eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kız asıl sen nerelerdesiinnn aşını vurundun mu sen?
Bebiklerrr nasış_

bir tane tetanoz vuruldum o kadar diğerini 14 şubatta vurulucam sen yaptırdın mı şekerrim.bire 29 haftada ciğer geliştirici iğne vurulucanmı küvezde kalmasın ciğerleri geelişsin diye

bir tane tetanoz vuruldum o kadar diğerini 14 şubatta vurulucam sen yaptırdın mı şekerrim.bire 29 haftada ciğer geliştirici iğne vurulucanmı küvezde kalmasın ciğerleri geelişsin diye

Hee sende yan etkisi felan olmadı o zaman o aşının
Ay ben bi kerede penisilin vurunmuştum iki hafta bacağım felç kalmıştı allahtan geçtide tekrar yürüdm
Bende bi anormallik var valla
Canım çok iyi olur inşallah küvöze ihtiyaç duymazsın bi 35. haftaya kadar taşıyabilirsin gibime geliyor:KK49:

Erva:KK66: nasıl ama Peygamber efendimiz(s.a.s)'in halasının ismiymiş
Bide başına Betül düşünüyorum ama o nasıl Betül Erva
Çift isim sünnet ya:26:
bence çok güzel olur betül erva betülün anlamıda güzel inş sağlıkla kucağına alırsın rabbim ismi gibi güzel eylesin kuzunu

Hav,nim ben çıkıyorum canım hayırlı geceler gene bana bi hallelr oldu öptüms eni bye

Erva:KK66: nasıl ama Peygamber efendimiz(s.a.s)'in halasının ismiymiş
Bide başına Betül düşünüyorum ama o nasıl Betül Erva
Çift isim sünnet ya:26:

Erva ismini çok beğendim mervecim.

Günaydın kızlar. Kanımı verdim bekliyorum. saat 11:00de alacağım. tabi o zamana kadar başıma heyecandan panikten bir dert gelmezse :))

Erva ismini çok beğendim mervecim.

Günaydın kızlar. Kanımı verdim bekliyorum. saat 11:00de alacağım. tabi o zamana kadar başıma heyecandan panikten bir dert gelmezse :))

canım hadigüzel haberlr le gel inşallah bende seni merak ettiğim için girdim çok garip demi hayatın saatlere bağlı kalıyor resmen ya bu tedavinin en zor anıda bu anlar valla

tatlım allahım gönlüne göre versin inşallah.. rabbim senide sevindirsin sırasıyla bizleride..
bu saatte sadece seni merak ettiğim için girdim..inşallah allahın izni ile hayırlı sonuçlar alacaksın..
bekliyoruz güzel haberlerini...
kün feyekün...ol der ve oluverir..
seni ve burdakileri seviyorum...

canım hadigüzel haberlr le gel inşallah bende seni merak ettiğim için girdim çok garip demi hayatın saatlere bağlı kalıyor resmen ya bu tedavinin en zor anıda bu anlar valla

kesinlikle öyle, iğneler rahim filmi falan vız gelir tırıs gider bu sonuç bekleme anına kıyasla. hemşire kızlar dediler ki biz arayıp haber veririz sonucu. dedim sakııın haaaa kimse aramasın beni :))))) ben gelir alırım dedim. kendimi hazırlamam ruh halimi dengelemem lazım :) zaten bugün cidden normal değilim. ağlarken kahkaha atıyorum falan.

tatlım allahım gönlüne göre versin inşallah.. rabbim senide sevindirsin sırasıyla bizleride..
bu saatte sadece seni merak ettiğim için girdim..inşallah allahın izni ile hayırlı sonuçlar alacaksın..
bekliyoruz güzel haberlerini...
kün feyekün...ol der ve oluverir..
seni ve burdakileri seviyorum...

inşallah ayşegülüm inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sırayla. ben de seni seviyorum canımmm. özledik valla seni gelemiyosun biliyorum. nasıl gidiyor ev işlerin?

canım benim şu heyecanlı dakikalarında kendindmden bahsetmek istemedim...
kaç gündür hem bedenen hem beyin olarak çok yoruldum ben yıllardır aynı mahalledeyim ve komşuluk olsun çevre olsun çok seviyorum çocukluğumda bu mahallede geçti..ayrıca konya merkezde her yere yürüme mesafesinde oturuyorum..eve burda bakıyorum ama kaç gündür cebimize ve gönlümüze uygun bi ev bulamamıştık..dün burnumun dibinde bi ev gördüm akşam görüştük ama ev vereseli allah hiç kimsenin malını vereseye düşürmesin 5 kardeşler hepsi birbirine küs bakalım ne olacak biri olur derken diğeri kardeşine küs olduğu için sırf inat için olmaz diyor bakalım haber bekliyorum olursa taşınma telaşı ardındanda yeni tedaviye start vereceğiz hayırlısı bakalım...

Gamzear Canım benim çok Çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisin umarım
Mirageeee yarın test günüüüü İnşallah güzel haberler vereceksin bizeee:KK49:
Havinim maşallah her şey yolunda gidiyor
Hkere sorma canım aşı vurundum beni mahvetti ölüyordum nerdeyse:KK43:
Herkesler iyidir umarım:KK16::KK16:

Canım ya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın. Ayy içim bi tuhaf oldu haa ne ağrırki şimdi. En kısa zamanda geçer inşallah

Canım ya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..şimdi ağrın var mı halaa ??

kızlar çok teşekkür ederim ağrım biraz daha azaldı mervecim sana da çok geçmiş olsun tatlım

mirage tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inş.

canım benim şu heyecanlı dakikalarında kendindmden bahsetmek istemedim...
kaç gündür hem bedenen hem beyin olarak çok yoruldum ben yıllardır aynı mahalledeyim ve komşuluk olsun çevre olsun çok seviyorum çocukluğumda bu mahallede geçti..ayrıca konya merkezde her yere yürüme mesafesinde oturuyorum..eve burda bakıyorum ama kaç gündür cebimize ve gönlümüze uygun bi ev bulamamıştık..dün burnumun dibinde bi ev gördüm akşam görüştük ama ev vereseli allah hiç kimsenin malını vereseye düşürmesin 5 kardeşler hepsi birbirine küs bakalım ne olacak biri olur derken diğeri kardeşine küs olduğu için sırf inat için olmaz diyor bakalım haber bekliyorum olursa taşınma telaşı ardındanda yeni tedaviye start vereceğiz hayırlısı bakalım...

Hayırlısı olsun inşallh.Bi ağız tadıyla evine yerleş de herşey güzel olacak inşallh.Benim evin tadilatı da bitmedi bnde bi taşınabilseydim ağırlaşmadan.

Hee sende yan etkisi felan olmadı o zaman o aşının
Ay ben bi kerede penisilin vurunmuştum iki hafta bacağım felç kalmıştı allahtan geçtide tekrar yürüdm
Bende bi anormallik var valla
Canım çok iyi olur inşallah küvöze ihtiyaç duymazsın bi 35. haftaya kadar taşıyabilirsin gibime geliyor:KK49:

Ben de yan etki olmadı .vücudumu seviyom hiç bir ilaca tepki vermiyor:))çok şükür
Her bünye aynı değil şekerr.Sen de güzelce atlatıcan inşallh.

günaydın nasılsınız?Siz de bnm gibi mirage bekliyorsunuz değil mi?Ben deçok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallh.Feriha daha iyisin inşallh

iyiyim canım saol sen nasılsın? yok canım ben şu an düşünmüyorum.. o stresi kaldırabileceğimi düşünmüyorum şuan.. sende iyi düşünmüşsün canım ara verme konusunu dinlen tabii.. vücudununda ihtiyacı vardır buna..çok ii yaparsın yani...canm biz eylül de öğrendik eşimin durumu ve ilk testte 400 000 çıktı sperm ..tabi biz şok :) sonra ben hemen nette ne yapılabilir araştırdım bu keçiboynuzu kürü çok yaygındı e basit bişide tabi ekimde başladım 2. spermiogramda 1 milyon 2. de de 2 milyon çıktı yani eşimin spermleri yükseldi... ki ekim sonundan beri de yaptırmadık belki şimdi dahada ykselmiştir .. birde canım biz ankarada bi androlog var araştırdık tabi ve gittik adama işinin en iyisi bu erkek infertilitesinde.. dr. eşime durumuyla ilgili iğne verdi 2-3 de ilaç ama çok pahalıydı bizde o ara çok masraf yaptığımız için açıkcası biraz cimrilik yaptık almadık onları.. ilk tedavide tutmazsa 2.cide yaparız dedik ve adam o kadar iyiki mail yolu ile seni tedavi ediyor şayet çok gerekiyor isede 1 kere gitmen yetiyor sonrasını yine gelmeyin mail yolu ile halledelim diyor.ve bize döndüğümüzde tekrar kendsi mail attı tüp bebek sonucunu bana bildirin eğer olumsuz olursa sizi farklı yönde tedaviye alacağım dedi.bunun üzerine bizde negatifi alınca durumu aanlattık sizin iğneleri kullanmadık falan die.. şimdi dr. eşime bir ilaç verdi sperm vitamini gibi bir ilaç onu içiyor eşiniz tedaviye karar verdiğinde tekrar mail atın ona göre de iğnelere başlayacağı dedi.. bizde bu şekilde ilerliyoruz şimdilik..g

evet cnım bida kaldırmcam tedaviyi biz çocuk olmuyor diye ilk gittiğimizde eşimden olduğunu öğrendik ve eşimn gittiği doktor kendiliğinden de olabilir dedi ama 100 10 kişide olur dedi ve kolaylıkla tüp bebek olur dedi hiçtedavi düşünmedik açıkcası direk 3 kere yaptırdık ama işte olmadı kediyle miragede bi aktar söylediler araştıralım dedi eşim
canım ankarada var diye bende duymuştum bana adresini verebilirnmisin ne kadar bi maliyeti vardı doktorun ay biz 1 sene içinde çocuk olsun diye döktüğümüz para 17 milyarı geçmiş bu doktor mu bilmiyorum ama ablamın bi arkadaşı vardı senelerce çocuğu olmadı ablam anlattı eşindeymiş sorun diye ama tedavi görmüş kız hamileymiş şimdi diye ee soramadım da ablama bnim eşimden olduğunuda bilmiyorlar sen bana bu doktorun adresini verirsen sevinirim canım iyce araştırma yapıyorum artık kuru kuruna başlamam bida tedaviye

günaydın nasılsınız?Siz de bnm gibi mirage bekliyorsunuz değil mi?Ben deçok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallh.Feriha daha iyisin inşallh

iyim canım sen nasılsın çok teşekkür ederim sen iyi geldin bana gerçekten diyorum mirageyi bekliyorm kendim miş gibi sitrese girdim valla canım araştırma yapıyorum bol bol sizin dediğiniz doktoru araştırdım onun sayesinde spermi yükslen çok olmuş ama baya yüksek bir fiyat yazmışlar açıkcası elimizde darardı iyce arıcak bugün eşim

X