eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyiyiz canım biz çok şükür yaramazlık yok, sen hiç sıkıntı yapma oluruna bırak olacak allahın izniyle..
yine kaldın mı canım tek başına
k.validen yemekleri stoklamıştır şimdi
stok pek yok ya:) küçük kardeşim yanımda 14 yaşında bidahaki hafta büyük kardeşim gelecek, bu arada 5 kız kardeşiz de )
2 şubat canım test tarihim. cumartesi...

canım sen herşeyi biliyorsun zaten çok dikkat et kendine, tüm olumsuzlukları kulak ardı et duyma canımcım, Dualarımızdasın..

canım ben bana düşeni fazlasıyla yapıyorum taktir rabbimin inş bu sefer herşey güzel olur rabbim bu garip kulunuda sevindirir bunca yıllık hasretim bu tedavimle son bulur bende meleklerime kavuşmak için gün sayarım inş

mirage canım transferin güzel geçmiş sevindim bebişini almışsın inşallah hep seninle olur meleğin seni hiç bırakmaz annesi

canım çok sevindim şimdilik herşey güzel gidiyor inşallah devamıda güzel olacak ve bebişlerine kavuşursun tatlım
hepiniz dualarımdasınız

İnşallah canım tek yada çift farketmez
Sağlıcakla kavuşta yavruna

Allah söyletiyor bak meleklerim diyorsun kaçız geliyor acaba :)) kaç embriyo transfer edecekler canım sana

mervecim sen nasılsın düzeldinmi bittimi kusmalar

hkere gözünaydın prensesin geliyormuş bayılırım bıcırık kız çocuklarına Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
mervecim sen nasılsın kuzum durumların nedir
havincim sen nasılsın güzel haberlerle moralli başlarsın umarım

oy maşallah benim üç melek annesi gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik rabbim bunaltmadan sağlıkla bebişlerini kucağına almanı nasip etsin inş

sağol canım inş bu sefer güzel bir başlangıç yaptık devamıda böyle gelir rabbimin izniyle bu topikteki can arkadaşlarımın dualarıyla inş herşey güzel olacak bende miragemde sizin arkanızdan hamileler kervanına katılacağız ve diğer tüüm tedaviye başlıyacak arkadaşlarda

Bizim üst komşu horluyor çok fena evdede tekim off taktım kafaya şu sesi beynimi deliyor çin işkencesi gibi ne yapsamkii:26:

Allah söyletiyor bak meleklerim diyorsun kaçız geliyor acaba :)) kaç embriyo transfer edecekler canım sana

mervecim sen nasılsın düzeldinmi bittimi kusmalar

canım rabbim izin ederse sağlıklı çözünürlerse 2 embriyo transfer edilecek rabbim büyük inş bu sefer herşey yolunda gider ve rabbim sevindirir biz kullarını

teşekkürler canım, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik zormu 3 tane bebiş..Allah kolaylık versin sana

Canım bigün iyi bigün kötüyüm bu halimize bin şükür
Pazartesi renkli ultrasonumuz var heyecanla onu bekliyoruz eşimle
Zavallı eşimin bile rüyalarına giriyor artık
Sen nasılsın canım?bebekler iyidir umarım

canım bu sefer herşey güzel başladı inş sonuna kadar güzel devam eder rabbim bu sefer bebişlerimi göbüşüme alıp bana sıkı sıkı tutunmalarını dokuz ay beni hiç bırakmamalarını dokuz ay sonrada sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin inş dua edin hamişlerin duası kabul olur

Ooo maşallah canım
en yalnızı benim desenizee
Ahh yalnızlıkkk bazen canıma tak ediyor valla

hoşbulduk canım sağol
bugünüme şükür diyelim canım ya şikayet etmek gibi olmasın ama gerçekten zor geçiyo daha 20.haftada böyle zorlanıyorsam nasıl dayancam sonlara doğru bilmiyorum
hala bulantılarım devam ediyor burun kanamalarım ve baş ağrım çok oluyor kasık ağrılarım çok fazla hemen yoruluyorum
işte herşeyi 3 kat fazlasıyla yaşıyorum ama buna şükürler olsun Rabbim bana 3mucizemi gönderdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım onları
inşallah olacak havincim inanıyorum güzel dualarda buluştuğumuz sürece hepimiz meleğimize kavuşcaz inşallah

Canım taşıması zor oluyordur ya biz bi tanesini taşırken neler çekiyoruz
İkidebir wcye gidesim geliyo benim baskıdan dolayı galiba
geceleri bile ne tarafa yatsam kese hemen düşüveriyor o tarafa çok komik oluyor
seni hiç düşünemiyorum
Ya zaten 32. haftada alıyorlar üçüzleri
sabret gülüm 12-13 haftan kaldı inşallah

teşekkürler canım, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik zormu 3 tane bebiş..Allah kolaylık versin sana

bende çok şükür iyiyim canım evet gerçekten zor canım gebeliği de zor ve doğduklarındada zor olacak elbet ama Rabbim yardımcımız olsun

inşallah güzel çıkacak herşey canım benim
bende iim canm sağol bebişler iyidir inşallah en son iyilerdi kıpırtılara başladılar tak tak vuruyolar diğer saklanan cinsiyetide merak ediyorum ya

canım bakmasını boşver Rabbim nasip ettiyse o güç kuvveti verir bi kolaylık verir hayırlısıyla bi kucağına alda hepsini, oy oy ne güzel olurlar Yarabbim,Allah sizlere bağışlasın yavrucaklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…