eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

suercim Allah kavuştursun,asker yolu beklemiştim, bilirim çok zor oluyo,
bence tüpe heç para vermeyin,gidin kocalarınızın yanına))
şaka bi yana Allah gönüllere mesafe koymasın yollar aşılıyo)))

Sağol canım ben alıştım artık işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor
Valla doğru söylüyosun hiç para vermeye gerek yok
Bundan sonra eşim nerde ben orda

yapmıs oldugunu kur
herhangı br ılac falan varmı
ettıgnız dualr
bunlardanda bahsedelım kızlar

selam kızlarrr..

iş yoğunluuğndan pek giremedim...

dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor pko olduğun hiç belli değil muayene dışında dedi...
ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..

İnşaallah herşey istediğin gibi olur ve pozitif sonucu alırsın

cnm şimdiden geçmiş olsun.
narkozla yapılan işlemden hiç korkma narkozsuz yapılanlardan daha az acı veriyor :) ben histroskopi laparoskopi hepsini oldum rahim için inan korkacak birşey yok hiç boşuna stres yapma bebeğini düşün inşş dr un dediği gibi gerek kalmaz tüp bebeğe falan..

yapmıs oldugunu kur
herhangı br ılac falan varmı
ettıgnız dualr
bunlardanda bahsedelım kızlar

ben bu aralar dua edemiyorum sık sadece namazlarımda çok yoğunum kv görümce falan.. bilmiyorlar da.. sadece hayıt içiyorum omega alıyorum multivitamin kullanıyorum.. incirde yiycem bu hafta kv gitseydi daha rahat hazırlanırdım... hafta içinde 41 yasin 313 ayetel kürsi ve bol bol meryem okuyacam.. allahım kabul etsin yardımcımız olsunnn

DÖRT DUA VARDIR KI KABUL EDILIR,ASLA REDDEDILMEZ!

Peygamberimiz sav buyuruyorki şu dört kişinin duası mutlaka kabul olur.

1.Dönünceye kadar hacının yaptığı dua
2.Gazaya çıkan askerin duası
3.İyileşinceye kadar hastanın yaptığı dua
4.Bir müslümanın bir müslüman için ismiyle arkasından onun için yaptığı dua.

Bu dualar içinde en çok kabul edilen müslümanların birbiri için yaptığı duadır.
Bunun sebebi başkası için yaptığımız duanın günah işlememiş bir dille yapılmış olmasıdır.

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile duâ edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulanacağı suâl edilince, (Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.

Bu nedenle birbirimiz için dua edelim!

Evet bencede birbirimiz için dua edelim
İçten gelerek okunan duanın aşamıycağı engel yok

kızlar bende eylul ayında tupbebek tedavisine baslıcam..3 ay once bir asılama deneyimim oldu dusukle sonuclandı. esim varikosel ameliyatı gecirdi sperm sayısında artıs oldu ama genede yeterli olmadı. insallah hepimiz eylul ayı bebeklerimizi kucagimiza saglıkla alırızz!

Çoçuk sahibi olmak isteyen,kolay doğum,hayırlı evlat isteyenler için okunacak hatim
1.Enbiya süresi 70 (1 alındı,kalan 69)
2. Ali İmran süresi 38-39-40-41. ayetler 73 kere
3.Saffat süresi 83. ayetten den başlayıp 113.ayet dahil 73 kere
4.Hud süresi 69. ayetten başlayıp 76. ayet dahil 73 kere
5.Ayetel kürsi ,Fatiha,İhlas ,Nas,Felak hepsinden 1 kez
6.İnşikak süresi 7 kere tamamı alındı
7."Ya Evvel" 1000 adet alındı
8."Ya Halık" 1000 adet
9. "Ya Bari" 1000 adet alındı
10."Ya Musavvir " 1000 adet
11."Ya Varis" 1000 adet alındı
12."Ya Macid " 1000 adet

bu şifreyide bir sitede buldum onlar paylaşmış yanlarındaki "alındı" yazısı o yüzden. Allah dualarımızı kabul etsin

aminn İnşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Topicinizde misafirim..yazılarını biraz biraz okudum..bende 2,5 senelik evliyim ve pcoluyum..bir aşılama yapıldı sonuc negatif..şimdi tüp bebek için fshın düşmesini bekliyoruz..sizlere sormak istediğim fsh yüksekken tüp bebekle hamile kalan oldu mu acaba?ya da bu fshı düşürebilen oldu mu aranızda??

bununla ilgili farklı sayfalar da yüksek fsh ile hamiş kalanlar kalmaya çalışanların olduğu sayfalar var... ben de yüksek fsh ile uğraşıyorum.. deniyoruz düşmüyor ama çabalıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…