iyiyiz canım biz çok şükür yaramazlık yok, sen hiç sıkıntı yapma oluruna bırak olacak allahın izniyle..canım çarşamba ilk baraj bakalım kalınlaşma nasıl devam edecek doktor dedi zaten şimdilik herşey iyi gidiyo çarşamba netlik kazanır heralde yahutta ilacın dozu artar 2 yerine üç alırım hayırlısı rabbim duamı muradımı biliyo inş bu tedavim son tedavim olur bende kavuşurum bebişlerime rabbiminde izniyle
stok pek yok ya:) küçük kardeşim yanımda 14 yaşında bidahaki hafta büyük kardeşim gelecek, bu arada 5 kız kardeşiz de )yine kaldın mı canım tek başına
k.validen yemekleri stoklamıştır şimdi
2 şubat canım test tarihim. cumartesi...
iyiyiz canım biz çok şükür yaramazlık yok, sen hiç sıkıntı yapma oluruna bırak olacak allahın izniyle..
stok pek yok ya:) küçük kardeşim yanımda 14 yaşında bidahaki hafta büyük kardeşim gelecek, bu arada 5 kız kardeşiz de )
canım sen herşeyi biliyorsun zaten çok dikkat et kendine, tüm olumsuzlukları kulak ardı et duyma canımcım, Dualarımızdasın..
Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.
canım çarşamba ilk baraj bakalım kalınlaşma nasıl devam edecek doktor dedi zaten şimdilik herşey iyi gidiyo çarşamba netlik kazanır heralde yahutta ilacın dozu artar 2 yerine üç alırım hayırlısı rabbim duamı muradımı biliyo inş bu tedavim son tedavim olur bende kavuşurum bebişlerime rabbiminde izniyle
sağol canım inş bundan sonra rabbimde izn verirse herşey güzel devam eder rabbimr sığındık ondan başka kapımız yok hakkımızda hayırlı olanı yüce rabbim daha iyi biliyo inş bu sefer bende bebişlerime kavuşurum dokuz ay hiç bırakmazlar beni
2 şubat canım test tarihim. cumartesi...
canım ben bana düşeni fazlasıyla yapıyorum taktir rabbimin inş bu sefer herşey güzel olur rabbim bu garip kulunuda sevindirir bunca yıllık hasretim bu tedavimle son bulur bende meleklerime kavuşmak için gün sayarım inş
mirage canım transferin güzel geçmiş sevindim bebişini almışsın inşallah hep seninle olur meleğin seni hiç bırakmaz annesi
canım çok sevindim şimdilik herşey güzel gidiyor inşallah devamıda güzel olacak ve bebişlerine kavuşursun tatlım
hepiniz dualarımdasınız
Allah söyletiyor bak meleklerim diyorsun kaçız geliyor acaba :)) kaç embriyo transfer edecekler canım sana
mervecim sen nasılsın düzeldinmi bittimi kusmalar
hkere gözünaydın prensesin geliyormuş bayılırım bıcırık kız çocuklarına Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
mervecim sen nasılsın kuzum durumların nedir
havincim sen nasılsın güzel haberlerle moralli başlarsın umarım
hkere gözünaydın prensesin geliyormuş bayılırım bıcırık kız çocuklarına Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
iyiyiz canım biz çok şükür yaramazlık yok, sen hiç sıkıntı yapma oluruna bırak olacak allahın izniyle..
stok pek yok ya:) küçük kardeşim yanımda 14 yaşında bidahaki hafta büyük kardeşim gelecek, bu arada 5 kız kardeşiz de )
canım sen herşeyi biliyorsun zaten çok dikkat et kendine, tüm olumsuzlukları kulak ardı et duyma canımcım, Dualarımızdasın..
oy maşallah benim üç melek annesi gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik rabbim bunaltmadan sağlıkla bebişlerini kucağına almanı nasip etsin inş
sağol canım inş bu sefer güzel bir başlangıç yaptık devamıda böyle gelir rabbimin izniyle bu topikteki can arkadaşlarımın dualarıyla inş herşey güzel olacak bende miragemde sizin arkanızdan hamileler kervanına katılacağız ve diğer tüüm tedaviye başlıyacak arkadaşlarda
İnşallah canım tek yada çift farketmez
Sağlıcakla kavuşta yavruna
hoşbulduk canım sağol
bugünüme şükür diyelim canım ya şikayet etmek gibi olmasın ama gerçekten zor geçiyo daha 20.haftada böyle zorlanıyorsam nasıl dayancam sonlara doğru bilmiyorum
hala bulantılarım devam ediyor burun kanamalarım ve baş ağrım çok oluyor kasık ağrılarım çok fazla hemen yoruluyorum
işte herşeyi 3 kat fazlasıyla yaşıyorum ama buna şükürler olsun Rabbim bana 3mucizemi gönderdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım onları
inşallah olacak havincim inanıyorum güzel dualarda buluştuğumuz sürece hepimiz meleğimize kavuşcaz inşallah
teşekkürler canım, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik zormu 3 tane bebiş..Allah kolaylık versin sana
Canım bigün iyi bigün kötüyüm bu halimize bin şükür
Pazartesi renkli ultrasonumuz var heyecanla onu bekliyoruz eşimle
Zavallı eşimin bile rüyalarına giriyor artık
Sen nasılsın canım?bebekler iyidir umarım
Ooo maşallah canım
en yalnızı benim desenizee
Ahh yalnızlıkkk bazen canıma tak ediyor valla
bende çok şükür iyiyim canım evet gerçekten zor canım gebeliği de zor ve doğduklarındada zor olacak elbet ama Rabbim yardımcımız olsun
inşallah güzel çıkacak herşey canım benim
bende iim canm sağol bebişler iyidir inşallah en son iyilerdi kıpırtılara başladılar tak tak vuruyolar diğer saklanan cinsiyetide merak ediyorum ya