eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage daha önce de sormuştum ama gözünden kaçtıherhalde.. psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

amın yol vede kader arkadasım :)

Herkez kocişini bekliyo
Benim kociş 6 gündür iş gezisinde
Offfff ramazandada tek başına hiç çekilmiyo
Bütün ailem ankarada ben samsunda yapayalnızım

slm güzeller nasılsınız
ben 10 gündür temizlikle uğraşıyorum offff öldüm bittim vallahi neseki yarın bitireceğim inşş
eylülle herşey temiz pak olacak inş :)) bana dinlenmek kalacak :))

slm güzeller nasılsınız
ben 10 gündür temizlikle uğraşıyorum offff öldüm bittim vallahi neseki yarın bitireceğim inşş

oh oh ne güzel valla pırıl pırıl olmuştur benimde eve bi el atmam lazım ama bakalım=)

Herkez kocişini bekliyo

ayyy al benden de o kadar benimki de 5 gündür iş gezisindeydi bugün geldi aynen ramazan yalnız çekilmiyo daha dün yaşadım nie gittin krizini...

ayyy al benden de o kadar benimki de 5 gündür iş gezisindeydi bugün geldi aynen ramazan yalnız çekilmiyo daha dün yaşadım nie gittin krizini...

kızlaaar bıse dıcem:)sızın bu cocuklar bu yuzden olmuyor olmasın:) tavuklar evde horozlar yok:)) gercı bızde horoz var da ne oldu:):)

Son düzenleme:

canım slm yazdığın şeyler içime dokundu ben görmemişimdir mutlaka yazdıklarını...kendini yanlız hissetme canımmmmm

ilgin için teşekkür ederim miragecim benim prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım bu ayda çok düştü acaba bu sorun oluşturur mu benim için bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

evet tahmin ettiğim gibi konuyla ilgili fikrim olmadığı için cevap vermemişim gamzecim. bunun için ayrı bir topic açarsan belki cevap verirler. benim eltim en son prolaktinim yükselmiş dediğinde hamileydi haberi yoktu onu da söylemiş olayım bu arada. göğsünden sıvı da gelmişti. kadın da ilaç vermişti. ilacı almadan bir test yap bakalım dedim, hamile çıktı :)

mirage daha önce de sormuştum ama gözünden kaçtıherhalde.. psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

yesiiiim kız kaç defa cvp verdim sen okumuyosun :))) en sonuncusu 42. sayfada bir bakıver hele...

Herkez kocişini bekliyo

Allah kavuştursun suercimm.

slm güzeller nasılsınız

bu sıcakta nasıl saatlerce temizlik yapabiliyorsunuz yaw??

kızlaaar bıse dıcem:)sızın bu cocuklar bu yuzden olmuyor olmasın:) tavuklar evde horozlar yok:)) gercı bızde horoz var da ne oldu:):)

:)))) mantıklı tabi...

Valla canım çok doğru söylüyosun
Bu ay yumurta takibi yapıyım dedim benim horozu bulamadım
Benimde hiç kaderim yokmuş evlendik evleneli hep şehir dışında
Buz gibi yataktada hiç yatılmıyoki yalnız:

nesenız yerıne gelsın dıye yazmıstım canım ya:) saka bı yana Allah kolaylık versın kolay degıldır tabıkı..

suercim Allah kavuştursun,asker yolu beklemiştim, bilirim çok zor oluyo,
bence tüpe heç para vermeyin,gidin kocalarınızın yanına))
şaka bi yana Allah gönüllere mesafe koymasın yollar aşılıyo)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…