Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba,
Ben 4 yıllık evliyim. 2011 ocak ayında korunmayı bırakıp 3. ayda hamile kaldım. mayıs ayında ise kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 ay korunduk, tekrar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hala gebelik olmayınca yumurta takibi yaptırdım. Yine olmayınca spermiogram ve rahim filmi...Bende 2 polip çıktı ve operasyonla alındı. Eşimde ise sperm sayısı düşüktü ve morfoloji bozukluğu çıktı. Şimdi yazı geride bırakıp, sağlam kafayla eylülde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. bu yola başlayan herkesin endişelerini, heyecanlarını, sabırsızlıklarını yaşıyorum. Gelin bugünleri duygularımızı paylaşarak geçirelim. Birkaç kişi olunca tablomuzu da oluştururuz.
İSİM YAŞ DENEME MERKEZ SEBEP DURUM mirage79 33 0 bahçeci fulya sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu 1 düşük yaşadı,eylülü bekliyor hestia 1 tüp bebek ege ünv. sebepsiz infertilite kimyasal gebelik,yeni deneme için ekimi bekliyor tubadefekti 25 1 aşılama+1 tüp bebek tek tüp tıkalı+pcos+varikosel eylülü bekliyor srm 1 aşılama çikolata kisti+sperm hızı+morfoloji eylülü bekliyor zidda 0 2 dış gebelik yaşadı,eylülü bekliyor aysma 1 tüp bebek 9 eylül ünv. 1 kimyasal gebelik yaşadı,eylülü bekliyor yesimazra 3 tüp bebek kadın+erkek faktörü eylülü bekliyor ilknurlevent 29 0 HŞ Ankara yüksek fsh eylülü bekliyor suer 29 1 tüp bebek samsun ömür sebepsiz infertilite 1 kızı var,eylülü bekliyor neslihan165 30 0 istanbul pco+morfoloji eylülü bekliyor ecrin_mert 2 tüp bebek eylülü bekliyor
Arkadaşlar merhaba,
Ben 4 yıllık evliyim. 2011 ocak ayında korunmayı bırakıp 3. ayda hamile kaldım. mayıs ayında ise kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 ay korunduk, tekrar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hala gebelik olmayınca yumurta takibi yaptırdım. Yine olmayınca spermiogram ve rahim filmi...Bende 2 polip çıktı ve operasyonla alındı. Eşimde ise sperm sayısı düşüktü ve morfoloji bozukluğu çıktı. Şimdi yazı geride bırakıp, sağlam kafayla eylülde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. bu yola başlayan herkesin endişelerini, heyecanlarını, sabırsızlıklarını yaşıyorum. Gelin bugünleri duygularımızı paylaşarak geçirelim. Birkaç kişi olunca tablomuzu da oluştururuz.
İSİM YAŞ DENEME MERKEZ SEBEP DURUM mirage79 33 0 bahçeci fulya sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu 1 düşük yaşadı,eylülü bekliyor hestia 1 tüp bebek ege ünv. sebepsiz infertilite kimyasal gebelik,yeni deneme için ekimi bekliyor tubadefekti 25 1 aşılama+1 tüp bebek tek tüp tıkalı+pcos+varikosel eylülü bekliyor srm 1 aşılama çikolata kisti+sperm hızı+morfoloji eylülü bekliyor zidda 0 2 dış gebelik yaşadı,eylülü bekliyor aysma 1 tüp bebek 9 eylül ünv. 1 kimyasal gebelik yaşadı,eylülü bekliyor yesimazra 3 tüp bebek kadın+erkek faktörü eylülü bekliyor ilknurlevent 29 0 HŞ Ankara yüksek fsh eylülü bekliyor suer 29 1 tüp bebek samsun ömür sebepsiz infertilite 1 kızı var,eylülü bekliyor neslihan165 30 0 istanbul pco+morfoloji eylülü bekliyor ecrin_mert 2 tüp bebek eylülü bekliyor
ıns eylul ve ekım bıze ugurlu gelır arkadaslarımmmmmmmmm
bende 4 yıllık evlıyım 1 tam 1 donmus denemem var malesef negatıfff
beklemdeyım ramazandan sonra ınsss...
Merhaba kızlar, foruma son yazdığımda hamileydim. Öykümü kısaca anlatayım. Hem sol hem sağ tüpten dış gebelik geçirdim. Doktorlar iki seferde de dış gebelik olmasına inanamadı. Sonuç iki kez laparoskopi ve tüplerin bağlanması... İkinci dış gebelikte bebeğin kalbi bile atıyordu. Bu durumu hala atlatamadım. Regl olmayı bekliyorum. Doktora gideceğim. Eylüle kalır mı? İş uzar mı? Bilemiyorum ama Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Önceden tüp bebek yaptıranları okuyorum ama iyice kafam karıştı.
selam nasılsınız bende cumartesi rahim filmi çekeceğim inş.
kıslar cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahhhh
kızlar tabloda eksik bilgisi olanlar ve eklemeyi unuttuklarım bildirsin lütfen...yakında hepimizin tedavi için geri sayımı başlayacak. bugün biraz temmuz topicine baktım da feci heyecanlı ya. gerçi aramızda daha önce tecrübe edenlerimiz var. benim ilk ve son olur inşallah. hayırlı şekilde tabi. cümle kurmaya bile korkuyorum artık valla yanlış birşey dilemeyeyim diye...
kıslar cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
Canım yaş 31 olacak yakında pko ama çok ileri derece değil adetlerim falan düzenli + morfoloji sorunumuz var 2 aşılama 1 tüp bebek inşallah senin ilk ve son denemen olur hayırlısıyla Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Evet bende öyle düşünüyorum ama aşılamaylada hamiş kalanlar var nasip işi sanırım ne diyim
iyi geceler herkese...
hayırlı geceler kader arkadaşlarım
inşallah canım aminn. ya demek ki bu aşılama hakkaten bi halta yaramıyor. çoğunuz aşılama denemişsiniz ama tutmamış anlaşılan...