eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ikizlerde hep biri önden gider şimdi üçüz olunca bunların kilolarıda farklı olacak hayırlı gelişip büyüsünler sağlıklı olsunlar kiloya takılma ablamın iki çocuğuda kilosu az doğdu 2 kilo bile yoklardı ama sağlıklı olduklarından küveze bile girmediler rabbim bebişlerine sağlık versin sağlıklı gelişip büyüsünler inş

Seminay kimdi unuttum ben
bitek hulusiyeyi unutamıyorum hulusiye nerdesin hasret kaldık sana

seminay canım bizimle tedaviye başlayıp ilkten pozitif görüp sonradan değeri yavaş yavaş düşen bir arkadaş inş rabbim onada sağlıklı evlatlar verir

hulusiye bir zeliş iki ben bunları hiç unutmam unutamam

Son düzenleme:

yok kız o zaman başladığın kiloya dönmüşsün güzel hamur işini azaltırsak fena olmaz

evet canım haklısın biri mutlaka iyi gelişip ilerde olurmuş diğerleri daha az gelişirmiş
rabbim sağlık sıhhat nasip etsin herkesin evladına içindede benimkilere

kızlar artık uykumuz geldi size iyi geceler diliyorum öpüyorum
destekleriniz için çok teşekkürler neşemiz yerine geldi
şimdi uyuyabilirsek uyku vaktiii...hoşçakalın

canım destek olabildikse ne mutlu bize üç meleğinle rabbime emanetsin rabbim korusun sizi

Son düzenleme:

Canım benim hadi size hayırlı geceler yiğenlerimizde öpüyoruz
Benim minnoşumda selam söylüyor arkadaşlarına
Yaa gel ama arada artık evdesin özletme kendini
Hadi dikkat et allaha emanetsiniz dua et kız banada şu pazartesiyi atlatayım hayırlısıyla

Hahahha havinim gece gece gülme şeysi tuttu beni

canım benim uykum bu aralar hiç gitmiyo nedense uyuma potansiyelim arttı ama damlam için bekliyom bugün geç damlattım gözüme ondan ayarlama yapmam lazım

senin uykun varmı canım

evet havinim bende daha yatsıyı kılmadım
Onu kılayımda yatayım

canım banada dua et tamammı rabbime emanet ol bende bilgi sayarı kapatayım dualarım var onları yapıp yatarım öpüyom senide kuzuyuda hayırlı geceler canım

Ediyorum cnaım hep valla hadi bakalım
Allah rahatlık versin hayırlı geceler

günaydın güzellerimmm. gece kalabalık bünyem gelmiş (bebisimolsun) :)) kaçırdım...

canııım inşallah küvezlere falan gerek kalmadan sağlıkla vakitlice doğacak bebişlerin. ayy resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum. çok matrak olurlar eminim :))

topik bana kaldı yazıp duruyom.sahiden gamze nerde 4 5 günür yok inşallah kötü birşeyi yoktur merak ettim vallahi.

canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim ama elh. bişey yok yoğundum biraz

selam kızlar nasılsınız bu aralar pek giremedim ama yarıyıl tatiline girdik biraz daha rahat olurum bu aralar sizler nasılsınız
mirage canım transferin olmuş hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
hkere canım prensesin geliyormuş çok sevindim içime kız diye doğmuştu Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin
feriha maşallah canım değerin yükseliyor çok güzel hiç sıkıntı yapma Rabbimin izniyle daha da yükselecekdir
bebişimolsun canım maşallah üçüzler büyüyor Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip
havincim seninde transfer yaklaşıyor hayırlısıyla inş. bu sefer herşey istediğin gibi gider
kedi,merve,ayşegülü,ayseaaabbb,boyacı daha ismini hatırlayamadığım kızlar sizler nasılsınız canlar...

iyiyiz canım sen nasılsın, duaların için Allah razı olsun canım, Mevlam seninde yüzünü güldürsün bu güzellikleri sanada yaşatsın inşallah, dualarımdasınız canım, hayırlısyla tedaviye başla inşallah

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

canım benim inş herşey yolunda gider rabbimin izniyle rahim transfer edilecek kalınlığa ulaşır ve bebişlerim sağlıklı çözünür bana transfer edilir rabbimin izniylede sıkı sıkı tutunup dokuz ay bırakmaz bebişlerim beni rabbim büyük inş bu sefer bende kavuşurum meleklerime dua edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…