Kız asıl sen nerelerdesiinnn aşını vurundun mu sen?
Bebiklerrr nasış_
canım kilo al sen içerde kuzuda kilo alsın inş
canım inş dua edin bizde hayırlısıyla alalım bebişleri göbüşlerimize
bir tane tetanoz vuruldum o kadar diğerini 14 şubatta vurulucam sen yaptırdın mı şekerrim.bire 29 haftada ciğer geliştirici iğne vurulucanmı küvezde kalmasın ciğerleri geelişsin diye
Sorma daha yarım kilo olmuş kuzucuğummm
Bu arada bir isim buldum minnoşuma
senin minnoşunu yerim ben ne isim buldun kız
bence çok güzel olur betül erva betülün anlamıda güzel inş sağlıkla kucağına alırsın rabbim ismi gibi güzel eylesin kuzunuErvanasıl ama Peygamber efendimiz(s.a.s)'in halasının ismiymiş
Bide başına Betül düşünüyorum ama o nasıl Betül Erva
Çift isim sünnet ya:26:
Hav,nim ben çıkıyorum canım hayırlı geceler gene bana bi hallelr oldu öptüms eni bye
Ervanasıl ama Peygamber efendimiz(s.a.s)'in halasının ismiymiş
Bide başına Betül düşünüyorum ama o nasıl Betül Erva
Çift isim sünnet ya:26:
Erva ismini çok beğendim mervecim.
Günaydın kızlar. Kanımı verdim bekliyorum. saat 11:00de alacağım. tabi o zamana kadar başıma heyecandan panikten bir dert gelmezse :))
canım hadigüzel haberlr le gel inşallah bende seni merak ettiğim için girdim çok garip demi hayatın saatlere bağlı kalıyor resmen ya bu tedavinin en zor anıda bu anlar valla
tatlım allahım gönlüne göre versin inşallah.. rabbim senide sevindirsin sırasıyla bizleride..
bu saatte sadece seni merak ettiğim için girdim..inşallah allahın izni ile hayırlı sonuçlar alacaksın..
bekliyoruz güzel haberlerini...
kün feyekün...ol der ve oluverir..
seni ve burdakileri seviyorum...
Gamzear Canım benim çok Çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisin umarım
Mirageeee yarın test günüüüü İnşallah güzel haberler vereceksin bizeee
Havinim maşallah her şey yolunda gidiyor
Hkere sorma canım aşı vurundum beni mahvetti ölüyordum nerdeyse
Herkesler iyidir umarım
Canım ya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın. Ayy içim bi tuhaf oldu haa ne ağrırki şimdi. En kısa zamanda geçer inşallah
Canım ya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..şimdi ağrın var mı halaa ??
canım benim şu heyecanlı dakikalarında kendindmden bahsetmek istemedim...
kaç gündür hem bedenen hem beyin olarak çok yoruldum ben yıllardır aynı mahalledeyim ve komşuluk olsun çevre olsun çok seviyorum çocukluğumda bu mahallede geçti..ayrıca konya merkezde her yere yürüme mesafesinde oturuyorum..eve burda bakıyorum ama kaç gündür cebimize ve gönlümüze uygun bi ev bulamamıştık..dün burnumun dibinde bi ev gördüm akşam görüştük ama ev vereseli allah hiç kimsenin malını vereseye düşürmesin 5 kardeşler hepsi birbirine küs bakalım ne olacak biri olur derken diğeri kardeşine küs olduğu için sırf inat için olmaz diyor bakalım haber bekliyorum olursa taşınma telaşı ardındanda yeni tedaviye start vereceğiz hayırlısı bakalım...
Hee sende yan etkisi felan olmadı o zaman o aşının
Ay ben bi kerede penisilin vurunmuştum iki hafta bacağım felç kalmıştı allahtan geçtide tekrar yürüdm
Bende bi anormallik var valla
Canım çok iyi olur inşallah küvöze ihtiyaç duymazsın bi 35. haftaya kadar taşıyabilirsin gibime geliyor
iyiyim canım saol sen nasılsın? yok canım ben şu an düşünmüyorum.. o stresi kaldırabileceğimi düşünmüyorum şuan.. sende iyi düşünmüşsün canım ara verme konusunu dinlen tabii.. vücudununda ihtiyacı vardır buna..çok ii yaparsın yani...canm biz eylül de öğrendik eşimin durumu ve ilk testte 400 000 çıktı sperm ..tabi biz şok :) sonra ben hemen nette ne yapılabilir araştırdım bu keçiboynuzu kürü çok yaygındı e basit bişide tabi ekimde başladım 2. spermiogramda 1 milyon 2. de de 2 milyon çıktı yani eşimin spermleri yükseldi... ki ekim sonundan beri de yaptırmadık belki şimdi dahada ykselmiştir .. birde canım biz ankarada bi androlog var araştırdık tabi ve gittik adama işinin en iyisi bu erkek infertilitesinde.. dr. eşime durumuyla ilgili iğne verdi 2-3 de ilaç ama çok pahalıydı bizde o ara çok masraf yaptığımız için açıkcası biraz cimrilik yaptık almadık onları.. ilk tedavide tutmazsa 2.cide yaparız dedik ve adam o kadar iyiki mail yolu ile seni tedavi ediyor şayet çok gerekiyor isede 1 kere gitmen yetiyor sonrasını yine gelmeyin mail yolu ile halledelim diyor.ve bize döndüğümüzde tekrar kendsi mail attı tüp bebek sonucunu bana bildirin eğer olumsuz olursa sizi farklı yönde tedaviye alacağım dedi.bunun üzerine bizde negatifi alınca durumu aanlattık sizin iğneleri kullanmadık falan die.. şimdi dr. eşime bir ilaç verdi sperm vitamini gibi bir ilaç onu içiyor eşiniz tedaviye karar verdiğinde tekrar mail atın ona göre de iğnelere başlayacağı dedi.. bizde bu şekilde ilerliyoruz şimdilik..g
günaydın nasılsınız?Siz de bnm gibi mirage bekliyorsunuz değil mi?Ben deçok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallh.Feriha daha iyisin inşallh