eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hahahah Havinim ne güldürdün beni ya Allah razı olsun
Biz alıştık valla ev almış başını gidiyor

canım benim senin halini görmüyolarmı şaka bir tarafa bide ziline basıyolar

evinin öyle olması normal canım sen iki can besleyen bir anne adayısın inş kuzumu sağlıkla kucağına aldığın günüde göreceğiz bize artık resimlerinide gösterirsin o zaman

canım sen hep gül

İyi geceler Allah rahatlık versin

evet canım aynı dr gittim vajinal dinledi kalp atışını

asil canım hayırlı geceler rabbime emanetsin

Ayy havinim insanlar bir tuhaf işte valla
Geçende baklava açmış iki tepsi getirdi pişir diye
Bende pişirdim ama çıtır çıtır pis nefsim istemedi değil yani
Ama Bİ DİLİM BİLE VERMEdi
Göstermemmiii hiç havinim sizde o sıralar 4 aylık felan hamile mi olmuş oluyorsunuz tam hesaplayamadım

evet canım aynı dr gittim vajinal dinledi kalp atışını
Hayır yani anlamadı mı o nasıl iş ya kalp atışı durduysa allah korusun hemen detaylı ultrason yapıyorlar
Kesenin bozulup bozulmadığına bakıyorlar off bir hafta geçmezki sana hiç şimdi
Canım benimde başımdan geçtiği için biliyorum çok zor rabbim yardımcın olsun
Sana tavsiyem yarın başka bir doktora git şöyle güvenilir kaliteli bi hastanede iyi bir doktor

ay canım öyle şemi olur senin komşlular hanki dünyada yaşıyo iki tepsi baklava pişir sana bir tabak verselerdiya ben dün komşuma iki tepsi börek pişirdim bir tepsinin yarısını bana veriyodu ben börek yemem eşime çayın yanına aldım bıraz ay o insanlardan uzak durmak lazım canım

canım inş biz ozamana hayırlısıyla hamile olalım sen bebişi anlatırsın bizde senin ve diğer arkadaşların hamilelik tecrubelerinden yararlanırız

ben bursadayım ve dr serbülent orhaner keseyi kalp atışını ve emriyoyu gördük herşey yolunda dedi ama bügün ilk maynede kese görüldü fakat emriyo görünmedi kanamadan etkilenmiş ola bilir dediler beta baktıktan sonra tekrar mayneye aldı bi hafta bekleyelim dedi anlam veremedim hiç ve dediğin gibi vakit geçmiyo ve çok gerginim

Sorma yaa hakkıma girdiler :):) neyse eşime söyledim getirdi
Allah börekmiiiii
Gece gece hamur işini aklıma düşürdün havinim
Tabii siz bize sorarsınız işte şu haftada şu belirtiler normal mi felan diye
Bizde anlatırız size inşallahhhhh

hadi ben gidiyorum yarın görüşürüz kızlar. Allaha emanet olun.

canım benim rabbime emanetsin bu geceki endişen yarın mutluluğa dönüşsün yarın mutluluktan rabbimin izniyle ayakların yere basmasın inş rabbim kucağını doldursun yarın hayırlı güzel haberlerle gel topiğe inş

Canım inşallah o bebeğin seninledir ve inşallah sağlıklıdır hakkında hayırlısı olsun
Rabbim yardımcın olsun dur bakalım henüz hiçbir şey bitmiş değil
Sen üzülme annesi bebeğin senin duygularından etkileniyor
Ne yapmayı düşünüyorsun gidecekmsin başka doktora

sağolasın havinim. inşallah güzel haberler getirmek nasip olur canım.

ay yazmayaydım kız pişman odum bak şimdi

inş canım rabbim muradımızı duamızı biliyo bu son tedavimiz olsun bizimde önce göbüşümüzde büyüsün meleklerimiz sonra sağlıkla kucağımıza alalım inş canım rabbim o günleri göstersin çok ağırtırız başınızı merak etmeyin şimdiden cevap listeniz hazırda bulunsun sorular klasik çünkü

sağol canım inşallah rabbim herkezin bebeğini bağışlasın banimkinide

Havinim kız yok ben şakasına dedim hani hamur işini seviyorum ya yoksa artık azaltacağım kilo aldım iyicee
Ahh siz yeterki hamile kalında hayırlısıyla bizim başımız şişmez merak etmeyin sorularınızla
sağol canım inşallah rabbim herkezin bebeğini bağışlasın banimkinide

Amin cnaım inşallah

canım kilo al sen içerde kuzuda kilo alsın inş

canım inş dua edin bizde hayırlısıyla alalım bebişleri göbüşlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…