eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.

bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.

Heyecanla açtım ama sayfayı malesef olmamış.Daha vakti gelmemiş demekki miragem
İnşallah öbür tedavinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla belkide doğal yoldan bile hamile kalabilirsin
Rabbim hayırlısını versin.Umudunu kaybetme asla hayat devam ediyor

kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.

bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.

miragem canım şuan bu mesajı hiç beklemiyordum bu sefer olacak umudu içimde çok vardı çok geçmiş olsun canım bu son negatifin olsun inş rabbim birdaha böyle sınamasın seni ve bizleri canım

canım yeni doktor arayışına başlamışsın inş bundan sonra herşey istediğin gibi güzel olur ve bu sefer bebişin seni hiç bırakmaz

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.

boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız :KK66:

canımm saolsaın sen nasılsın .. canım şuan pek düşünmüyorum gibi ama arada mart reglimle bi gideyim die de düşünmüyor değilim.. ayy sen ne zaman düşünüyorsun nasipse inşallah canım yaa ..inş bu kez birbirimize uğur getiririz.. :)

şimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)

bnm son reglim 10 aralıktı 28 günde bir regli olurum.. aralık 29 unda transferim oldu ve herşey iyi giderken maalesef bebeğimi 6 ocakta kaybettim :KK43: ama sonra ben birdaha regl olmadım.. yani o bir günlük düşük kanamasını vücudum regl olarak mı saydı ki ??

bu konuda bilginiz var mı acaba?

havincim teşekkrler ama maalesef mutlu başlayamadık hafta sonuna :KK43: mirage neyapıyor acaba... canım yaa inş rabbim sabrınıda veriyordur..

havincim teşekkrler ama maalesef mutlu başlayamadık hafta sonuna :KK43: mirage neyapıyor acaba... canım yaa inş rabbim sabrınıda veriyordur..

aynen canım umutla girdim topiğe dağıldım inanki rabbim mirageye sabır güç versin inş bu son negatifi olur bende artık kendi adıma umutsuzlanmaya başladım bu ara negatifler düşükler çok olunca rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin inş

şimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)

bnm son reglim 10 aralıktı 28 günde bir regli olurum.. aralık 29 unda transferim oldu ve herşey iyi giderken maalesef bebeğimi 6 ocakta kaybettim :KK43: ama sonra ben birdaha regl olmadım.. yani o bir günlük düşük kanamasını vücudum regl olarak mı saydı ki ??

Canım kaç haftaya bir adet oluyorsun?
Bu herkese göre değişiyor.Benim vücudum mesela onu regl saymıştı ve 3 hafta sonra gene regl olmuştum
Ama benim kanama 10 gün felan sürmüştü

Canım kanaman 1 günse eğer tam olarak adet sayılmaz heralde. Ben kendimden örnek vereyim 3 Kasım kürtajım oldu adet gibi sürdü biraz daha uzun sayılır belki ama 2. Adetim 11 Ocak'ta oldu yaklaşık 2.5 ay kadar sonra. Yani ilaçlardan dolayı sanırım böyle gecikmeler oluyormuş ha adeti hemen diğer ay gelenlerde yok değil ama bünye meselesi heralde. Sende çok beklemeden düzene girer inşallah
aynen canım umutla girdim topiğe dağıldım inanki rabbim mirageye sabır güç versin inş bu son negatifi olur bende artık kendi adıma umutsuzlanmaya başladım bu ara negatifler düşükler çok olunca rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin inş

Bende bi sevinçle açtım sayfayı ve mirageyi okuyunca resmen şok oldum ama ya olacak ya olmayacaktı Rabbim ol dememiş demekki. Sende ümitsizliğe kapıldım falan deme havinim dur bakalım. Burda en başından beri gördük geçirdik. Transfer beklerken hamile kalanlar, kanaması olduğu halde bebeği tutunanlar,değeri düşük olduğu halde yükselenler..... Vs. Şimdi sıra sende deneme için. Lütfen umudum yok falan deme. Herşey güzel olsun hepimiz için inşallah

Canım kaç haftaya bir adet oluyorsun?
Bu herkese göre değişiyor.Benim vücudum mesela onu regl saymıştı ve 3 hafta sonra gene regl olmuştum
Ama benim kanama 10 gün felan sürmüştü

canım işte benm bir gün sürdü . iğneyi kestik ertesi gün kanamamda kesildi.yanii bir günlük regl olur mu hiç .28 günde bir oluyorum canım.. nesse beklicem bakalım :) halada regli için hiç bi beltirtim yok.. bu iğneler yüzünden tüm dengelerimiz değişiyor demekki

canım işte benm bir gün sürdü . iğneyi kestik ertesi gün kanamamda kesildi.yanii bir günlük regl olur mu hiç .28 günde bir oluyorum canım.. nesse beklicem bakalım :) halada regli için hiç bi beltirtim yok.. bu iğneler yüzünden tüm dengelerimiz değişiyor demekki

Hepsi hormon ilacı sonuçta valla
O zaman senin ne zaman olacağın belli olmaz bekle canım:KK31:

canım yaaa hakkında hayırlısı böyleymiş demekki seni teselli etmeye kalmayacağım çünkü maşallah sen kendini toparlayıp yeni tedaviyi düşünmeye başlamışsın bile bu çok güzel tatlım ben memorialde nur hanımın hastasıyım canım o 3 ay ara vermemi istemişti tabi benim 3 ayı geçmeye başladı :KK1: bi de canım neden tutunmuyor bunu hiç araştırdılar mı çünkü 0 çıkması hiç tutunmadığını gösterir mesela benim 4.25 çıktığı için tutunup sonra düştüğünü söylemişlerdi bunun için genetik test istemişlerdi bizden

gamzecim o testi yaptırmaya gidene kadar ne hallere girdim bir görseydin. ağladım ağladım, sonucu almaya gitmek istemedim. sonra annemle gittim almaya, dışarı çıktım, merdivenlerden inerken zarfı açtım. 0,01'i gördüm. karşıdaki bakkaldan bir sigara aldım. yaktım yürüdüm. bir damla yaş akmadı yine sonucu aldıktan sonra inan. yani bekleme stresi en kötüsü. nasıl iş bu ben bilmiyorum. isyan etmem asla. ben düşük yaşamış biri olarak hep dikkatli dua ediyorum. bir daha onu yaşayacaksam hamile kalmayayım diyorum. onun acısı hepsinden kötü. yaşayanlar bilir, Allah da kimseye yaşatmasın. benim tek anlayamadığım ben kocamdan doğal yoldan 3. ayda hamile kalmış bir kadın olarak nasıl olur da türkiyenin en iyi hastanelerinden birinden ve en iyi doktorlarından birinden destek alırken 2 defa üstüste sonuç alamam. terslik nerde onu çözemiyorum. böyle bir durum vardı madem ben nasıl o kadar kolay hamile kalabilmiştim?

şimdi kafam karıştı iyice. 2-3 ay bekleyip hemen başlamalı mıyım yeniden, yoksa artık bu çarkın içinden kendimi bir çekip doğal hayata geri mi dönmeliyim. bu tedavileri yapacağız diye ne adam gibi tatil yapabiliyoruz ne birşey. hayatımızın şekli değişti 2 senedir iyice. başka hiçbirşey konuşmaz düşünmez olduk. maşallah etrafımızdakiler de 2 senedir damızlık gibi sürekli doğuruyorlar. töbeler olsun ya rabbim :))) ama öyle yani.

istanbul tüp bebekteki aret kamarla amerikanın bülent urmanı arasında bir karar veresim var. bülent bey için herkes hemfikir adam çok az konuşan suratsız bir adam ama işinde çok iyiymiş. benim üst komşunun doktoru da o, sürekli bana seni zorla ona götürücem deyip duruyo. off aman bitseydi bu iş iyiydi yaa amaaaaan. inleyen nağmeler tam yani.

mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.

boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız :KK66:

teşekkür ederim canım benim. üzülme boşver. Allaha bin şükür kanser değiliz birşey değiliz. paramızın suyu çıkana kadar uğraşcaz biraz belli.

Miragem ne denir ki? Rabb'ime sığınmaktan başka elden bişey gelmiyor. Zor bir imtihandayız geçer miyiz bilinmez tabi. Denildiği gibi hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var muhakkak. Hep ettiğim bi dua var Rabbim isyan etmekten korusun bizleri ve inancımızı elimizden almasın. Yoksa maddi ve daha çok manevi dayanılacak gibi değil. Allah yar ve yardımcın olsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun asilimmm.

Heyecanla açtım ama sayfayı malesef olmamış.Daha vakti gelmemiş demekki miragem
İnşallah öbür tedavinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla belkide doğal yoldan bile hamile kalabilirsin
Rabbim hayırlısını versin.Umudunu kaybetme asla hayat devam ediyor

umut edemiyorsam atlayayım zaten bir yerden direk. mervecik peki vakti ne zamandır, bir bilene sorsak.

miragem canım şuan bu mesajı hiç beklemiyordum bu sefer olacak umudu içimde çok vardı çok geçmiş olsun canım bu son negatifin olsun inş rabbim birdaha böyle sınamasın seni ve bizleri canım

canım yeni doktor arayışına başlamışsın inş bundan sonra herşey istediğin gibi güzel olur ve bu sefer bebişin seni hiç bırakmaz

inşallah canım. topictekileri ben üzdüm sen sevindir gülümm.

boyacım düşükten sonra gecikme olabilir canım, benim de olmuştu. oturur kalkarken ağrın sızın olmuyorsa problem etme.

havinim hiç alakası yok canım söylediklerinin. ayrıca alakası varsa da ben sana başka bir bakış açısı vereyim hemen. hani doktorlar bir oran veriyorlar ya tüp bebekte tutma ihtimali %40'dır taş çatlasa %50'dir diye. ben bu istatistiği kendi topiğimizde hep takip ediyordum. peşpeşe negatiflerin arkasından hep pozitif geliyor. örnek veriyorum 4 negatif geldiyse muhakkak sonra gelen pozitif geliyor. tabi bu rastlantısal da olabilir. onun dışında ayşegül şimdi kesin kızacak bana ama ben elfaesin ağlamalarının hamile kalmışken gereksiz yere kötümserlik yapmasının olumsuz etki yaratacağını söylüyordum ya, elfaesin ben çocuğu düşürcem biliyorum diye sızlanmasından beridir daha hiç iyi haber alamadık burda. önce mervenin yaşadığı gerginlik çıktı, sonra akasya hamileliğinin ortasında bebeğini kaybetti, ferihanın değerleri düştü, şimdi ben negatif aldım, bir yerlerden okuyosa hah gördün mü diyordur belki şimdi, çünkü o zaman öyle söylüyordu, sen bu kafayla isteğine ulaşırsın bekle falan lafları ediyordu son gitmeden. yaptı etti bi de üstüme okudu okudu gitti. onun için diyorum işte olumlu hava estirelim, umutsuz olmayalım. hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları da hamile kalmışken böyle şeyler yapanına daha rastlamadım. off neyse şimdi.

canım benim inşallah bu son negatifin olur..Rabbim sabır versin çok öpüyorum seni..

sağol demetcimmm.

Miragem canım Bunu Rabbimden başkası bilemezki:KK31:
İki tedavi arası genelde 3 ay beklenilsin diyor doktorlar ama kişiye görede değişebilir
Sen Avr. yakasındasın Aret Bey'i tercih edebilirsin belki yeni doktor yeni bakış açısı
Yeni enerji..Bi yandanda hayat akıp gidiyor kaçırmamak lazım diye düşünüyor insan
Ama şu evlat hasreti insana neler yaptırmıyorki..

size bir sorum olcak benim değerlerim düştü ya doktorum bana düşük yapıyorsun demişti şimdi sen 2 iki gün içinde kanaman olcak regl olcan ozaman gel konuşalım neden düştüğüne bakalım dedi dün gece kırmızıları gördüm bugünde bi pet dolacak kadar kahverengi geliyor ne olduğunu anlamadım inanın
sizce pazartesi gitmem mi gerek doktora yoksa iyce kırmızıyı beklemem gerek resmen kahve rengi geliyor öyle az da değil çokta değil benim gibi olan varmı kızlar

nereye gittiniz?

Slm canım geçmişi okumadım direk son sayfaya geldim. Kayınvaldedeydim aklım sendeydi ben pek beceremem aslında motive etmeye çalışmayı ama inan bana çok üzüldüm.Rabbim tez zamanda kucağını doldursun hayırlısıyla.... Zamanı gelmemiş demekki Kendini üzme lütfen

canım benim gerekten ne diyeceğim bilmiyorum bu sefer gerçekten herkes gibi ben de olacağına inanmış ve sayfayı da nasılsa hamileyim yazacak diye rahat açmıştım o an bişey yazamadım sen elinden geleni yaptın demek ki nasip işte ama sen de diyorsun ya hayatı kaçırmamak lazım diye 3 ay gerçekten ara vermen gerekiyorsa hem manevi hem maddi toplamaya çalış kendını, fazla kilon varsa ver spora git eşinle vakitgeçir ve o cok doguran tiplerden uzaklas sen de bır bıreysın ve bu hayat sadece cocukla yasanmıyor, cocuk cok guzel bır duygu elbet hasretı de cok buyuk ama bu 3 ayı ıyı degerlendır derım doktor degıstırmen gerekıyorsa degıstır ne dıyeyım yasamayan bılemez tabı, bıze sadece konusmak dusuyor, allah sabır versın inşallah daha azımlı ve saglam tekrar deneme gucun olur hatta kendılıgınden tekrar hamıle kalırsın bellı mı olur......

canım hayırlısı diyebiliyorum sadece hayırlısı böyleymiş daha zamanı gelmemiş vakti gelince tedavili tedavisiz bebeğin kucağını dolduracak güçlü olmaya çalış lütfen...
şahıslarla alakalı mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda hepimiz sıkıntılıyız rabbim yardımcımız olsunn...

Slm canım geçmişi okumadım direk son sayfaya geldim. Kayınvaldedeydim aklım sendeydi ben pek beceremem aslında motive etmeye çalışmayı ama inan bana çok üzüldüm.Rabbim tez zamanda kucağını doldursun hayırlısıyla.... Zamanı gelmemiş demekki Kendini üzme lütfen

teşekkür ederim canımm.

canım benim gerekten ne diyeceğim bilmiyorum bu sefer gerçekten herkes gibi ben de olacağına inanmış ve sayfayı da nasılsa hamileyim yazacak diye rahat açmıştım o an bişey yazamadım sen elinden geleni yaptın demek ki nasip işte ama sen de diyorsun ya hayatı kaçırmamak lazım diye 3 ay gerçekten ara vermen gerekiyorsa hem manevi hem maddi toplamaya çalış kendını, fazla kilon varsa ver spora git eşinle vakitgeçir ve o cok doguran tiplerden uzaklas sen de bır bıreysın ve bu hayat sadece cocukla yasanmıyor, cocuk cok guzel bır duygu elbet hasretı de cok buyuk ama bu 3 ayı ıyı degerlendır derım doktor degıstırmen gerekıyorsa degıstır ne dıyeyım yasamayan bılemez tabı, bıze sadece konusmak dusuyor, allah sabır versın inşallah daha azımlı ve saglam tekrar deneme gucun olur hatta kendılıgınden tekrar hamıle kalırsın bellı mı olur......

evet elimden geleni yapacağım, ama bana öyle geliyor ki ancak çocuğum olunca tamamen düze çıkabileceğim. o zaman da belki başka şeyler olacak, hayat hiçbir zaman kimse için dümdüz gitmiyor ama ne bileyim. eksik hissediyoruz kendimizi eşimle. birbirimizi çok seviyoruz ama tamamlanamıyoruz gibi bir his işte. eşim çok üzüldü, çok ağladı bugün. bense aptal gibiyim. sanki saatlerce biri beni dövdü gibi.

canım hayırlısı diyebiliyorum sadece hayırlısı böyleymiş daha zamanı gelmemiş vakti gelince tedavili tedavisiz bebeğin kucağını dolduracak güçlü olmaya çalış lütfen...
şahıslarla alakalı mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda hepimiz sıkıntılıyız rabbim yardımcımız olsunn...

tubacım sen nasıl oldun? moralin daha iyi mi? bak feyz oldun benim durumum sana. en azından bunu atlattım de kendine :)

X