ve bi dondurulmuş negatif denememız oldu...Rabbım yardımcımız olsun hepimizin..tekrar ne zaman düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar, foruma son yazdığımda hamileydim. Öykümü kısaca anlatayım. Hem sol hem sağ tüpten dış gebelik geçirdim. Doktorlar iki seferde de dış gebelik olmasına inanamadı. Sonuç iki kez laparoskopi ve tüplerin bağlanması... İkinci dış gebelikte bebeğin kalbi bile atıyordu. Bu durumu hala atlatamadım. Regl olmayı bekliyorum. Doktora gideceğim. Eylüle kalır mı? İş uzar mı? Bilemiyorum ama Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Önceden tüp bebek yaptıranları okuyorum ama iyice kafam karıştı.

merhaba zidda.aynı kaderi paylaşıyoruz bende iki kere dış gebelik geçirdim hem sağ hem sol.ben malesef 3 kere laparoskopi oldum.diğer iki laparoskopide tüpler alınmamıştı üçüncüde malesef tüplerin bağlantısı kesildi.çünkü tüpler işlerliğini kaybetmişti.eylül gibi bende başlıyorum tüp bebeğe.antalyada başlıyoruz kısmetse.sen nerede başlayacaksın haberleşeim olurmu

selam nasılsınız bende cumartesi rahim filmi çekeceğim inş.

gamzemmm sen ki topicimin ilk ziyaretçisisin ben seni nasıl unutmuşum hakkaten :KK43:( özür dilerim, ama şimdi listenin üstüne yazdım adını :)) rahim filmi için iyi şanslar canım. inşallah kolay geçer ve temiz çıkar...

kızlar tabloda eksik bilgisi olanlar ve eklemeyi unuttuklarım bildirsin lütfen...yakında hepimizin tedavi için geri sayımı başlayacak. bugün biraz temmuz topicine baktım da feci heyecanlı ya. gerçi aramızda daha önce tecrübe edenlerimiz var. benim ilk ve son olur inşallah. hayırlı şekilde tabi. cümle kurmaya bile korkuyorum artık valla yanlış birşey dilemeyeyim diye...

kıslar cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahhhh

bu akşam en yakın arkadaşımla buluştuk eşlerimizle birlikte. arkadaşımın tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebek yapmıştı 3 sene önce. şimdi ikizleri 2 yaşında. arkadaşım diyordu ki testin sonucunu almaya gittiğimiz gün herhalde hayatımın en zor günüydü diyor. kocası da kendisi de testteki değeri hala hatırlıyorlar. hastanenin bahçesinde ağlamışlar sonucu aldıklarında. ben de bu mutluluğu yaşamak istiyorum. çok istiyorum...

Arkadaşlar inşaallah herşey dilediğiniz gibi olur.
Benim ilki tutmadı eşimin gözünden yaşlar dökülmeye başlayınca ben öldüm zannettim
Ama yılmadım demekki hayırlısı böyleymiş dedim
Şimdi tüm umudumla ikinciyi olmayı bekliyorum
:21::21::21::21:

kızlar tabloda eksik bilgisi olanlar ve eklemeyi unuttuklarım bildirsin lütfen...yakında hepimizin tedavi için geri sayımı başlayacak. bugün biraz temmuz topicine baktım da feci heyecanlı ya. gerçi aramızda daha önce tecrübe edenlerimiz var. benim ilk ve son olur inşallah. hayırlı şekilde tabi. cümle kurmaya bile korkuyorum artık valla yanlış birşey dilemeyeyim diye...

Canım yaş 31 olacak yakında pko ama çok ileri derece değil adetlerim falan düzenli + morfoloji sorunumuz var 2 aşılama 1 tüp bebek inşallah senin ilk ve son denemen olur hayırlısıyla Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder:emir_bebek:

Canım yaş 31 olacak yakında pko ama çok ileri derece değil adetlerim falan düzenli + morfoloji sorunumuz var 2 aşılama 1 tüp bebek inşallah senin ilk ve son denemen olur hayırlısıyla Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder:emir_bebek:

inşallah canım aminn. ya demek ki bu aşılama hakkaten bi halta yaramıyor. çoğunuz aşılama denemişsiniz ama tutmamış anlaşılan...

Evet bende öyle düşünüyorum ama aşılamaylada hamiş kalanlar var nasip işi sanırım ne diyim:KK14:

Evet bende öyle düşünüyorum ama aşılamaylada hamiş kalanlar var nasip işi sanırım ne diyim:KK14:

Evet bencede nasip işi
Ben evlendiğimde 3 yıl çocuğumuz olmadı aşılama yaptık olmadı
3 ay sonra prensesim kendiliğinden geldi

inşallah canım aminn. ya demek ki bu aşılama hakkaten bi halta yaramıyor. çoğunuz aşılama denemişsiniz ama tutmamış anlaşılan...

bunlar kader kısmet işi canım yaaa...Rabbimin takdiri...
aşılama ile ilk denemesinde olan da çok gördüm ben....
defalarca tüp bebek deneyip olmayınca artık bu düşünceyi kafasından atan ve 6 ay sonra kendiliğinden hamile kalan da...
sadece Rabbimin takdiri...hayırlı zamanda rabbim bize de nasip etsin..

X