Tatlım bana 9 Eylül'de yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesini artırmak için Biosteron DHEA hap tavsiye ettiler. Günde 3 tane 3 ay kullandım. Gerçekten 4 yumurtam çıktı dördüde kaliteliydi. O gün benimle beraber yumurta toplanan kızların yumurta sayıları fazlaydı ama çoğu kalitesizdi. Ege'de de doktorlara danıştım Biosteronu . Sorduğum her doktor iyi yapıyorsun devam et dedi. Yumurta toplama işleminden sonra bıraktım. Sonuçsuz olunca şimdi yeniden başladım 2 tüp bebek öncesi. Bu hap vücutta sex hormonlarına dönüşüp direk yumurtalıklara gidiyormuş. Prospektüsünde yazıyor
Canım ya benim de kafamdaki soruları cevaplamış oldun teşekkürler biraz rahatladım sayende bana da dün doktor rezerv kötü dedi bir tarafta hiç yumurtam yoktu, tek tarafta vardı biosteron DHEA
yazdı günde 3 tane ve Q10 günde 2 tane, 1 ayım var aksilik olmazsa ay sonu adet olup başlayacağım, sana faydası olmuş ne güzel,ben de 1 ay kullanacağım, bakalım işe yarar mı, senin başlama tarihin belli mi...
Canım ya benim de kafamdaki soruları cevaplamış oldun teşekkürler biraz rahatladım sayende bana da dün doktor rezerv kötü dedi bir tarafta hiç yumurtam yoktu, tek tarafta vardı biosteron DHEA
yazdı günde 3 tane ve Q10 günde 2 tane, 1 ayım var aksilik olmazsa ay sonu adet olup başlayacağım, sana faydası olmuş ne güzel,ben de 1 ay kullanacağım, bakalım işe yarar mı, senin başlama tarihin belli mi...