eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba neslıhancım.allah yardımcın olsun.inan narkoz olayı stres yapılacak bır durum değıl.uyuyor ve uyanıyorsun.dedığın ıyı sonunda ıyı şeyler olacak ona odaklan.dualarımız bırbırımıze.en yakın zamanda kavuşurzu ınşallah bebışlerımıze

Evet canım az zaman kaldı dediğin gibi hem kendimize hemde eşimize iyi bakmamız lazım
Dr banada düzenli beslenin hasta olmamaya çalışın dedi
Şaka maka 1 ayımız kaldı şunun şurasında.
Bayram filan derken günler çabucak geçer inşaallah

neslihanım ben de bebeğimin kalbi durduğunda kürtaj olmak zorunda kalınca aldım hayatımın ilk narkozunu. ben de senin gibi çok korkuyordum o yüzden. ama sonra kocama keşke anestezist olsaydın arada evde de verirdin bana bunu demeye başladım :) öyle diyyim sana yani. bu zamanlarımız zor geçtiği için, bazen uykularımız zor, bölünüyor falan. o yarım saatlik narkoz uykusu uzun zamandır tatmadığın huzurlu bir uykuya dönüşüyor. güven bana. Tabi Allah bir daha almaya mecbur etmesin hiçbirimiz için o ayrı konu da, korkacak birşey yok inan.

evet arkadaşım ınşallah eşlerımız ve bızler bır aksılık çıkmadan tedavı surecınden geçerız.gerçekten heyecanlı ya

mirage cim sen onun da bır tablosunu yapıversen canımcım:):) ya da tabloya tarıh ekleme sansımız yok mu:)

mirage cim sen onun da bır tablosunu yapıversen canımcım:):) ya da tabloya tarıh ekleme sansımız yok mu:)

canım tabloya herşeyi ekleme şansımız var da hiçbirimiz bilemeyiz ki başlama tarihini. reglimize bağlı. zaman yaklaşıra o son sütundaki eylülü bekliyor yazısı yerine güncel durumu yazarız.

canım tabloya herşeyi ekleme şansımız var da hiçbirimiz bilemeyiz ki başlama tarihini. reglimize bağlı. zaman yaklaşıra o son sütundaki eylülü bekliyor yazısı yerine güncel durumu yazarız.

dogru ya ben bırden gaza geldım:):) tamam guncel durumu yazarız ona gore de odevlerımızı belırlerız:)

meryem suresi 41 gün hiç ara vermeden üst üste mi okunuyor?
evet canım hiç bigün atlamadan okuman lazım

ben sadece ilaÇLA adet gördüğüm için ağustosun son haftası başlıyorum kıslarrrrr.. tarhim net belli olabiliyor... 28 günde 1 şimdi 23 gün sonra kırmızlar gelir ilknur ankaraya uçarr:))

ben sadece ilaÇLA adet gördüğüm için ağustosun son haftası başlıyorum kıslarrrrr.. tarhim net belli olabiliyor... 28 günde 1 şimdi 23 gün sonra kırmızlar gelir ilknur ankaraya uçarr:))

insallah ılknurcum..bakalım belkı de ılk sen olursun:)sonra hamıle olup ugurumuz olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…