eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım hoşgeldin aramıza Allah sabır ve güç versin diyorum yaşadıkların çok üzücü annenin yerini hiçbirşey tutamaz sanırım umarım herşey istediğin gibi olur, istediğin gibi bebeğin seni yaşnız bırakmaz, eşinde problem yoksa hatta kendiliğinden bile olabilir, doktor bana da dhea verdi biosteron dün başladım çok bilgim yok ama burda kullanan arkadaşlar var faydasını gören bir arkadaş da yazmıştı, kullanalım bakalım inşallah faydasını görürüz...

yumurta rezervi az olanlarda yumurta kalitesini arttırmak için veriliyor...

canım hayat çok zormuş, yaş büyüdükçe bunu öğreniyoruz. öncelikle başın sağ olsun ve geçmiş olsun. çok zor sınavlar vermişsin hayata dair. benim ilk tavsiyem nacizane şu olacak: kendini iyi hissetmek için bebek yapmaya çalışma. çünkü anne olan arkadaşlarımızdan biliyoruz ki çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel hissi olmakla beraber çok yorucu ve zor birşey. bu yüzden moral olarak kendini güçlü hissetmelisin önce ki hem hamileliğinde hem de doğum sonrasında buna dair zorluklar yaşamayasın. biliyorsun hormonlar çıldırıyor annelik sürecinde. kendini toparla, evliliğine alış, önce bu ruh halinden sıyrılıp yeniden ayakların üzerinde dur derim ben. yaşın kaç bilmiyorum ama yaşında küçükse acele etme.doktorun ne yorum yaptı sana bu sonuçlarınla ilgili. ben doğru topicde olduğuna da emin olamadım. tüp bebek düşünülecek en son çare. sen daha 3 ayda bu aşamalara kaptırma canım kendini. zaman herşeyin ilacı. sakın moralini bozma. alnımızda yazılıysa elbet anne olacağız zaten. konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar da cevap veriyorlar, umarım işine yarar...

ayyy inşallah canım mucize olur benim için 5 yıldır olmasın 2 aşılama 1 tüp olmasın kendiliğinden gelsin gerçekten mucize olur ama her an kontroldeyim aklım sürekli orda bu işkenceyi bitireceğim sanırım kan veririm yarında olmazsam RABBİMM HAYIRLISINI NASİP ETSİN BANADA HEPİNİZEDE İNŞ.

hoşgeldin buketdemet bende de endometrioma var ben ameliyat geçirdim tekrarladı tüp bebekde yumurta gelişmedi dr kim memnunmusun biz ankarayı düşünüyoruz artık tavsiye ve önerilerini bekliyorum ben önerilerini bekliyorum şimdiden saol

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar rabbim bu gün hürmetine burdaki herkese içinde banada sağlıklı bebekler nasip etsinn aminn

günaydın herkese,
bendekinin endometrioma olup olmadığından kimse emin olamadı..ama öyle kabul ediyorlar..çünkü ameliyatta lutein kisti çiktı.. sonrasında geçen 1 senede, farklı yerlerde farklı büyüklükte kistler çıkıp çıkıp kayboldu.. enson gittiğim doktor ankarada hakan şatıroğlu ve çok memnunum ve çok tavsiye ederim.. çünkü bütün bu hengame içinde en aklıma yatan şeyi o söyledi..ameliyat yanlısı bidoktor değil.. çikolata kisti görüntü itibariyle koyu içeriklidir.. doktorda bu görüntüye göre çikolata demeliyim dedi.. küçük olanları ilaçla tedavi etti, büyük olan gerilemeyecektir dedi ve sonuçta gördükki gerilemedi.. devamında kisti aspire etti ve aşılama yaptırdım..ama olmadı.çünkü bununla beraber benim yumurta çatlamama proslemim var.bunuda baştan bana söylemişti ama biz yinede bi aşılamada görelim dedik... kistim hala var..bat ağustos 20.. otarihten sonra aynı klinikte tüp bebek yaptıracağım..hayırlısını diliyorum Allah'tan..bu arada endometriomaların büzüştürücü özelliği olduğunu öğrendim.. yani bulunduğu yerdeki yumurtaları ve kanalları büzermiş.. spermlerin önünde engel olmasının dışında bir de bu nedenle gebeliğe engel oluyormuş..

senin içinde hakkında hayırlı olanı temenni ederim Allah'tan..inşallah dileğini sana verir..

Günaydın kızlarrr ohhh nihayet son işgünü geldi :) ben dün pek giremedim bugün korla korka girdim sayfalar ilerlemiştir diye ama neyseki sizlerde fazla yazmamışsınız

canımm allah sabır versin çok zor sınavlardan geçmişsin ama mirage arkadaşıma katılıyorum yaşın kaç bilmiyorum ama daha çok yeni evlisin bebeği dertlerinden bir kaçış olarak görme.psikolojini düzeltmeden ne hormonların düzelir ne de bebeğe hazır olabilirsin. Bebek insanın hayatını çok değiştiren adeta altüst eden bişey önce evliliğinin tadına var kendin hem ruhen hem fiziken sağlıklı ol ki bebeğin de iyi olsun naçizane tavsiyem bu.. Zaten sen psikolojini düzelttiğinde hormonlarında kendiliğinden düzelcek bence

canım resmen ağzımdan aldın

allahım işallah bu mucizeyi yaşatır sana bizide umutlandırır gelmedi dimi adet yaptır testi beklemek çok stresli
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar rabbim bu gün hürmetine burdaki herkese içinde banada sağlıklı bebekler nasip etsinn aminn
günaydınnnnn sana da aminnnnnn diyorum duana :)

canım sağol bilgiler için benim kistler yumurtalıklarda bu nedenle yumurta rezervim azmış ama burdaki dr lar bana dhea nede biosteron hakkında hiç bir şey söylemedi burdan ögrendimki yumurta rezervini çogaltıyormuş senin dr verdimi bu vitaminlarden ankarada tedavi olmak istiyorum canım orda tüp bebek fiyatı nedir bilgi verirsen sevinirim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

benim yumurtalık gelişimim iyiydi o nedenle vermedi..ancak söylediğin ilaçları duydum..ankaradaki tüp bebek fiyetı benim klinikte 3000-3500 arası sanırım ama emin değil..ilaçlar hariç..

canım benim de yumurtalıklarda kist vardı sonraki muayenede rezerv az dedi bundan mı oluyormuş bilmediğim için bişey sormadım, biosteron verdi bana kullanıyorum şu an, bir de adet oluyordum ben hiç gecikme yaşamıyordum, sadece 3 gün sürüyor 4.gün bitiyordu az yani, sende de az mı olurdu, az olması yumurta az mı demek oluyor acaba, internetten araştırayım biraz doktor da kalabalık yogun cok soru soramıyorsun ders verse anlatsa merak ediyorum bu konuları...

normal bir insanda adet süresi 2 gün ile 10 gün arası olmaldır..bunların dışı zorunlu demektir..
benim tanıdığım biri var sadece 2 gün adet olurdu.. şimdi iki tane oğlu var.. bence 4 gün adet olduğun için sevinmelisin:))

[canım yumurta rezervinin regl süresi ile alakası yok, reglde olası gebelik için oluşan rahim duvarı dökülüyo , yumurtlamasız regl de olabilir,

arkadaşlar,bi arkadaş vardı aradım bulamadım,hsg çektireceğini tüp bebek tedavisi öncesi ne zaman çektireyim diye soruyodu,aradım bulamadım o iletiyi,hsg sonrası kendiliğinden oluşan gebelikler %60 artıyor,bi tetkik yöntemi aslında ama tedaviyede faydası oluyor,minimal olası tüp tıkanıklık ve yapışıklıkları açılabildiği için,tabi sorunlarının ne olduu da önemli,o arkadaşa sesleniyorum hsg sonrası tüp bebekten önce 1-2 ay en azından beklesin,dr sine sorabilir ,intnetten araştırabilir,
mesajını gördüğümde müsait değildim ,aklıma geldi aradım bulamadım,görür umarım)))

aysma haberini bekliyorum ,çok sevinirim müjdeni duyarsam ,hadi güzel haberlerle gel

canımcım bence bi merkeze daha git ,iyice arastır laparoskopıde eli iyi olan doktor araştır bence,çünkü o makineleri kullanma becerisi de çok önemli ,ben de hemşireyim,el becerisi çok önemli,bence iyi araştır,merkezini de iyi seç.bizi biz anlarız,nası bebek istediimizi,rahmimiz yumurtalıklarımız çok önemli bizim içiiin))))))))))))

canım beniiim,Rabbim yardımcın olsun,daha çok yeni evlisin,Rabbim gönlüne göre versin ,eşinle sana İKİ cihan saadeti versin,Rabbim ölmüşlerine rahmet etsin,sabırlar versin,
belki hiç ilaca gerek yoktur çok yeni evlisin,stres bütün hormonları alt üst ediyo,Rabbim İçine ferahlık versin inşallah da bebeklerin kendiliğinden gelsin
annene bol bol dua edelim o da senin eminim bu kadar üzülmeni istemezdi,kendini üzmemeye çalış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…