eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşbulduk canım sağol
bugünüme şükür diyelim canım ya şikayet etmek gibi olmasın ama gerçekten zor geçiyo daha 20.haftada böyle zorlanıyorsam nasıl dayancam sonlara doğru bilmiyorum
hala bulantılarım devam ediyor burun kanamalarım ve baş ağrım çok oluyor kasık ağrılarım çok fazla hemen yoruluyorum
işte herşeyi 3 kat fazlasıyla yaşıyorum ama buna şükürler olsun Rabbim bana 3mucizemi gönderdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım onları
inşallah olacak havincim inanıyorum güzel dualarda buluştuğumuz sürece hepimiz meleğimize kavuşcaz inşallah

canım her hamilede karında tek bebişlik yer açılırken sende üç bebişe yer açılıyo ondan kasık ağrının olması normal bebişler büyüyo rahim genişliyo rabbim kullarına taşıyacağından fazla yük yüklemezmiş canım 20 haftayı doldurdun hayırlısıyla azar azar bebişlerine kavuşma zamanınız yaklaşıyo rabbim güç versin kuvvet versin sağlık versin canım bulantılarında hayırlısıyla geçer inş burnun neden kananıyoki burnun kanayınca başında ondan ağrıyodur heralde rabbim şifanı versin canım rabbim üç meleğini sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

canım inş rabbim bunca yıl bekletti hiç bir yol yok dendi şimdi bu kapıyı açtı ilkinde sınadı inş bunda hayırlısıyla bende kevuşurum meleklerime rabbim daha fazla imtihana tabi tutmaz biz aciz kullarını inş

Canım taşıması zor oluyordur ya biz bi tanesini taşırken neler çekiyoruz
İkidebir wcye gidesim geliyo benim baskıdan dolayı galiba
geceleri bile ne tarafa yatsam kese hemen düşüveriyor o tarafa çok komik oluyor:KK1:
seni hiç düşünemiyorum
Ya zaten 32. haftada alıyorlar üçüzleri
sabret gülüm 12-13 haftan kaldı inşallah:KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım wc işini hiç sorma klozete yapışacam yakında:KK1:
geceleri desen ayrı bi sorun artık uyuyamıyorum ya nereye dönsem ağrım oluyo
sabredebildiğim yere kadar dursunlar istiyorum canım 34 ve üstü olursa küveze girmiyolar
drum dayan mutlaka diyo 35 olsa diye diliyorum ama bakalım hayırlısı olsun

bende çok şükür iyiyim canım evet gerçekten zor canım gebeliği de zor ve doğduklarındada zor olacak elbet ama Rabbim yardımcımız olsun

inşallah güzel çıkacak herşey canım benim
bende iim canm sağol bebişler iyidir inşallah en son iyilerdi kıpırtılara başladılar tak tak vuruyolar diğer saklanan cinsiyetide merak ediyorum ya

2 erkek bir kız canım:KK34::KK34:
Hee benimki geceleri nasıl kımıldıyor bazen uyanıyorum öyle wc için allahım resmen karete yapıyo:KK1:
gündüzleri o kadar hareketli değil:KK1: sende dikkat et bak geceleri
seninki 3üz bide allahımmm:KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabredebildiğim yere kadar dursunlar istiyorum canım 34 ve üstü olursa küveze girmiyolar

Canım belki 32. haftada olurlar ama kiloları solunumları iyi olur küvöze girmezler
Yada 34te olurlar kiloları iyi değilse bile koyarlar küvöze
inşallah ihtiyaç kalmaz ama olursada mecburen annesi onların iyiliği için sıkarsın dişini artık:KK54:
Geceleri tatsız artık deme valla uykunun tadı yok

canım bebişlerin geleceği tutmazsa dayan dayanabildiğin kadar küveze girmesinler,kendini yorma dikkat et inşallah

canım sen çalışmaya devam ediyonmu eğer kendine dikkat edersen rabbimin izniyle 35 . haftayıda görürsün üçüz değil ama benim burda iki komşum ikiz doğum yaptı biri 38. haftada diğeri normal doğum yaptı tam haftasında 40. haftada yani ondan 30. haftadan sonra kendine dikkat edersen inş 35. haftayıda görürsün canım rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin üç meleğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş

canım bakmasını boşver Rabbim nasip ettiyse o güç kuvveti verir bi kolaylık verir hayırlısıyla bi kucağına alda hepsini, oy oy ne güzel olurlar Yarabbim,Allah sizlere bağışlasın yavrucaklarınızı.

evet ya dimi bir şekilde büyürler bakımları hallolur yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlarda
amin canım sağolasın hepimizinkini inşallah

canım her hamilede karında tek bebişlik yer açılırken sende üç bebişe yer açılıyo ondan kasık ağrının olması normal bebişler büyüyo rahim genişliyo rabbim kullarına taşıyacağından fazla yük yüklemezmiş canım 20 haftayı doldurdun hayırlısıyla azar azar bebişlerine kavuşma zamanınız yaklaşıyo rabbim güç versin kuvvet versin sağlık versin canım bulantılarında hayırlısıyla geçer inş burnun neden kananıyoki burnun kanayınca başında ondan ağrıyodur heralde rabbim şifanı versin canım rabbim üç meleğini sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

canım inş rabbim bunca yıl bekletti hiç bir yol yok dendi şimdi bu kapıyı açtı ilkinde sınadı inş bunda hayırlısıyla bende kevuşurum meleklerime rabbim daha fazla imtihana tabi tutmaz biz aciz kullarını inş

evet havincim drumda öyle söyledi ağrıların çok normal endişelenme 3 tane kolay değil dedi
burun kanaması bayadır oluyor sordum dra kan hacmin artıyo ve damarların inceldiği için oluyor korkma dedi
aminnnnnn canım benim Rabbim bunca yıldır hasretini yaşadığın yavrunu sana göndersin bu kez inşallah güzel gönüllü arkadaşım
2 erkek bir kız canım:KK34::KK34:
Hee benimki geceleri nasıl kımıldıyor bazen uyanıyorum öyle wc için allahım resmen karete yapıyo:KK1:
gündüzleri o kadar hareketli değil:KK1: sende dikkat et bak geceleri
seninki 3üz bide allahımmm:KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım belki 32. haftada olurlar ama kiloları solunumları iyi olur küvöze girmezler
Yada 34te olurlar kiloları iyi değilse bile koyarlar küvöze
inşallah ihtiyaç kalmaz ama olursada mecburen annesi onların iyiliği için sıkarsın dişini artık:KK54:
Geceleri tatsız artık deme valla uykunun tadı yok

canım bebişlerin geleceği tutmazsa dayan dayanabildiğin kadar küveze girmesinler,kendini yorma dikkat et inşallah

canım sen çalışmaya devam ediyonmu eğer kendine dikkat edersen rabbimin izniyle 35 . haftayıda görürsün üçüz değil ama benim burda iki komşum ikiz doğum yaptı biri 38. haftada diğeri normal doğum yaptı tam haftasında 40. haftada yani ondan 30. haftadan sonra kendine dikkat edersen inş 35. haftayıda görürsün canım rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin üç meleğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş

evet canlarım sağolun böyle şeyler yazdıkça bana bi cesaret geliyo moral geliyo
sağolun destekleriniz güzel dualarınız için
bugünden itibaren çalışmayı bıraktım artık evde dinlencem kısmetse
evet mervecim aslında kilosuna falan bağlı gelişim durumlarına bağlı
inşallah kuzucuklarım dayanırlar kiloları yerinde olur sağllıkları yerinde olur..
merve zaten geceleri tepişip duruyolar şimdiden rahat yok anacım:KK9:

evet ya dimi bir şekilde büyürler bakımları hallolur yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlarda
amin canım sağolasın hepimizinkini inşallah

evet havincim drumda öyle söyledi ağrıların çok normal endişelenme 3 tane kolay değil dedi
burun kanaması bayadır oluyor sordum dra kan hacmin artıyo ve damarların inceldiği için oluyor korkma dedi
aminnnnnn canım benim Rabbim bunca yıldır hasretini yaşadığın yavrunu sana göndersin bu kez inşallah güzel gönüllü arkadaşım

canım benim isağol güzel duaların için rabbim tüm hamile arkadaşlarımın dualarını kabul eylesin bizlerde rabbimin izniyle dualar vasıtasıyla doktorların vesilesiyle kavuşalım meleklerimize inş

canım benim şimdi bebişler büyüyo gelişiyo ve rahimde genişliyo inş herşey yolunda ve sorunsuz devam eder rabbim yormadan bunaltmadan sağlıkla üç meleğine gününde saatinde kucağına almanı nasip eylesin

inşallah kuzucuklarım dayanırlar kiloları yerinde olur sağllıkları yerinde olur..

Ohh çalışmayıda bırakmışsınn ben rahatladım burda valla bacım:KK9:
Beslenmene dikkat et işte bol bol faydalı yiyeceklerden yeki bebeklerin kilolu doğsun
Ben çok iyi beslenmeye başladım artık canım çok dikkat ediyorum minnoşum kilo alsın diye
Allah korusun erken doğum felan olursa hani bizim durumumuzda riskli ya
Küvöze girse bile kilosu iyi olsun diyorum en azından:KK49::KK16:
Kız artık kollarım çürüdü yana yatmaktan bide iğne vurunuyorum hergün kollarımdan
Mosmor oldu dayanamıyorum bazen:KK1:

canım oh ne güzel evde dinlen bebişlerini göbüşünde büyüt rabbimin izniyle inş bundan sonra herşey yolunda gider sorunsuz geçirirsin günlerini haftalarını bebişlerde güzelce büyür gelişir kilo alırlar annesi ve inş rabbiminde izniyle 35. haftayıda görürsün sağlıkla kucağına alırsın üç meleğini

Ohh çalışmayıda bırakmışsınn ben rahatladım burda valla bacım:KK9:
Beslenmene dikkat et işte bol bol faydalı yiyeceklerden yeki bebeklerin kilolu doğsun
Ben çok iyi beslenmeye başladım artık canım çok dikkat ediyorum minnoşum kilo alsın diye
Allah korusun erken doğum felan olursa hani bizim durumumuzda riskli ya
Küvöze girse bile kilosu iyi olsun diyorum en azından:KK49::KK16:
Kız artık kollarım çürüdü yana yatmaktan bide iğne vurunuyorum hergün kollarımdan
Mosmor oldu dayanamıyorum bazen:KK1:

bende rahatladım yaa:KK1:
beslenemeye dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bazende hiç etmediğimi farkediyorum
süt ayran peynir yumurta ceviz badem yiyorum
balık çok az malesef hamuru desen çokça yiyorum 7 kilo aldım drum çok iyi gidiyosun dedi dalgamı geçti bilmiyom:KK1:
ay canım kıyamam senin bide iğnen var evet ben sağa dönüyom nefes alamıyom sırtüstü yatıyom sırtım deliniyo sola yatıyom bebişler sola kayıyo gibi rahatsız oluyom uyku yok kısaca:KK1:

bende rahatladım yaa:KK1:
beslenemeye dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bazende hiç etmediğimi farkediyorum
süt ayran peynir yumurta ceviz badem yiyorum
balık çok az malesef hamuru desen çokça yiyorum 7 kilo aldım drum çok iyi gidiyosun dedi dalgamı geçti bilmiyom:KK1:
ay canım kıyamam senin bide iğnen var evet ben sağa dönüyom nefes alamıyom sırtüstü yatıyom sırtım deliniyo sola yatıyom bebişler sola kayıyo gibi rahatsız oluyom uyku yok kısaca:KK1:

canım biliyorsundur belki sola yatmak en iyisi rahime kan akışı bu taraftan sağlanıyormuş
Yok bencede iyi kilo durumun eski kilon kaçtıki
en son gititğinde kaç gr lerdi canım hatırlıyormusun?
Hah tam beni dedin işte hamur işlerine bayılıyorum habire tarfilere bakıyorum:KK1:
Boyacıdan bile tarif aldım pastacıymış o:):)
Güzel besleniyormussun yarasın üçüzlerimize inşallah:KK19:

canım oh ne güzel evde dinlen bebişlerini göbüşünde büyüt rabbimin izniyle inş bundan sonra herşey yolunda gider sorunsuz geçirirsin günlerini haftalarını bebişlerde güzelce büyür gelişir kilo alırlar annesi ve inş rabbiminde izniyle 35. haftayıda görürsün sağlıkla kucağına alırsın üç meleğini

inşallah canım benim inşallahhh aminnnnnnnnnnnnn cümlemizde

canım biliyorsundur belki sola yatmak en iyisi rahime kan akışı bu taraftan sağlanıyormuş
Yok bencede iyi kilo durumun eski kilon kaçtıki
en son gititğinde kaç gr lerdi canım hatırlıyormusun?
Hah tam beni dedin işte hamur işlerine bayılıyorum habire tarfilere bakıyorum:KK1:
Boyacıdan bile tarif aldım pastacıymış o:):)
Güzel besleniyormussun yarasın üçüzlerimize inşallah:KK19:

evet canım sola yatma olayını duydum yatmaya çalışıyom ama nafile
65le hamiş kaldım sen üçüz olduğun için kiloya takılma diyo drum
valla birini hatırlıyom sadece 190 gr dı
9.2-9.3 ve 13 cm di boyları biri farkla önde gidiyo minik kuşlarım benim
valla yapamıyom ben pasta falan ama hazır varsa hoop atlarım siler süpürürm yani sabah eşime git simit al falan diye dürtüklüyom şimdi adam bıktı:KK1:

seminay hoş geldin canım nasılsın

ayşegül kız özlettin kendini bir görünüp kayboluyon nasılsın

evet canım sola yatma olayını duydum yatmaya çalışıyom ama nafile
65le hamiş kaldım sen üçüz olduğun için kiloya takılma diyo drum
valla birini hatırlıyom sadece 190 gr dı
9.2-9.3 ve 13 cm di boyları biri farkla önde gidiyo minik kuşlarım benim
valla yapamıyom ben pasta falan ama hazır varsa hoop atlarım siler süpürürm yani sabah eşime git simit al falan diye dürtüklüyom şimdi adam bıktı:KK1:

Şİmdiye 300 gr olmuşlardır yani 1 kilo desek suları plasentası felan ikiyi bulur şuan 2 kg taşıyosun canım:nazar::KK1:
Amaann boşver yapsın tabi bidaha nerde geçecek elimize bu fırsat demi acıma kız:KK53:
Ya benimki çok karışık valla 67yle kaldım çok zayıfladım 60'a düştüm şimdi 67 oldum
nasıl bir durum anlamadım 7 kilomu almış oluyorum:26:

X