evet canım sola yatma olayını duydum yatmaya çalışıyom ama nafile
65le hamiş kaldım sen üçüz olduğun için kiloya takılma diyo drum
valla birini hatırlıyom sadece 190 gr dı
9.2-9.3 ve 13 cm di boyları biri farkla önde gidiyo minik kuşlarım benim
valla yapamıyom ben pasta falan ama hazır varsa hoop atlarım siler süpürürm yani sabah eşime git simit al falan diye dürtüklüyom şimdi adam bıktı
seminay hoş geldin canım nasılsın
ayşegül kız özlettin kendini bir görünüp kayboluyon nasılsın
Seminay kimdi unuttum ben
bitek hulusiyeyi unutamıyorum hulusiye nerdesin hasret kaldık sana
Şİmdiye 300 gr olmuşlardır yani 1 kilo desek suları plasentası felan ikiyi bulur şuan 2 kg taşıyosun canım
Amaann boşver yapsın tabi bidaha nerde geçecek elimize bu fırsat demi acıma kız
Ya benimki çok karışık valla 67yle kaldım çok zayıfladım 60'a düştüm şimdi 67 oldum
nasıl bir durum anlamadım 7 kilomu almış oluyorum:26:
canım ikizlerde hep biri önden gider şimdi üçüz olunca bunların kilolarıda farklı olacak hayırlı gelişip büyüsünler sağlıklı olsunlar kiloya takılma ablamın iki çocuğuda kilosu az doğdu 2 kilo bile yoklardı ama sağlıklı olduklarından küveze bile girmediler rabbim bebişlerine sağlık versin sağlıklı gelişip büyüsünler inş
yok kız o zaman başladığın kiloya dönmüşsün güzel hamur işini azaltırsak fena olmaz
evet canım haklısın biri mutlaka iyi gelişip ilerde olurmuş diğerleri daha az gelişirmiş
rabbim sağlık sıhhat nasip etsin herkesin evladına içindede benimkilere
kızlar artık uykumuz geldi size iyi geceler diliyorum öpüyorum
destekleriniz için çok teşekkürler neşemiz yerine geldi
şimdi uyuyabilirsek uyku vaktiii...hoşçakalın
yok kız o zaman başladığın kiloya dönmüşsün güzel hamur işini azaltırsak fena olmaz
evet canım haklısın biri mutlaka iyi gelişip ilerde olurmuş diğerleri daha az gelişirmiş
rabbim sağlık sıhhat nasip etsin herkesin evladına içindede benimkilere
kızlar artık uykumuz geldi size iyi geceler diliyorum öpüyorum
destekleriniz için çok teşekkürler neşemiz yerine geldi
şimdi uyuyabilirsek uyku vaktiii...hoşçakalın
seminay canım bizimle tedaviye başlayıp ilkten pozitif görüp sonradan değeri yavaş yavaş düşen bir arkadaş inş rabbim onada sağlıklı evlatlar verir
hulusiye bir zeliş iki ben bunları hiç unutmam unutamam
Hahahha havinim gece gece gülme şeysi tuttu beni
Havinim uykun gelmedimi?
canım benim uykum bu aralar hiç gitmiyo nedense uyuma potansiyelim arttı ama damlam için bekliyom bugün geç damlattım gözüme ondan ayarlama yapmam lazım
senin uykun varmı canım
evet havinim bende daha yatsıyı kılmadım
Onu kılayımda yatayım
canım banada dua et tamammı rabbime emanet ol bende bilgi sayarı kapatayım dualarım var onları yapıp yatarım öpüyom senide kuzuyuda hayırlı geceler canım
evet canım wc işini hiç sorma klozete yapışacam yakında
geceleri desen ayrı bi sorun artık uyuyamıyorum ya nereye dönsem ağrım oluyo
sabredebildiğim yere kadar dursunlar istiyorum canım 34 ve üstü olursa küveze girmiyolar
drum dayan mutlaka diyo 35 olsa diye diliyorum ama bakalım hayırlısı olsun
topik bana kaldı yazıp duruyom.sahiden gamze nerde 4 5 günür yok inşallah kötü birşeyi yoktur merak ettim vallahi.
canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim ama elh. bişey yok yoğundum biraz
selam kızlar nasılsınız bu aralar pek giremedim ama yarıyıl tatiline girdik biraz daha rahat olurum bu aralar sizler nasılsınız
mirage canım transferin olmuş hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
hkere canım prensesin geliyormuş çok sevindim içime kız diye doğmuştu Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin
feriha maşallah canım değerin yükseliyor çok güzel hiç sıkıntı yapma Rabbimin izniyle daha da yükselecekdir
bebişimolsun canım maşallah üçüzler büyüyor Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip
havincim seninde transfer yaklaşıyor hayırlısıyla inş. bu sefer herşey istediğin gibi gider
kedi,merve,ayşegülü,ayseaaabbb,boyacı daha ismini hatırlayamadığım kızlar sizler nasılsınız canlar...
selam kızlar nasılsınız
canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim ama elh. bişey yok yoğundum biraz
selam kızlar nasılsınız bu aralar pek giremedim ama yarıyıl tatiline girdik biraz daha rahat olurum bu aralar sizler nasılsınız
mirage canım transferin olmuş hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
hkere canım prensesin geliyormuş çok sevindim içime kız diye doğmuştu Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin
feriha maşallah canım değerin yükseliyor çok güzel hiç sıkıntı yapma Rabbimin izniyle daha da yükselecekdir
bebişimolsun canım maşallah üçüzler büyüyor Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip
havincim seninde transfer yaklaşıyor hayırlısıyla inş. bu sefer herşey istediğin gibi gider
kedi,merve,ayşegülü,ayseaaabbb,boyacı daha ismini hatırlayamadığım kızlar sizler nasılsınız canlar...