ben bugün çok hastaydım afedersiniz ishal oldum 2 gündür baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı kasıklarımda ağrı kafamı yastıktan kaldıramadımmm....(((
kırmızılar gelicek die tırstım randevum p.tesi erken gelirse karman çorman olur bu korku da mahvetti beni...
ben yarın yola çıkcam haftaya dönücem sizi gelişmelerden mutlaka haberdar ediceeemmm
öptüm herkesleriii
ben bugün çok hastaydım afedersiniz ishal oldum 2 gündür baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı kasıklarımda ağrı kafamı yastıktan kaldıramadımmm....(((
kırmızılar gelicek die tırstım randevum p.tesi erken gelirse karman çorman olur bu korku da mahvetti beni...
ben yarın yola çıkcam haftaya dönücem sizi gelişmelerden mutlaka haberdar ediceeemmm
öptüm herkesleriii
Aynen ya uydurduğumuzu zannediyorlar ama zor geçiyor valla
Hayırlı uğurlu olsun o zaman fotosunu bekliyoruz
Canım sorma o koku şeysini nasıl yapacaksam ben tiksinirim kesin o beşik kokusundan
Canım çok sevindim senin adına bendede aynı şekilde tiroidim var gizli tiroid tedavide çıktı ortaya şimdi ilaç kullanıyorumDatlım yolda olacakta inşallah bakalım. Şubat adetimde kontrole gidecem ona göre yol alacaktık. Ben bu arada 3 5 kilo veriyim diye diyetisyene gittim. Yapılan tahlillere göre troid bezlerin çalışmıyor dedi Dr. Bi ultrasonlar bakalım falan dendi ultrasonada gün attı baya 10 gün kadar. Bende hiç beklemesemde özele mi gitsem diyorum. Devlette bi Dr. Tavsiye etti 3 5 kişi ondan oraya gittim. Nedense bi panik oldum kendi çapımda
Şimdide bizim zile bastılar biz burda kalacakmışız diyorlar tanımadığım insanlar yok dedim kişeledim kapattım kapıyıay sorma canım, bizimkide hergün bi ev süpürüyor yok böyle bi ses, nasıl bi süpürgedir o ya, 11de bi başlıo 2 ye kadar nereyi süpürüyor o kadar anlamadım ya...
canım bol bol leblebi ye, geçmiş olsun. haberlerini bekliyoruz canım.
alınca paylaşırım ama daha çoook var canım, bi küçük odam var orayı bebek odası yapıcam oraya kurdururum havalandırırım sorun olmaz diye düşünüyorum.. sen ne karar verdin, haa birde sordum ama görmedin ultrasonun nasıl geçti görebildinmi bebişi, yoksa sadece dr mu baktı
Canım çok sevindim senin adına bendede aynı şekilde tiroidim var gizli tiroid tedavide çıktı ortaya şimdi ilaç kullanıyorum
Aaa boşver orayı özele git onların keyifini mi bekleyeceksin canım yaa
Şimdide bizim zile bastılar biz burda kalacakmışız diyorlar tanımadığım insanlar yok dedim kişeledim kapattım kapıyı
Canım çok sevindim senin adına bendede aynı şekilde tiroidim var gizli tiroid tedavide çıktı ortaya şimdi ilaç kullanıyorum
Şimdide bizim zile bastılar biz burda kalacakmışız diyorlar tanımadığım insanlar yok dedim kişeledim kapattım kapıyı
İşte tavsiye ettiğin gibi bizde modokoya bakacağız ilk eşime söyledim tamam dedi
Oda ağır modda hallederiz diyip duruyor sinir yaa
Canım görmedim valla sorduğunu.. yok karşıda plazma ekran vardı bende gördüm her şeyini
Kalbi çok güzeldi ya lüçücüktü tam şeklini bile gördüm hatta damarlarını bile gördüm mavi kırmızı
Zaten görüntüleri cdye çekip verdiler saat başı izleyip duruyorum
Sana videolu cd verdilermi
aman aman alma sakın eve kimseyi, eşinin evde olmadığını da bilirler şimdi onlar kapıyı bile açma canım kimseye..
maşallah senin komşulara ön görüşme yapmadan kalmak için zile basıyolar canım iyi yapmışsın
Demi ya bende öyle düşündüm. Yarın bi ekşın yapıyım kendime bakalım. Ama bu arada devlet hastanesine ihanet edecekmişim gibi geliyor. Bi de bişey itiraf edeyim hiç para vermedim ya çok hoşuma gitti alıştık ya Dr.lara para bayılmaya içimde bi sevinç oluştu
aaa benim aklımdaydı unuttum gitti fenalaşınca, kısmet değilmiş demekki, ne güzel bak hatıra olur sana
Valla sorma canımda işin görülmüyorki taa 10 günü kim bekleyecek?beklerim diyorsan beklede
Bende ultrasona grmiştim çok pahalı değildi canım 120 tl bişeydi kitle varmı yokmu diye bakılmıştı lenf bezlerime boğazıma felan
.ok şükür temiz çıkmıştı.
Sorma hesaplıyoruz bizim kıza doğmadan 14 bin gitmiş dahada bunun beşiği dolabı kıyafetleri doğum parası vs hariç :):):)
Sormayın ya tanımam etmem ne gereği var zaten evin halini görseler kaçarlar öyle dağılmışki
Valla nerelere harcamadık ki. Bakıyımda bi yarın olsun naparsam artık. Kızını severim senin kuzu sağsalim doğsunda hepsi feda olsun. Doğunca poposuna bi ısırık atan borcunu öder
canım ucundan gösterseydinde kaçsalardı :))
ayyy şimdi okudum çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim.Nazara mı geldin şekerr.Dikkat et kendine .Miragi bebek heyecanı bni de ultrason heyecanı sardı hayırlısıyla şnu atlatırsam daha rahatlycm inşallh.Onun haricinde iyiyim.Beni de evime uzak bir tesise vermişler bakalım nasıl gidicm mecidiyeköye(
Gamzear Canım benim çok Çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisin umarım
Mirageeee yarın test günüüüü İnşallah güzel haberler vereceksin bizeee
Havinim maşallah her şey yolunda gidiyor
Hkere sorma canım aşı vurundum beni mahvetti ölüyordum nerdeyse
Herkesler iyidir umarım
kuzum ben yarın sabah yola çıkıyorum kalbim dualarım seninle.. Rabbim vakti zamanı kılmıştır İnşallahhh... cepten nete girmeye çalışışcam umarım sevincine ortak olurummm :)))
ama sonuç ne olursa olsun burda ayları devirdik geçmez sandığımız ne acılar geçti.. kalbim dualarım seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün İnşallahhh
öptüm herkesleriii
arkadaşlar merhaba bana yardım adermisiniz tüpbebekte 5.denemem 7 haftalık hamileyim 2emriyo transfer edeldi fakat biri gelişmedi ve şiddetli kanama ile kaybettim ama diyeri gayet iyi gidiyordu ilk beta 605 iki günsonra 1342 ve 7.haftada 7500 pazartesi günü keseyi ve kalp atışını duydu bugün konturolde kalp duyamadık dr 1 hafta bekle dedi fakat ilaçlarımı kesti bu konuda bilgisi olan varmı lütfen çok kötüyüm