eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tam 3. ayın içindeyiz tüp bebeğe başlamak için bekliyoruz.sadece ilaçlar ve hayıt suyu ve çörekotu bal karışımı yaptım..ilk 37,5 sonra 27 ve bu ay 17,5 çıktı..şimdi adetimi bekliyorum...geçen ay hiç umrumda olmamıştı fsh sanırım ondan düştüdiyorum..peki senin kaç fsh?neler kullandın ilaç?

canım hiç korkma boşuna anestezili işlemden. hatta diyebilirim ki hayatının en kaliteli uykusunu uyuyorsun o kısacık sürede. inşallah herşey gönlünce olur.

hoşgeldin canım. iyi şanslar sana da...

ben kendiliğmden hiç adet olmadım fsh hep 30lardaydı bu ay onca ot çaba 46 oldu ( estrofem duphaston coraspin kullanıyom bol bol multivitamin desteği.. başka birşey yok bu ay omega aldım onu da içiom... İnşallah faydasını görürürz. hayıt ta içiorum 2 aydır ama fsh 2 aydır daha bir yüksek(

yapmıs oldugunu kur
herhangı br ılac falan varmı
ettıgnız dualr
bunlardanda bahsedelım kızlar

canım ben meryem suresini okumaya başladım.hatta dün eşimi kandırdım o kuranı benden daha hızlı okuyo ''sen hızlı okuyosun sen oku ben takip edeyim zaten 3-4 sayfa bişiy''dedim. eşim okudu ben takip ettim ama bittikten sonra hani 3-4 sayfaydı kandırdın beni dedi:)))bunu bebeğimiz için okuduk dedim.hayırlı ise olsun hayırsız olcaksa hiç olmasın dedi:)) Yüce rabbim inş....kendiliğinden verir.bu arada hergün mukabeleye gidiyorum hergün yasin de okuyoruz.namazlarda zaten hepimiz adına gönülden çok dua ediyorum.(Allah kabul etsin.)
aaaaa bu arada adakta adadım... yaaaa kıslar ben ne zaman adak adasam Yüce Rabbim bu adağın yüzü suyu hürmetine veriyo.sizde adayın bence...

rabbım eıdlen butun dualrın yuzu suyu hurmetıne hepımızın duasını kabul eylesın

aranızda gecmıstekı tedavılerden rapor cıkartıran yada bu tedavsınde rapor cıkartıcak olan varmı ?

günaydın guzel anne adaylarııı
arkadaslar guzel bır hafta olsun o ecrın ben oluyom galıba bır ara yazdımdı eylulde dıye ama sımdılık beklemedeyız bakalım
esım ıcın kurler kullanıyoruz ıns faydası olurrrr

Herkese iyi haftalarrrr amanın gene ne çok yazmışınız daha anca ilk sayfayı okuyabildim telden de girince pek uzun sürüyo geçmişi okuyım geliorum

Şekerim allah biliyor ama bende hiç yaramaz çocuk sevmiyorum İnşaallah bizimkilerde öyle akıllı uslu olur
ahh canım bunca bekledik uğraştık işallah allah da gönlümüze göre verir

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

hosbulduk canım
ıyı dıleklerın ıcın rabbım razı olsun
dılerım hepımızın öle tatlı sessz sakın bebegı olur
saglıklan vede hayırlısıylan
amin canım işallah olcak bu sefer hepimizinki içini ferah tut rabbim nasip etcek işallah

Kızlar bende haziran ayında 41 gün meryem okudum allah kabul etsin.. Adetliykende kkdan bir arkadaşım okudu.. Ne yalan söliyim ben çalıştığım için sayıyla olanları okumakta zorlanıyorum onun yerine aklıma geldikçe açıyorum okuyorum faydası olcağına inandığım duaları ve hep sonunda dileklerimi dilerken tüm isteyenler için diliyorum..

Bu arada eşim dün diyo bana çok iyi bakman lazım eylüle kadar diyo dedim seninde eylülde bana çok iyi bakman lazım :) keçiboynuzu yapcam ona bir buçuk ay bir buçuk aydır yani.. Sebze balık ağırlıklı beslencez onun dışındada bi kür yapmıorum.. Daha öncede demiştim ama tekrarlıorum eşi sigara içen varsa bu dönemde en azından günde 5 taneyi geçirmesinler.. Çok farkediyo inanın bırakınca değerler acaip artıyo

meryem suresi 41 gün hiç ara vermeden üst üste mi okunuyor?

merhaba arkadaşlarım.epey zaman oldu gırmeyelı.işler yoğun ondan fazla gıremıyorum nete.topığımız gıderek buyumuş.yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldı sefa geldı.zaman azalmaya başladıkça heyecan, korku, stres vs vs. farklı duygular ıçerısındeyım.

kızlar iyi ve hayırlı güzel haftalar dliyorumm...

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm..

İnş. perşembe günü olacak operasyonn ...Rabbim beni kurtarsınn..Çok korkuyorumm..Hiç narkoz yemedim hayatımda(

Dualarınızı esirgememeyin olur mu?

Sonra 2 ay beklemek biraz uzun gelecek bize ama olsunn..Sonunda inşş güzel şeyler olacakkk..Ben bu sefer çok inanıyorum...

Bu arada Meryem Suresini Annemde bize okumuştu 41 gün hergün boyunca suya bizde o suyu içmiştik eşimle yeni bitti..

Tekrar yapacakmış.. Sağolsun canım annem benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…