- 18 Nisan 2010
- 916
- 1
selam kızlarrr..
iş yoğunluuğndan pek giremedim...
dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor pko olduğun hiç belli değil muayene dışında dedi...
ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..
kızlar bende eylul ayında tupbebek tedavisine baslıcam..3 ay once bir asılama deneyimim oldu dusukle sonuclandı. esim varikosel ameliyatı gecirdi sperm sayısında artıs oldu ama genede yeterli olmadı. insallah hepimiz eylul ayı bebeklerimizi kucagimiza saglıkla alırızz!
tam 3. ayın içindeyiz tüp bebeğe başlamak için bekliyoruz.sadece ilaçlar ve hayıt suyu ve çörekotu bal karışımı yaptım..ilk 37,5 sonra 27 ve bu ay 17,5 çıktı..şimdi adetimi bekliyorum...geçen ay hiç umrumda olmamıştı fsh sanırım ondan düştüdiyorum..peki senin kaç fsh?neler kullandın ilaç?
slm kızlar nasılsınız bugün neler var gündemimizde =)
ben ılkını yaptıralı 1 yıldan fazla oldu ocak ayında yaptırmıstımCanım ikinci tüp bebeğin fiyatını görüştünmü ve ilkini ne zaman yaptırmıştın
Ben haziranda yaptırmıştım
devlettekı hakkımı kullancam canım
bın tl ye falan gelıyor zaten
ben bu aralar dua edemiyorum sık sadece namazlarımda çok yoğunum kv görümce falan.. bilmiyorlar da.. sadece hayıt içiyorum omega alıyorum multivitamin kullanıyorum.. incirde yiycem bu hafta kv gitseydi daha rahat hazırlanırdım... hafta içinde 41 yasin 313 ayetel kürsi ve bol bol meryem okuyacam.. allahım kabul etsin yardımcımız olsunnn
bnde br arkadstan duydum zeytınyapragına 500 tensıne
500 tane ayetel kursı okunacak dıye
yapacam bakalım
41 hamıleden ayetel kursı yaptım
yapmıs oldugunu kur
herhangı br ılac falan varmı
ettıgnız dualr
bunlardanda bahsedelım kızlar
İnşallah dersin yasevcim :))) Bizim sperm sayımız ilk spermiogramda 5,4 milyondu. 3 hafta sonra ikinci spermiogramda 14 milyondu. üçüncüsünü daha yaptırmadık, bu aralar yaptırmamız lazım aslında da üşeniyoruz. Morfoloji spermin şekliyle alakalı şekerim. bizimkinde de çıktı morfoloji bozukluğu. spermin baş, gövde ve kuyruktan oluşan bir şekli var ya, mesela bazısının baş kısmı bozuk oluyo, bazısının kuyruk kısmı. yani sayı az olduğu gibi şekli de bozuk. morfoloji %1 olunca bu demek oluyo ki 100 tane spermin içinde sadece 1 tane şekli kıçı başı düzgün olan var :))))) doktorlar gerçi buna çok takılmayın diyorlar, sonuçta düzgün olanı var içinde ama bilemiyorum tabi.
canım ayrıntılı cevabın için teşekkürederim .keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyo anlatabilir misin?bende kocişime yapayım da içsin bari...
canım ben meryem suresini okumaya başladım.hatta dün eşimi kandırdım o kuranı benden daha hızlı okuyo ''sen hızlı okuyosun sen oku ben takip edeyim zaten 3-4 sayfa bişiy''dedim. Eşim okudu ben takip ettim ama bittikten sonra hani 3-4 sayfaydı kandırdın beni dedi:)))bunu bebeğimiz için okuduk dedim.hayırlı ise olsun hayırsız olcaksa hiç olmasın dedi:)) yüce rabbim inş....kendiliğinden verir.bu arada hergün mukabeleye gidiyorum hergün yasin de okuyoruz.namazlarda zaten hepimiz adına gönülden çok dua ediyorum.(allah kabul etsin.)
aaaaa bu arada adakta adadım... Yaaaa kıslar ben ne zaman adak adasam yüce rabbim bu adağın yüzü suyu hürmetine veriyo.sizde adayın bence...
yapmıs oldugunu kur
herhangı br ılac falan varmı
ettıgnız dualr
bunlardanda bahsedelım kızlar
ahh canım bunca bekledik uğraştık işallah allah da gönlümüze göre verirŞekerim allah biliyor ama bende hiç yaramaz çocuk sevmiyorum İnşaallah bizimkilerde öyle akıllı uslu olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnönce o bebişe maşallah, sonra da bizim için inşallah şekerim :)))
hestiacım inşallah canım. sen de artık bir rahatla, at kafandan endişeleri, kötü düşünceleri. başardınız işte keyfini çıkarın kocanla birlikte...herşey güzel olacak...
amin canım işallah olcak bu sefer hepimizinki içini ferah tut rabbim nasip etcek işallahhosbulduk canım
ıyı dıleklerın ıcın rabbım razı olsun
dılerım hepımızın öle tatlı sessz sakın bebegı olur
saglıklan vede hayırlısıylan
Kızlar bende haziran ayında 41 gün meryem okudum allah kabul etsin.. Adetliykende kkdan bir arkadaşım okudu.. Ne yalan söliyim ben çalıştığım için sayıyla olanları okumakta zorlanıyorum onun yerine aklıma geldikçe açıyorum okuyorum faydası olcağına inandığım duaları ve hep sonunda dileklerimi dilerken tüm isteyenler için diliyorum..
Bu arada eşim dün diyo bana çok iyi bakman lazım eylüle kadar diyo dedim seninde eylülde bana çok iyi bakman lazım :) keçiboynuzu yapcam ona bir buçuk ay bir buçuk aydır yani.. Sebze balık ağırlıklı beslencez onun dışındada bi kür yapmıorum.. Daha öncede demiştim ama tekrarlıorum eşi sigara içen varsa bu dönemde en azından günde 5 taneyi geçirmesinler.. Çok farkediyo inanın bırakınca değerler acaip artıyo
İnşallah dersin yasevcim :))) Bizim sperm sayımız ilk spermiogramda 5,4 milyondu. 3 hafta sonra ikinci spermiogramda 14 milyondu. üçüncüsünü daha yaptırmadık, bu aralar yaptırmamız lazım aslında da üşeniyoruz. Morfoloji spermin şekliyle alakalı şekerim. bizimkinde de çıktı morfoloji bozukluğu. spermin baş, gövde ve kuyruktan oluşan bir şekli var ya, mesela bazısının baş kısmı bozuk oluyo, bazısının kuyruk kısmı. yani sayı az olduğu gibi şekli de bozuk. morfoloji %1 olunca bu demek oluyo ki 100 tane spermin içinde sadece 1 tane şekli kıçı başı düzgün olan var :))))) doktorlar gerçi buna çok takılmayın diyorlar, sonuçta düzgün olanı var içinde ama bilemiyorum tabi.
canım ayrıntılı cevabın için teşekkürederim .keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyo anlatabilir misin?bende kocişime yapayım da içsin bari...
rica ederim yasevcim ne demek...keçiboynuzunu aktardan ya da kuruyemişçiden alıyosun. koyu renkleri seçmeye özen göster. önce suyu kaynatıyorum, sonra 4,5 tane keçiboynuzunu elimle kırarak parçalayıp kaynayan suya atıyorum. 3 dakika kaynıyor, sonra altını kapatıyorum 20 dakika demleniyor. 20 dakika da dolunca bardağa alıyorum, oda sıcaklığına gelince içiyor. biz sadece akşamları yatmadan önce yapıyoduk, hem sabah hem akşam yapan da var.
günaydın guzel anne adaylarııı
arkadaslar guzel bır hafta olsun o ecrın ben oluyom galıba bır ara yazdımdı eylulde dıye ama sımdılık beklemedeyız bakalım
esım ıcın kurler kullanıyoruz ıns faydası olurrrr
hadi hayırlısı ecrincim... :)
KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM. Bu hafta ağustosa giriyoruz. 1 ayımız kaldı. :)))))) herkes kocasıyla doya doya gezsin bu yaz. seneye çok rahat olmayacaksınız :)))