- 21 Haziran 2012
- 573
- 0
slm kızlar ne haber nasılsınız??
slm cnm ıyıyım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ne haber nasılsınız??
slm cnm ıyıyım sen nasılsın?
bende iyiyim canım bende merkez araştırması yapıyorum sen nerde yaptıracan tedavini?
ben adanada prof dr turan cetın tup bebek merkezınde yaptırıcam canım sen?
ben sadece ilaÇLA adet gördüğüm için ağustosun son haftası başlıyorum kıslarrrrr.. tarhim net belli olabiliyor... 28 günde 1 şimdi 23 gün sonra kırmızlar gelir ilknur ankaraya uçarr:))
ben istanbulda yaptıracam inş. bana 3 merkez önerdiler istanbul cerrahi memorial ve ferticenter laboratuvarı en iyi olan hastanelerdenmiş bende şuan düşünme aşamasındayım
ilknur daha önce sormuştum ama cevabını hatırlamıyorum. sen ankaradayken senden haber alabilecek miyiz?
selam gamzecim. galiba ben bu 3'ü arasında en çok memorial'ın başarısını okudum. istanbul cerrahide benim en yakın arkadaşım yaptırdı ama doktoru dışardandı. ferticenter ile ilgili hiç bilgim yok.
kız yeşim! ben her seferinde sana cevap veriyorum ama sen okumuyosun demekkk. bak anlatıyorum bir kere daha, oku bu sefer :)...psikolog sana öğüt vermiyor, şunu yap bunu yap demiyor. sadece zayıf hissettiğin şeyleri ortaya çıkarıp kendini bir şekilde sorgulamanı, yanlış yaptığın davranışları kendi kendine düzeltmeni sağlıyor. yani sen farkında olmadan yaptığın şeylerin veya verdiğin gereksiz tepkilerin onun tespitleri sonucu farkına varıyorsun ve hakkaten ya deyip düzeltmeye çalışıyorsun. bende bayağa işe yaradı ama inanman lazım bu tedavi şekline. ilk gidişte verim bekleme, en az 4 kez gittikten sonra işe yaradığını anlamaya başlıyorsun. tek dezavantaj bir masraf daha çıkmış oluyor başına...
tamam tamam kızma...ben görmemişim kusura bakma....
evt canım haklısın memorial in labotaruvarı en iyisi diyebiliriz ama çok ilgisizler bilgi almak için aradık sizi arayacağız dediler yaklaşık 15 gün sonra aradılar
tamam tamam kızma...ben görmemişim kusura bakma....
yok kıız, niye kızayım şakalaşıyorum :) millet benim psikolog hikayemi dinlemekten bıktı sen görene kadar ondan :)))) yoksa ben yazarım defalarca sorun yok :)
rica ederim yasevcim ne demek...keçiboynuzunu aktardan ya da kuruyemişçiden alıyosun. Koyu renkleri seçmeye özen göster. önce suyu kaynatıyorum, sonra 4,5 tane keçiboynuzunu elimle kırarak parçalayıp kaynayan suya atıyorum. 3 dakika kaynıyor, sonra altını kapatıyorum 20 dakika demleniyor. 20 dakika da dolunca bardağa alıyorum, oda sıcaklığına gelince içiyor. Biz sadece akşamları yatmadan önce yapıyoduk, hem sabah hem akşam yapan da var.
Hadi hayırlısı ecrincim... :)
kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. Bu hafta ağustosa giriyoruz. 1 ayımız kaldı. :)))))) herkes kocasıyla doya doya gezsin bu yaz. Seneye çok rahat olmayacaksınız :)))
artık kimse normal yoldan çocuk yapamadığı için yoğunluk vardır herhalde. 10 sene sonra falan şimdikinden de daha kötü olcak durum diyorlar...
ama yine de ne kadar olsa bu ilgisizlik insanın hoşuna gitmiyor büyük ihtimal ferticenter da yapacağım
rica ederim yasevcim ne demek...keçiboynuzunu aktardan ya da kuruyemişçiden alıyosun. Koyu renkleri seçmeye özen göster. önce suyu kaynatıyorum, sonra 4,5 tane keçiboynuzunu elimle kırarak parçalayıp kaynayan suya atıyorum. 3 dakika kaynıyor, sonra altını kapatıyorum 20 dakika demleniyor. 20 dakika da dolunca bardağa alıyorum, oda sıcaklığına gelince içiyor. Biz sadece akşamları yatmadan önce yapıyoduk, hem sabah hem akşam yapan da var.
Hadi hayırlısı ecrincim... :)
kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. Bu hafta ağustosa giriyoruz. 1 ayımız kaldı. :)))))) herkes kocasıyla doya doya gezsin bu yaz. Seneye çok rahat olmayacaksınız :)))
ilknur daha önce sormuştum ama cevabını hatırlamıyorum. sen ankaradayken senden haber alabilecek miyiz?
selam gamzecim. galiba ben bu 3'ü arasında en çok memorial'ın başarısını okudum. istanbul cerrahide benim en yakın arkadaşım yaptırdı ama doktoru dışardandı. ferticenter ile ilgili hiç bilgim yok.
tabi kii haberdar ederim.. ban aksaraydayım ankaraya gidiş geliş yapıcammm
bende memorıalde yaptırdım kzlar ılk denemem tutmdıdondurulmuslarım tututu ve 7 haftalıkken dusuk yaptım gnenel olarak memnundum memorıalden ve ekım ayında yenıden baslıcaz orda inşallah bende pko luyum ılacsız adet göremıyom esımde varıkosel amelyatı oldu suan ıyı o tek benım sıkıntı sımdılı hayırlısı bakalım
assssssssss cnmm:))
bende memorıalde yaptırdım kzlar ılk denemem tutmdıdondurulmuslarım tututu ve 7 haftalıkken dusuk yaptım gnenel olarak memnundum memorıalden ve ekım ayında yenıden baslıcaz orda inşallah bende pko luyum ılacsız adet göremıyom esımde varıkosel amelyatı oldu suan ıyı o tek benım sıkıntı sımdılı hayırlısı bakalım