- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
hoşbulduk canım sağol
bugünüme şükür diyelim canım ya şikayet etmek gibi olmasın ama gerçekten zor geçiyo daha 20.haftada böyle zorlanıyorsam nasıl dayancam sonlara doğru bilmiyorum
hala bulantılarım devam ediyor burun kanamalarım ve baş ağrım çok oluyor kasık ağrılarım çok fazla hemen yoruluyorum
işte herşeyi 3 kat fazlasıyla yaşıyorum ama buna şükürler olsun Rabbim bana 3mucizemi gönderdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım onları
inşallah olacak havincim inanıyorum güzel dualarda buluştuğumuz sürece hepimiz meleğimize kavuşcaz inşallah
canım her hamilede karında tek bebişlik yer açılırken sende üç bebişe yer açılıyo ondan kasık ağrının olması normal bebişler büyüyo rahim genişliyo rabbim kullarına taşıyacağından fazla yük yüklemezmiş canım 20 haftayı doldurdun hayırlısıyla azar azar bebişlerine kavuşma zamanınız yaklaşıyo rabbim güç versin kuvvet versin sağlık versin canım bulantılarında hayırlısıyla geçer inş burnun neden kananıyoki burnun kanayınca başında ondan ağrıyodur heralde rabbim şifanı versin canım rabbim üç meleğini sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin
canım inş rabbim bunca yıl bekletti hiç bir yol yok dendi şimdi bu kapıyı açtı ilkinde sınadı inş bunda hayırlısıyla bende kevuşurum meleklerime rabbim daha fazla imtihana tabi tutmaz biz aciz kullarını inş