Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.
Havinim çok sevindim canım benim herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah başaracağız bu defa. takıl peşime :))
Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
ayşecim rahat dur kocanla kavga etme bak :)
demetim sana da iyi şanslar canım, tedavin devam ediyormuş, perşembe opun varmış. güzel güzel yumurtaların olur, güzelce döllenirler ve bebek olarak kucağına gelirler inşallah vakitlice...
hepinizi öpüyorum. buralardayım ben görüşürüz.
inşallah havinim güzel yürekli anne adayım herşey yolunda gitsin. hamile kalmanı canı gönülden istiyorum Allah yardımcın olsun canım.sevgili topiğimin sevgili güel anne adayları bugün kontrolum vardı ve şimdi eve girdim ve sizinle paylaşmak istedim şuanda herşey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış ve doktorum dediki 6mm geçince kalınlık transferide ederiz herşeyin hayırlısı çarşamba kontrolum var o zaman daha netleşir transfer günüm rabbim bu çektiklerimizle bırakır inş bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım rabbim tedavide olanların tedavilerini son tedavileri eylesin benimde inş tedavilerimizin sonunda bizde bebişlerimize kavuşuruz
Allah senin mucizeni 9 ay 10 gün sonra doğumda ayırsın senin bedeninden.Allah yardımcın olsun.Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.
Havinim çok sevindim canım benim herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah başaracağız bu defa. takıl peşime :))
Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
ayşecim rahat dur kocanla kavga etme bak :)
demetim sana da iyi şanslar canım, tedavin devam ediyormuş, perşembe opun varmış. güzel güzel yumurtaların olur, güzelce döllenirler ve bebek olarak kucağına gelirler inşallah vakitlice...
hepinizi öpüyorum. buralardayım ben görüşürüz.
teşekkür ederim kızlarr :))
transferin nasıl geçti ağrın falan olmamış anladığım kadarıyla senin doktor benim gözlemim altında biliyorsun.15 gün sonramı sonuç. bide oldu olacak fiyat yazsana bana ama dondurulmuş değil normal muayene işlem falan.özelden yaz istersen
transferin nasıl geçti ağrın falan olmamış anladığım kadarıyla senin doktor benim gözlemim altında biliyorsun.15 gün sonramı sonuç. bide oldu olacak fiyat yazsana bana ama dondurulmuş değil normal muayene işlem falan.özelden yaz istersen
transferim gayet rahat geçti canım. bugün birazcık kasık ağrım var sağ tarafta ama elime tutuşturdukları kağıtta yazıyor zaten ilk birkaç gün olabilir diye. ben tüp bebek için 5000 tl'lik paket fiyat anlaşması yapmıştım. ama tabi 10 binleri çoktan geçti yani. benim rahim filmimi de kendi doktorum çekmişti, dışarının iki katı ücret aldı nerseyde ama o kadar eli hafif ki helal ettim onu da yani. bir kere adam ne işlem yaparsa yapsın kanama bile olmuyor sonrasında. başarılı ya adam. inşallah sonucumuz da güzel olur. muayene ücretini tam bilmiyorum ama galiba 320 falan. benim muayenenin bir kısmını özel sigorta karşılıyor onun için tam rakamı bilmiyorum, ucuz değil onu biliyorum sadece. dondurulmuş için 1730 tl verdim.
selam kızlar nasılsınız bnim değerim 10.8 den bugün 20.6 olmuş yükseliyor ama doktorum bugün hiç umutlu konuşmadı ağrılarım çok ayaklarımın ağrısından gece uyuyamadım kasık ağrım birazda olsa azaldı
bugün doktoruma normal mi diye sordum hayır dedi sabahtan beri napacamı bilemdim acaba hareketsiz kalınca kas ağrısı felan mı diye düşünüyorum bi fikri olan varmı bebeğim zorda olsa tutunmaya çalışıyor kanama olcak diye çok korkuyorum allahım sana emanetiz koru bizi
gittin sandım:))5000 ilaçlarsız pahalı yaaa.neyse verecez. Bakalım benim adamı kandırırsam ben senden dolayı etkilendim çok doktorundan.kedinin doktoruda aklımda.bakalım testin 15 gün sonramı.
bnm de transfer sonrası hiçbir olumsuz bişeyim olmamıştı.kanama falan da olmamıştı
ne kadar güzel bir haber bu. bencede senin bebek seni bırakmak istemiyor.annesini sevmiş anlaşılan.bence yat sen devamlı arada kalk evde yürü onun dışında sakın yorma kendini.kanama olsada korkma zaten tutunma kanaması diyorlar ya hep.dinlen lütfen koru bebeğini.Allah yardımcın olsun.
şiş tatlım iyice şiş aldığın kilolar kadar Allah sevap yazsın sana.ye iç yat. gönlünü ferah tut.dua da ediyoruz başkada yapacak birşey yok...ol de Allahım olsun...canım benim daısı başına yani benim gibi artacak diye bekletmesinde rabbim ik seferde 40 larda çıksın inşallah evet bebek tutuncam diye mücadele ediyor ama ben korku içinde geçiriyorum günleri benim ilk tedavimde tuttu kanamayla kaybettim ağrım olunca kanama olcak diye korkuyorum evet yatıyorum arada kalkıyorum evin içinde geziniyorum yiyip yiyip şişecem