- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun
inşallah canım.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun
rica ederim yasevcim ne demek...keçiboynuzunu aktardan ya da kuruyemişçiden alıyosun. koyu renkleri seçmeye özen göster. önce suyu kaynatıyorum, sonra 4,5 tane keçiboynuzunu elimle kırarak parçalayıp kaynayan suya atıyorum. 3 dakika kaynıyor, sonra altını kapatıyorum 20 dakika demleniyor. 20 dakika da dolunca bardağa alıyorum, oda sıcaklığına gelince içiyor. biz sadece akşamları yatmadan önce yapıyoduk, hem sabah hem akşam yapan da var.
hadi hayırlısı ecrincim... :)
KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM. Bu hafta ağustosa giriyoruz. 1 ayımız kaldı. :)))))) herkes kocasıyla doya doya gezsin bu yaz. seneye çok rahat olmayacaksınız :)))
inşallah miragecımmmm...olsun da seneye gezmeyelim farketmez...:)bir de ben sana bir soru sormuştum arkadaşım yaaa ama aradan kaçtı galiba...psikoloğun faydası oluyor mu?neler yapıyor?
kızlar iyi ve hayırlı güzel haftalar dliyorumm...
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm..
İnş. perşembe günü olacak operasyonn ...Rabbim beni kurtarsınn..Çok korkuyorumm..Hiç narkoz yemedim hayatımda(
Dualarınızı esirgememeyin olur mu?
Sonra 2 ay beklemek biraz uzun gelecek bize ama olsunn..Sonunda inşş güzel şeyler olacakkk..Ben bu sefer çok inanıyorum...
Bu arada Meryem Suresini Annemde bize okumuştu 41 gün hergün boyunca suya bizde o suyu içmiştik eşimle yeni bitti..
Tekrar yapacakmış.. Sağolsun canım annem benim..
günaydın kızlar nasılsınız bu haftaa
iyiyiz canım çok şukur işler yoğun uğraşıyoruz.sen nasılsın[/QUOT
aynen iş ev koşuşturma.... ayrıca gün sayıyorum bir an önce tedavi başlasın artık diye ....
Kızlar bende haziran ayında 41 gün meryem okudum allah kabul etsin.. Adetliykende kkdan bir arkadaşım okudu.. Ne yalan söliyim ben çalıştığım için sayıyla olanları okumakta zorlanıyorum onun yerine aklıma geldikçe açıyorum okuyorum faydası olcağına inandığım duaları ve hep sonunda dileklerimi dilerken tüm isteyenler için diliyorum..
Bu arada eşim dün diyo bana çok iyi bakman lazım eylüle kadar diyo dedim seninde eylülde bana çok iyi bakman lazım :) keçiboynuzu yapcam ona bir buçuk ay bir buçuk aydır yani.. Sebze balık ağırlıklı beslencez onun dışındada bi kür yapmıorum.. Daha öncede demiştim ama tekrarlıorum eşi sigara içen varsa bu dönemde en azından günde 5 taneyi geçirmesinler.. Çok farkediyo inanın bırakınca değerler acaip artıyo
kızlar iyi ve hayırlı güzel haftalar dliyorumm...
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm..
İnş. perşembe günü olacak operasyonn ...Rabbim beni kurtarsınn..Çok korkuyorumm..Hiç narkoz yemedim hayatımda(
Dualarınızı esirgememeyin olur mu?
Sonra 2 ay beklemek biraz uzun gelecek bize ama olsunn..Sonunda inşş güzel şeyler olacakkk..Ben bu sefer çok inanıyorum...
Bu arada Meryem Suresini Annemde bize okumuştu 41 gün hergün boyunca suya bizde o suyu içmiştik eşimle yeni bitti..
Tekrar yapacakmış.. Sağolsun canım annem benim..
iyiyiz canım çok şukur işler yoğun uğraşıyoruz.sen nasılsın[/QUOT
aynen iş ev koşuşturma.... ayrıca gün sayıyorum bir an önce tedavi başlasın artık diye ....
canım sende çalışıyorsun heralde.izin olayını ne yapmayı duşunyorsun.diğer çalışan arkadaşlarada soralım rapormu alacaklar yoksa çalışacaklarmı tedavı suresınce.ben hastaneye gıttığım gunler dışında çalışmayı duşunuyorum.
inşallah miragecımmmm...olsun da seneye gezmeyelim farketmez...:)bir de ben sana bir soru sormuştum arkadaşım yaaa ama aradan kaçtı galiba...psikoloğun faydası oluyor mu?neler yapıyor?
kız yeşim! ben her seferinde sana cevap veriyorum ama sen okumuyosun demekkk. bak anlatıyorum bir kere daha, oku bu sefer :)...psikolog sana öğüt vermiyor, şunu yap bunu yap demiyor. sadece zayıf hissettiğin şeyleri ortaya çıkarıp kendini bir şekilde sorgulamanı, yanlış yaptığın davranışları kendi kendine düzeltmeni sağlıyor. yani sen farkında olmadan yaptığın şeylerin veya verdiğin gereksiz tepkilerin onun tespitleri sonucu farkına varıyorsun ve hakkaten ya deyip düzeltmeye çalışıyorsun. bende bayağa işe yaradı ama inanman lazım bu tedavi şekline. ilk gidişte verim bekleme, en az 4 kez gittikten sonra işe yaradığını anlamaya başlıyorsun. tek dezavantaj bir masraf daha çıkmış oluyor başına...
Evet canım az zaman kaldı dediğin gibi hem kendimize hemde eşimize iyi bakmamız lazım
Dr banada düzenli beslenin hasta olmamaya çalışın dedi
Şaka maka 1 ayımız kaldı şunun şurasında.
Bayram filan derken günler çabucak geçer inşaallah
birbirimiz için en azından 313 ayetel kürsi okuyabiliriz....
bence de okuyabılırız..hatta tedavıye ılk kım baslaacaksa o zaman gereken ne varsa sırayla hepımız ıcın yapabılırız kızlar..
canım sende çalışıyorsun heralde.izin olayını ne yapmayı duşunyorsun.diğer çalışan arkadaşlarada soralım rapormu alacaklar yoksa çalışacaklarmı tedavı suresınce.ben hastaneye gıttığım gunler dışında çalışmayı duşunuyorum.
valla ben ilk denemede 20 ikinci denemede 10 kendi dr dan 10 başka dr rapor aldım evde olmayı tercih ediyorum açıkcası işte saçma sapan işler kişiler sinirimi bozuyo
mirage cim sen onun da bır tablosunu yapıversen canımcım:):) ya da tabloya tarıh ekleme sansımız yok mu:)
canım tabloya herşeyi ekleme şansımız var da hiçbirimiz bilemeyiz ki başlama tarihini. reglimize bağlı. zaman yaklaşıra o son sütundaki eylülü bekliyor yazısı yerine güncel durumu yazarız.
evet canım hiç bigün atlamadan okuman lazımmeryem suresi 41 gün hiç ara vermeden üst üste mi okunuyor?
yihuuuuuuuuu olmayalım olmayalım rahat olmayalım.. Bu arada ayın 4ü bizim 5.evlilik yıldönümümüz.. İşallah 6. Yıldönümümüzü kucağımızda yavrumuzla kutlarızrica ederim yasevcim ne demek...keçiboynuzunu aktardan ya da kuruyemişçiden alıyosun. koyu renkleri seçmeye özen göster. önce suyu kaynatıyorum, sonra 4,5 tane keçiboynuzunu elimle kırarak parçalayıp kaynayan suya atıyorum. 3 dakika kaynıyor, sonra altını kapatıyorum 20 dakika demleniyor. 20 dakika da dolunca bardağa alıyorum, oda sıcaklığına gelince içiyor. biz sadece akşamları yatmadan önce yapıyoduk, hem sabah hem akşam yapan da var.
hadi hayırlısı ecrincim... :)
KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM. Bu hafta ağustosa giriyoruz. 1 ayımız kaldı. :)))))) herkes kocasıyla doya doya gezsin bu yaz. seneye çok rahat olmayacaksınız :)))
ayyy evet ya bayram var allahtan biz bayramdan sonraki hafta eşimin memleketine gitcez o zamanda hemen geçer. Gerçi içimden hep karnımda yada kucağımda yavrumla gitme arzusu vardı geçen yazdan beri ama kısmet olmadı. Neyse dönünce müjde veririm onlara işallahEvet canım az zaman kaldı dediğin gibi hem kendimize hemde eşimize iyi bakmamız lazım
Dr banada düzenli beslenin hasta olmamaya çalışın dedi
Şaka maka 1 ayımız kaldı şunun şurasında.
Bayram filan derken günler çabucak geçer inşaallah
canım ben daha önce bahsetmiştim ben devlet dairesindeyim. Kalabalık biyer burası birine sölesem herkes duayr sorular vs. Ben raporu düşük riskli gebelik gibisinden alcam 10 gün yeter zaten. İşallah devamıda gelirde yalancı çıkmamış olurum :) kontrolleride zaten mesai sonrasına alırım geneldecanım sende çalışıyorsun heralde.izin olayını ne yapmayı duşunyorsun.diğer çalışan arkadaşlarada soralım rapormu alacaklar yoksa çalışacaklarmı tedavı suresınce.ben hastaneye gıttığım gunler dışında çalışmayı duşunuyorum.
ben varım kızlarbence de okuyabılırız..hatta tedavıye ılk kım baslaacaksa o zaman gereken ne varsa sırayla hepımız ıcın yapabılırız kızlar..
bence biraz daha geçsin tahmini adet tarihimizden başlama tarihimizi yazarızmirage cim sen onun da bır tablosunu yapıversen canımcım:):) ya da tabloya tarıh ekleme sansımız yok mu:)
ben sadece ilaÇLA adet gördüğüm için ağustosun son haftası başlıyorum kıslarrrrr.. tarhim net belli olabiliyor... 28 günde 1 şimdi 23 gün sonra kırmızlar gelir ilknur ankaraya uçarr:))