eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

KOrku filmimi:18::18::18: İyi seyirler hayırlı geceler

canım sana hayırlı geceler iyi seyirler

geçince unutursun canım eşin iyi yapmış..benim bugün tansiyonum yükseldi ilk defa hemde yattığım yerde, istifra filan, anca toparladım kendimi. bende beşiklerle kafayı yedim ne alcam nasıl yapcam düşünüp gezip duruyorum, gezmektende kalçalarımın ağrısına yatamıyorum öyle boş dolu şeylerle uğraşıyorum işte.

havincim nasılsın tatlım, pazartesi önce bize yaz snra komşulara git tamammı şeker..

kuzum ben yarın sabah yola çıkıyorum kalbim dualarım seninle.. Rabbim vakti zamanı kılmıştır İnşallahhh... cepten nete girmeye çalışışcam umarım sevincine ortak olurummm :)))

ama sonuç ne olursa olsun burda ayları devirdik geçmez sandığımız ne acılar geçti.. kalbim dualarım seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün İnşallahhh

Tatlım şimdi yıllardır biriktirdiğim dosyama baktım ve fark ettim ki tüp bebek merkezindeki testlerimi almamışım nasıl bir salaklıksa bendeki artık. Yarın gidip isteyecem. Bundan önceki testlerde normalmiş en son yapılan testte tsh referans aralığı 0,4 - 4,80 miş benim değerim 21,47. Bakalım artık yarın olsun hayrolsun

Sanada çok geçmiş olsun canım ya nedir bizim bu halimiz millet hamileyken neler yapıyor neler biz ise dökülüyoruz
Yinede bu halimize şükür.
Hehe Bizde başlayacağız inşallah beşik araştırmasına eşimin sınavları girdi araya a.ö.sınavları
10 gün sonra mecburen onu bekleyeceğim
Eee karar kıldığın var mı bari?

ben bugün çok hastaydım afedersiniz ishal oldum 2 gündür baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı kasıklarımda ağrı kafamı yastıktan kaldıramadımmm.... (((
kırmızılar gelicek die tırstım randevum p.tesi erken gelirse karman çorman olur bu korku da mahvetti beni...
ben yarın yola çıkcam haftaya dönücem sizi gelişmelerden mutlaka haberdar ediceeemmm
öptüm herkesleriii

Ya nedir bu üst komşulardan çektiğim yemin ederim illallahhh dedirttiler bana yaa
Şimdide düğünleri var ev göçüyor ağartman yıkılıp enkaz altında kalmazsak iyi valla

ah canımcım bizler nazılıyız millete göre, ama çeken bilir, çok şükür bu hallerimize yinede..canım modokodan almayı düşünüyorum şimdilik önümüzdeki hafta siparişi verebiliriz büyüyen beşik alcam. imalat süresi 1 ay diolar, birde evde kokusu çıksın diolar havalansın flan, bende çok gece kalmadan alışverişimi eminönünden yapıp herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum. dolap almıcam şimdilik.

Asilll yeni tedavi yoldamı yoksaaa

Datlım yolda olacakta inşallah bakalım. Şubat adetimde kontrole gidecem ona göre yol alacaktık. Ben bu arada 3 5 kilo veriyim diye diyetisyene gittim. Yapılan tahlillere göre troid bezlerin çalışmıyor dedi Dr. Bi ultrasonlar bakalım falan dendi ultrasonada gün attı baya 10 gün kadar. Bende hiç beklemesemde özele mi gitsem diyorum. Devlette bi Dr. Tavsiye etti 3 5 kişi ondan oraya gittim. Nedense bi panik oldum kendi çapımda

Geçmiş olsun sanada. Ayy aman Allah korusun gelmesin kırmızılar bide onun stresini yaşama. Herşey yolunda gitsin inşallah

canım tedavi içinmi yola çıkıyon inş güzel haberler verirsin bize canım

havincim, hkere, asil , boyacııı, merve , gamze,kızlar sizlere de hayırlı geceler sevgilerrrr

canım sanada iyi geceler görüşürüz

canım benim benimkide çok düştü ama doktor dediki bu iyiye işaret hapı aynı şekilde kullan yani normal doktoro göre değerin normal görünmesi tüp bebek doktorumuza göre sıkıntı doğura biliyo inş seninde bundan sonra herşey yolunda gider ve yarın yaptırdığın testleri merkezindende alkırsın ona göre bir yol çizersin hayırlısıyla

Allah iyilik versin canım
Çk şükür geçti biraz

sevindim canım aman sana bişey olmasın kuzumuzda etkilenir annesi

Ya nedir bu üst komşulardan çektiğim yemin ederim illallahhh dedirttiler bana yaa
Şimdide düğünleri var ev göçüyor ağartman yıkılıp enkaz altında kalmazsak iyi valla
ay sorma canım, bizimkide hergün bi ev süpürüyor yok böyle bi ses, nasıl bi süpürgedir o ya, 11de bi başlıo 2 ye kadar nereyi süpürüyor o kadar anlamadım ya...

canım bol bol leblebi ye, geçmiş olsun. haberlerini bekliyoruz canım.

Aynen ya uydurduğumuzu zannediyorlar ama zor geçiyor valla
Hayırlı uğurlu olsun o zaman fotosunu bekliyoruz
Canım sorma o koku şeysini nasıl yapacaksam ben tiksinirim kesin o beşik kokusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…