Allah 3 şekilde cevap verir ;
1-evet der ; istediğini verir
2-hayır der ; daha iyisini verir
3-bekle der vee en iyisini verir.. AMİN İNŞAALLAAAHHH
canlar ben kaçıyorum kociş korku filmi indirmiş onu izlicez.. hepinize ii gecelr...
miragem hayırlı haberlerle açarım yarın inş.. topiği... byessssss
Allah 3 şekilde cevap verir ;
1-evet der ; istediğini verir
2-hayır der ; daha iyisini verir
3-bekle der vee en iyisini verir.. AMİN İNŞAALLAAAHHH
canlar ben kaçıyorum kociş korku filmi indirmiş onu izlicez.. hepinize ii gecelr...
miragem hayırlı haberlerle açarım yarın inş.. topiği... byessssss
Canım aynen dokundu galiba birazda bünyem hassasmı ne böyle şeyler hep beni bulur
Kalbimi sıkıştırdı resmen kolumu uyuşturdu mide bulantısı halszlik yaptı
Ağlamaktan içim dışıma çıktı.2. dozu vurunmayacağım kesinlikle
Sormaa eşim zorla götürdü beni sağlık ocağına tiroid varya bende onu ölçtürdüm hemen hemşireye dedi
Aşı vurunacaz diye yokta diyemedim yakalandım:))
Sen nasılsın iyimsin
canım benim tedaviye başlamadan doktorun troid tahlili yaptırmadımı oda soru işareti canım tedavimle başladım troid hapına ve kullandığım sürece gebeliktede sıkıntı olmuyacak rabbiminde izniyle yani ilk başta bakılmamışsa ve troidde sıkıntı varsa bu gebelikle sorun teşkil ede biliyo canım inş senin içinde bundan sonrası her daim daha iyi güzel olur
ben iyiyim şükür seni merak ettik ama bu gününe şükür diyelim diyosun yani şimdi nasılsın bıraz daha iyimisin
havincim, hkere, asil , boyacııı, merve , gamze,kızlar sizlere de hayırlı geceler sevgilerrrr
havincim, hkere, asil , boyacııı, merve , gamze,kızlar sizlere de hayırlı geceler sevgilerrrr
geçince unutursun canım eşin iyi yapmış..benim bugün tansiyonum yükseldi ilk defa hemde yattığım yerde, istifra filan, anca toparladım kendimi. bende beşiklerle kafayı yedim ne alcam nasıl yapcam düşünüp gezip duruyorum, gezmektende kalçalarımın ağrısına yatamıyorum öyle boş dolu şeylerle uğraşıyorum işte.
havincim nasılsın tatlım, pazartesi önce bize yaz snra komşulara git tamammı şeker..
Sanada çok geçmiş olsun canım ya nedir bizim bu halimiz millet hamileyken neler yapıyor neler biz ise dökülüyoruz
Yinede bu halimize şükür.
HeheBizde başlayacağız inşallah beşik araştırmasına eşimin sınavları girdi araya a.ö.sınavları
10 gün sonra mecburen onu bekleyeceğim
Eee karar kıldığın var mı bari?
Asilllyeni tedavi yoldamı yoksaaa
ben bugün çok hastaydım afedersiniz ishal oldum 2 gündür baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı kasıklarımda ağrı kafamı yastıktan kaldıramadımmm....(((
kırmızılar gelicek die tırstım randevum p.tesi erken gelirse karman çorman olur bu korku da mahvetti beni...
ben yarın yola çıkcam haftaya dönücem sizi gelişmelerden mutlaka haberdar ediceeemmm
öptüm herkesleriii
kuzum ben yarın sabah yola çıkıyorum kalbim dualarım seninle.. Rabbim vakti zamanı kılmıştır İnşallahhh... cepten nete girmeye çalışışcam umarım sevincine ortak olurummm :)))
ama sonuç ne olursa olsun burda ayları devirdik geçmez sandığımız ne acılar geçti.. kalbim dualarım seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün İnşallahhh
Tatlım şimdi yıllardır biriktirdiğim dosyama baktımve fark ettim ki tüp bebek merkezindeki testlerimi almamışım nasıl bir salaklıksa bendeki artık. Yarın gidip isteyecem. Bundan önceki testlerde normalmiş en son yapılan testte tsh referans aralığı 0,4 - 4,80 miş benim değerim 21,47. Bakalım artık yarın olsun hayrolsun
Allah iyilik versin canım
Çk şükür geçti biraz
ay sorma canım, bizimkide hergün bi ev süpürüyor yok böyle bi ses, nasıl bi süpürgedir o ya, 11de bi başlıo 2 ye kadar nereyi süpürüyor o kadar anlamadım ya...Ya nedir bu üst komşulardan çektiğim yemin ederim illallahhh dedirttiler bana yaa
Şimdide düğünleri var ev göçüyor ağartman yıkılıp enkaz altında kalmazsak iyi valla
ben bugün çok hastaydım afedersiniz ishal oldum 2 gündür baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı kasıklarımda ağrı kafamı yastıktan kaldıramadımmm....(((
kırmızılar gelicek die tırstım randevum p.tesi erken gelirse karman çorman olur bu korku da mahvetti beni...
ben yarın yola çıkcam haftaya dönücem sizi gelişmelerden mutlaka haberdar ediceeemmm
öptüm herkesleriii
ah canımcım bizler nazılıyız millete göre, ama çeken bilir, çok şükür bu hallerimize yinede..canım modokodan almayı düşünüyorum şimdilik önümüzdeki hafta siparişi verebiliriz büyüyen beşik alcam. imalat süresi 1 ay diolar, birde evde kokusu çıksın diolar havalansın flan, bende çok gece kalmadan alışverişimi eminönünden yapıp herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum. dolap almıcam şimdilik.