eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben sadece ilaÇLA adet gördüğüm için ağustosun son haftası başlıyorum kıslarrrrr.. tarhim net belli olabiliyor... 28 günde 1 şimdi 23 gün sonra kırmızlar gelir ilknur ankaraya uçarr:))

ilknur daha önce sormuştum ama cevabını hatırlamıyorum. sen ankaradayken senden haber alabilecek miyiz?

ben istanbulda yaptıracam inş. bana 3 merkez önerdiler istanbul cerrahi memorial ve ferticenter laboratuvarı en iyi olan hastanelerdenmiş bende şuan düşünme aşamasındayım

selam gamzecim. galiba ben bu 3'ü arasında en çok memorial'ın başarısını okudum. istanbul cerrahide benim en yakın arkadaşım yaptırdı ama doktoru dışardandı. ferticenter ile ilgili hiç bilgim yok.

evt canım haklısın memorial in labotaruvarı en iyisi diyebiliriz ama çok ilgisizler bilgi almak için aradık sizi arayacağız dediler yaklaşık 15 gün sonra aradılar

evt canım haklısın memorial in labotaruvarı en iyisi diyebiliriz ama çok ilgisizler bilgi almak için aradık sizi arayacağız dediler yaklaşık 15 gün sonra aradılar

artık kimse normal yoldan çocuk yapamadığı için yoğunluk vardır herhalde. 10 sene sonra falan şimdikinden de daha kötü olcak durum diyorlar...

ıns canım benım sıfa olsun yeterkı ama kısmet baakrsınız hemende baslarımmmm

ıns canım benım sıfa olsun yeterkı ama kısmet baakrsınız hemende baslarımmmm

tabi kii haberdar ederim.. ban aksaraydayım ankaraya gidiş geliş yapıcammm

tabi kii haberdar ederim.. ban aksaraydayım ankaraya gidiş geliş yapıcammm

bende memorıalde yaptırdım kzlar ılk denemem tutmdıdondurulmuslarım tututu ve 7 haftalıkken dusuk yaptım gnenel olarak memnundum memorıalden ve ekım ayında yenıden baslıcaz orda inşallah bende pko luyum ılacsız adet göremıyom esımde varıkosel amelyatı oldu suan ıyı o tek benım sıkıntı sımdılı hayırlısı bakalım

geçmiş olsun cnm bende ilkini gen artta yaptırdım ama hiç memnun kalmadım..umarım bu sefer kavuşuruz bebeklerimize..

gecmıs olsun cnm rabbım bırdaha yasatmasınnnn

Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…