kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.
bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.
canım üzülme Rabbim yardımcı olsun inşallah,ne diyeceğimi bilemiyorum miragem bu seferde kısmet değilmiş, dualarımızdasın canım. üzme kendini neolur
günaydın nasılsınız?Siz de bnm gibi mirage bekliyorsunuz değil mi?Ben deçok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallh.Feriha daha iyisin inşallh
yok anacım üzülmek çare oluyor mu ki?
birkaç soru sorayım hemen... yeniden başlamak için kaç ay bekletiyorlar? amerikan hastanesinde bülent urmanı bilen var mı? doktora güvenmediğimden de değil de şansımı bir değiştimem gerektiğine inanıyorum. bir de doktorun elindeki raporlarımı falan isteyince doktorlar problem etmeden veriyorlar mı? boş yere bir daha rahim filmi falan çektirmeyeyim yeniden.
kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.
bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.
Cnm uzulme lutfen.durmak yok yola devam.ben denemelerim arasinda sadece 1 ay bekledim.bulent beyle ben histeroskopimi yapmistim.cok iyi bir doktor.bence gorusmende fayda var
senin doktorun kim?
evet cnım bida kaldırmcam tedaviyi biz çocuk olmuyor diye ilk gittiğimizde eşimden olduğunu öğrendik ve eşimn gittiği doktor kendiliğinden de olabilir dedi ama 100 10 kişide olur dedi ve kolaylıkla tüp bebek olur dedi hiçtedavi düşünmedik açıkcası direk 3 kere yaptırdık ama işte olmadı kediyle miragede bi aktar söylediler araştıralım dedi eşim
canım ankarada var diye bende duymuştum bana adresini verebilirnmisin ne kadar bi maliyeti vardı doktorun ay biz 1 sene içinde çocuk olsun diye döktüğümüz para 17 milyarı geçmiş bu doktor mu bilmiyorum ama ablamın bi arkadaşı vardı senelerce çocuğu olmadı ablam anlattı eşindeymiş sorun diye ama tedavi görmüş kız hamileymiş şimdi diye ee soramadım da ablama bnim eşimden olduğunuda bilmiyorlar sen bana bu doktorun adresini verirsen sevinirim canım iyce araştırma yapıyorum artık kuru kuruna başlamam bida tedaviye
canım senin tahlilin ne zaman.. inş.. pozitif alırsın ve son tedavin olur.. beklemek cok zor Allah yardımcın olsun
İnsallah :) 4 subat pazartesi benim tahlilim
hadi hayırlısı canım.. var mı herhangi bir belirtin.. ilk mi senn denemen.. sorun neydi sizin _? çok mu soru sordum :) aralarından istediğini cevaplama hakkına sahipsin :)))
İnsallah :) 4 subat pazartesi benim tahlilim
slm önceki tedaviinizde kısa protokol mü yapıldı üç yumurta toplandığında
benim ilk tedavimdede üç yumurta toplandı ve kısa protokoldü
şimdi uzun protokol müydü kaç yumurta toplandı
soruyorum çünkü 2 aya tedaviye başlarız yine sizinki bana örnek olur belki
inş. pzt si günü pozitifi alırsınız amiiiiiin :)