eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

akasya canım bende nur hanımla muayene oluyorum hatta bugun konustum kendısıle bende eylul sonu ekım basında baslıyorum tedavıye banle bır baslayacak olan varmı kızlar belkı karsılasırıs kısmetse sahsen ben cok ısterım

Ceydacığım ;

Ben de büyük ihtimalle eylül sonu ekim başı gibi başlayacağım.. Belki karşılaşırız.:KK34:

Ceydacığım ;

Ben de büyük ihtimalle eylül sonu ekim başı gibi başlayacağım.. Belki karşılaşırız.:KK34:

ayy ne gusel yaaa ısallah karsılSIRIZ FACEDEN EKLESENE BENI CANIM ORDAN DA KONUSALIM KAYBETMEYELIM BIRBIRIMIZI CEYDA KARABACAK ALTIDERELI DIYE BULABILIRSIN BENI

meraba arkadaşlar...
Ben bu gün tüp bebek merkezine gittim. Yumurtalık rezervim düşükmüş.Ayrıca Fsh değerimda 14.8 çıktı.Dr cumartesi günü histereskopi yapacak. Kistim olduğu içinde doğum kontrol hapı kullanacağım.gelecek ay başlayacak tedaviye.Moralim çok bozuldu.Amma Rabbimden her zaman hayırlısını istiyorum.Bundada vardır mutlaka hayır..

bende dha kullanıyorum hatta topic açtım fazla yazan olmayınca benden başka yok sandımdı :)) 2*1 kullanıyorum rezerv sorunum yok ama pcos kalite sorunum var 2. kutuma başladım...

bende kullanmıştım dha ne işe yaradı bilmiyorum :))

kısslaarrrr neden sebeptir bilmiyorum ama bugün içim içime sığmıyor yaa bide migrenim tuttu ki hoş artık hergün tutuyor ilaçlar yüzünden neysekonuya başllayayım heyetten ameliyat kararı çıktı ama hem laparoskopi hem histereskopi bunlar yapılmadan boşa kürek çekme dedi kısacası... ama yaşın genç daha 2 yıllık evlisin acele etme vücudun dinlensin özele de para verme 3 senen dolsun burda yapalım dedi bir sonraki adetle ame. randevumu alacağım 25 ağustosta adet olcam 10 gün içinde yapılıyormuş ameliyat bakalım hayırlısı...

cnm hayırlı olsun şimdiden umarım hiç sıkıntı olmadan atlatırsın ama dr konusunda ne olursun titiz davran ben yaşadıklarımı anlattım sana ne geldiyse başıma dr dan geldi

meraba arkadaşlar...
Ben bu gün tüp bebek merkezine gittim. Yumurtalık rezervim düşükmüş.Ayrıca Fsh değerimda 14.8 çıktı.Dr cumartesi günü histereskopi yapacak. Kistim olduğu içinde doğum kontrol hapı kullanacağım.gelecek ay başlayacak tedaviye.Moralim çok bozuldu.Amma Rabbimden her zaman hayırlısını istiyorum.Bundada vardır mutlaka hayır..

fayhan çok geçmiş olsun cnm benim moralini bozma bu yaşadıklarımız bir sınav biliyorum pozitif ol demek kolay ama bunu yapmak zorundayız nasıl düşünürsek öle oluyor çünkü tedavinde güzel sonuç alırsın inşşş

slm canım:) ıyı sayılırım sen nasılsın:) ınsallah olmaz adet, test de pozıtıf cıkar:) canım gun yaklasınca mırage ayarlayacaktı lısteyı..ılk sıradakınden baslayacaktık duaya:)sana da verırız ödevını merak etme sen:)

bende iyi sayılırım saol canım:))inşallah meleğim kendiliğinden gelir teyzesi olmadım daha:18::18:tamam ödevimi bekliyorum:KK9::KK9::KK9:

kısslaarrrr neden sebeptir bilmiyorum ama bugün içim içime sığmıyor yaa bide migrenim tuttu ki hoş artık hergün tutuyor ilaçlar yüzünden neysekonuya başllayayım heyetten ameliyat kararı çıktı ama hem laparoskopi hem histereskopi bunlar yapılmadan boşa kürek çekme dedi kısacası... ama yaşın genç daha 2 yıllık evlisin acele etme vücudun dinlensin özele de para verme 3 senen dolsun burda yapalım dedi bir sonraki adetle ame. randevumu alacağım 25 ağustosta adet olcam 10 gün içinde yapılıyormuş ameliyat bakalım hayırlısı...

canıımm az cok bellı olmus ameliyat tarıhın..hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah..bu arada dr bence dogru soylemıs hem yasın genc hem de ıkı yıllık evlısın yıpratmana gerek yok kendını yavas yavas gerekenler neyse adım adım olması en guzelı yıne de sen nasıl ıstıyorsan oyle olsun tabı.. ınsallah su laparoskopi ve hitereskopi guzel sonuclansın degme keyfımıze ondan sonra..sadece bebişi ya da bebişleri beklıces ınsallahhh:)

Doktorum Nur Hanım canım. Dünya tatlısı bir doktor. Semra Hanım ile henüz tanışmadım. Ama onlar ekip olarak çalışıyorlar. Tedavi başladığında Semra Hanım da mutlaka inceliyor. Ben de çok olumlu referanslar aldım. Hayırlısı Allah'tan..:nazar:

ben de semra hanımın ismini duymuştum. iyiymiş orası...inşallah güzel olacak sonucun...

merhaba arkadaşlarım sızlere bırşey soracağım.tup bebek merkezi bızlerden bazı testler ıstedi içerısınde smear testide var.smear testide 1 ayda çıkıyormuş sızler yaptırdınızmı?bılgısı olan varmı bu konuda

1 ay azmış, 1 senede verseymişler. bir yanlışlık var bence o işte canım. başka bir yer yol mu yaptırabileceğin?

Bende ağustos 20 den sonra tüp bebek tedavisine başlayacak olan biriyim..sanırım kk da her ayın ayrı topiği var ve o topikte olmak daha faydalı..bu nedenle aranıza katılmak isterim.. ağustos 20 bat. ama bayrama denk geliyor.. o tarihte olmazsa eylül ayına kalacak.. zaten ağustos 20 de başlarsam eylül 3 gibi tüp bebek operasyonu gerçekleşecek sanırım.. bu topiktende fayda gelmezse sanırım kendime bir ağustos topiği açmam gerekecek. beni kabul ederseniz sevinirim.:KK17::KK17:

buketcim hoşgeldin. bize katılabilirsin tabi ki. ilk sayfada listemiz var, bilgilerini ver ekleyeyim seni.

tubacım hakkında hayırlısı olsun canım. bu işlemlerden sonra bebeğine yaklaşmış olacaksın.

bilgilerim aşağıdaki gibi

isim buketdemet, yaş 29 deneme,2 aşılama, merkez ankara hş klinik, sorun endometrioma+yumurta çatlamaması+durum ağustos sonu eylül başı tüp bebek operasyonu geçirecek..

teşekkür ederim..

ben de semra hanımın ismini duymuştum. iyiymiş orası...inşallah güzel olacak sonucun...

1 ay azmış, 1 senede verseymişler. bir yanlışlık var bence o işte canım. başka bir yer yol mu yaptırabileceğin?

buketcim hoşgeldin. bize katılabilirsin tabi ki. ilk sayfada listemiz var, bilgilerini ver ekleyeyim seni.

tubacım hakkında hayırlısı olsun canım. bu işlemlerden sonra bebeğine yaklaşmış olacaksın.

bencede canım bızım buranın işlerı malesef ağır aksıyor:KK43:((((

günaydın kızlarrr,

srm, yeşimazra, ilknuray kızlar sizin yaşlarınız yok listede, söylesenize ekleyeyim. ecrin-mertcim senin hiçbir bilgin yok listede. bizimleysen sen de gönder tatlım...

ay canım hayırlısı olsun hakkında doktorun dediği de mantıklı ama işte insan bi işe giriştimi hemen sonuçlansın istiyo. Hayırlısı böledir belki de gene karar vercek olan sensin hayırlısıyla ol da bakalım ameliyatını

bende iyi sayılırım saol canım:))inşallah meleğim kendiliğinden gelir teyzesi olmadım daha:18::18:tamam ödevimi bekliyorum:KK9::KK9::KK9:
işallah canım 2. Hamile haberini alsak tedavisiz ne güzel olcak :KK70:

ben aranıza yeni katıldım yeni evlendim 1,5 ay oluyo bebek istiyorum yaşadıgım üzüntülü günleri unuttursun ona sarılıyım diye 16 haziranda evlendim 21 haziran 8 temmuz ve 31 temmuzda 3 kere adet oldum dün adet olunca doktora gittim fsh 16,45 e2 23 tsh 1,79 cıktı bu sonuçların iyi olmadıgını biliyorum fsh subat ayında 12 lerdeydi tabi ben ortalama 1 senedir anneannemi kaybettim trafik kazası gecirdim annemi kaybettim ve bütün bu sıkıntıların üzerine ben fsh düşmesini beklemiyorum elbet amh hormonuma bakılıcak sonuç cumartesi gelicek ama ben dünden beri sanki ruhum içimde yokmuşcasına yaşıyorum sadece eşim üzülmesin diye o varken iyi gibi görünmeye calışıyorum tutuncak iyi birşeyler bekliyorum hayatımda doktor bıosteron dhea verdi nekadar etkili olur bilmiyorum bu hapı kullananlar ve budurumda olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim cünki hiç birşey bilmiyorum

X