eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.

bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.

kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.

bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.

canım üzülme Rabbim yardımcı olsun inşallah,ne diyeceğimi bilemiyorum miragem bu seferde kısmet değilmiş, dualarımızdasın canım. üzme kendini neolur

canım üzülme Rabbim yardımcı olsun inşallah,ne diyeceğimi bilemiyorum miragem bu seferde kısmet değilmiş, dualarımızdasın canım. üzme kendini neolur

yok anacım üzülmek çare oluyor mu ki?

birkaç soru sorayım hemen... yeniden başlamak için kaç ay bekletiyorlar? amerikan hastanesinde bülent urmanı bilen var mı? doktora güvenmediğimden de değil de şansımı bir değiştimem gerektiğine inanıyorum. bir de doktorun elindeki raporlarımı falan isteyince doktorlar problem etmeden veriyorlar mı? boş yere bir daha rahim filmi falan çektirmeyeyim yeniden.

günaydın nasılsınız?Siz de bnm gibi mirage bekliyorsunuz değil mi?Ben deçok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallh.Feriha daha iyisin inşallh

yok anacım üzülmek çare oluyor mu ki?

birkaç soru sorayım hemen... yeniden başlamak için kaç ay bekletiyorlar? amerikan hastanesinde bülent urmanı bilen var mı? doktora güvenmediğimden de değil de şansımı bir değiştimem gerektiğine inanıyorum. bir de doktorun elindeki raporlarımı falan isteyince doktorlar problem etmeden veriyorlar mı? boş yere bir daha rahim filmi falan çektirmeyeyim yeniden.

Cnm uzulme lutfen.durmak yok yola devam.ben denemelerim arasinda sadece 1 ay bekledim.bulent beyle ben histeroskopimi yapmistim.cok iyi bir doktor.bence gorusmende fayda var

offff mirage yaa :KK43:((((((( ne diyeceğimi nasıl okuduğumu bilemedim..allahım yar ve yardımcın olsun tatlım ne dedik o bebekler bu eve gelecek inşallah...(

evet cnım bida kaldırmcam tedaviyi biz çocuk olmuyor diye ilk gittiğimizde eşimden olduğunu öğrendik ve eşimn gittiği doktor kendiliğinden de olabilir dedi ama 100 10 kişide olur dedi ve kolaylıkla tüp bebek olur dedi hiçtedavi düşünmedik açıkcası direk 3 kere yaptırdık ama işte olmadı kediyle miragede bi aktar söylediler araştıralım dedi eşim
canım ankarada var diye bende duymuştum bana adresini verebilirnmisin ne kadar bi maliyeti vardı doktorun ay biz 1 sene içinde çocuk olsun diye döktüğümüz para 17 milyarı geçmiş bu doktor mu bilmiyorum ama ablamın bi arkadaşı vardı senelerce çocuğu olmadı ablam anlattı eşindeymiş sorun diye ama tedavi görmüş kız hamileymiş şimdi diye ee soramadım da ablama bnim eşimden olduğunuda bilmiyorlar sen bana bu doktorun adresini verirsen sevinirim canım iyce araştırma yapıyorum artık kuru kuruna başlamam bida tedaviye

canım prof.dr. kaan aydos.. canım dr.un web sitesi var şimdi ilk etapda eşinin bir yada 2 spermiogram sonucu yazın.. yani yardımcı olursanız sevinirim falan dersin işte.. yani durumumuz nedir bize ne önerirsiniz. Ankara da bu dr. o duruma göre tedavi başlıyor ama bir kere belki çağırabilir muayne ücretide 300 tl. belki gitmenize de gerk kalmaz sadece ilaç ismi verir. ama siz herşeyi mailde detaylı olarak anlatın canım.. hayırlısı olsun inş.. yardımı olur size

:KK43:(( canım çookkk üzüldüm .hiç birşey diyemiyorum inanki kitlendim kaldım.. ne zormuş biziim sınavlarımız.. ama seni güçlü gördm ne güzel hemen yeni tedavi düşünmen.. canım 2 ay aranın iyi olduğunu söylüyor dr.lar..

canım senin tahlilin ne zaman.. inş.. pozitif alırsın ve son tedavin olur.. beklemek cok zor Allah yardımcın olsun

canım yaaa hakkında hayırlısı böyleymiş demekki seni teselli etmeye kalmayacağım çünkü maşallah sen kendini toparlayıp yeni tedaviyi düşünmeye başlamışsın bile bu çok güzel tatlım ben memorialde nur hanımın hastasıyım canım o 3 ay ara vermemi istemişti tabi benim 3 ayı geçmeye başladı :KK1: bi de canım neden tutunmuyor bunu hiç araştırdılar mı çünkü 0 çıkması hiç tutunmadığını gösterir mesela benim 4.25 çıktığı için tutunup sonra düştüğünü söylemişlerdi bunun için genetik test istemişlerdi bizden

naber canım.. nasıl bebişler.. sen izine ne zaman ayrılıcaksın canım.. hadi iyisiniz gebelerin doğum izni uzatılıyor :)

hadi hayırlısı canım.. var mı herhangi bir belirtin.. ilk mi senn denemen.. sorun neydi sizin _? çok mu soru sordum :) aralarından istediğini cevaplama hakkına sahipsin :)))

Benim 2. Denemem.gecen denemede hic agrim yoktu.bunda bira sancilarim oldu.ama 2 gundur o da yok.halsizlik yorgunluk vardi o da gecti. Bakalim hersey kismet

mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.

boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız :KK66:

canım ne diceğimi bilmiyorum nasıl imtihan bu böyle negatifleri gördükçe insan çok üzülüyor ama bak sen kendini şimdiden toparlamişsın ne güzel birdahaki tedaviyi düşünüyorsun inşallah rabbim bu acıların mükafatını öbür dünyada vercek bize bak ben 2 gün önce aldım düşük sonucu ama unuttum gittim

Miragem ne denir ki? Rabb'ime sığınmaktan başka elden bişey gelmiyor. Zor bir imtihandayız geçer miyiz bilinmez tabi. Denildiği gibi hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var muhakkak. Hep ettiğim bi dua var Rabbim isyan etmekten korusun bizleri ve inancımızı elimizden almasın. Yoksa maddi ve daha çok manevi dayanılacak gibi değil. Allah yar ve yardımcın olsun

İnsallah :) 4 subat pazartesi benim tahlilim

slm önceki tedaviinizde kısa protokol mü yapıldı üç yumurta toplandığında
benim ilk tedavimdede üç yumurta toplandı ve kısa protokoldü

şimdi uzun protokol müydü kaç yumurta toplandı

soruyorum çünkü 2 aya tedaviye başlarız yine sizinki bana örnek olur belki

inş. pzt si günü pozitifi alırsınız amiiiiiin :)

slm önceki tedaviinizde kısa protokol mü yapıldı üç yumurta toplandığında
benim ilk tedavimdede üç yumurta toplandı ve kısa protokoldü

şimdi uzun protokol müydü kaç yumurta toplandı

soruyorum çünkü 2 aya tedaviye başlarız yine sizinki bana örnek olur belki

inş. pzt si günü pozitifi alırsınız amiiiiiin :)

Uzun protokol uygulandi bana ikisinde de.ilkinde 3 yumurtam oldu ve 2 tane transfer oldu.sonuc negatifti.bunda da 2 yumurta olustu ve 1 tanesi dolu cikti.o da 1. Kalite oldu ve transfer yapildi.umarim hersey yolunda gider ve tutunmustur.size de bol sans dilerim

X