eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage canım transferinin güzel geçmesine çok sevindim moralininde yüksek olmasına rabbim bu sefer inş bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını dokuz ay seni hiç bırakmamasın ve dokuz ay sonra bebişini kucağına alırsın inş

canım inş bende çarşamba nasipse herşey yolunda giderse transferim için belkide geri sayıma başlarım inş hepimiz rabbiminde izniyle peş peşe pozitif alalım rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldursun inş

yuks canım inş öyle olur rabbimin izniyle herşey çarşamba belli olacak inş rahim kalınlaşmaya devam eder hayırlısıyla bende alırım bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme

ayşe canım inş canım bebişlerimi göbüşüme alınca dokuz hiç bırakmazlar beni dokuz ay sonra da sağlıkla kucağıma alırım

canım hep duamdasın rabbim sanada hayırlı kapılar açsın rabbim daha fazla bekletmesin seni inş

feriha canım çok sevindim rabbim değerinin kat kat katlanıp bebişinin sağlıklı gelişmesini naisp eylesin rabbim bu kadar fedakarlığının mükafatını hayırlı evlat olarak sana nasip etsin

boyacı canım doktorum dedi zaten kalınlaşma iyi gidiyo herşey yolunda inş çarşamba istenilen kalınlığa gelmezse önümüzde süre var dedi ilaçların dozunu arttırırız istenilen kalınlığa hayırlısıyla gelir dedi inş herşey bu sefer yolunda gitsin rabbim bebişlerimi hayırlısıyla önce göbüşüme dokuz ay sonrada kucağıma almamı nasip eylesin rabbim daha fazla evlatsızlıkla imtihan etmesin biz aciz kullarını

çok sevindim canım inşallah bu topik hep bebişleri alacak bu sefer kucaklara...beni hala aramadılar bekliyorum

demet canım yumoşlardan haber çıktımı merak ettim inş güzel güzel döllenip bölünmeye başlamışlardır

canım inş bu sefer rabbim hepimizin tedavilerini son tedavi eyler hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

kız ben haremi seyrettim çok komikti stres yapacak hiç birşeye tv bakmıyorum

ben sevemedim bir türlü haremi ya.

korkma canım sorun çıkmadan olacak transferin. nar suyu içiyo musun? benim midemi çok bulandırdı ama zorla içtim 2 kere, işe yarıyor diyorlar. transferden 4 gün önce 8 mm'ye yaklaşmıştı benim rahim kalınlığı.

canım hani derlerya sütten azım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum ben nar suyu değilde bol bol nar yiyom meyve suyu içamiyom ben ondanda bol bol nar yiyom ender saraç zaten nar veyahutta günde 2 bardak nar suyu diye tavsiyede bulunmuş küründe bende direk narı yiyom canım busefer rabbimin izniyle rahim kalınlaşmam iyi başladı diğerinde tedavim iptal edildiğinde şuandaki kalınlıktaydı zaten rabbim hepimizin muradını biliyo rabbim hepimizin duasını kabul buyursun inş bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canımcım ne güzel haber inşallah çarşambaya kadar istenen kalınlığa ulaşır da sende bebişini alıpta gelirsin bir an önce...
miragecim çok sevindim ne güzel stressiz geçirmişsin Rabbim bu sefer nasip etsin hamişliği ne zaman test günü canım, inanki o heyecan bende de var çok sabırsızlanıyorum senin kadar olmasada, benimde prensesim geliyor bıcır bıcır inşallah... amin canım Allah razı olsun
Hkere canım benim prensesin hayırla sağlıkla bereketle gelsin sana çok sevindim:))) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yukscum canım çok teşekkür ederim amin duaların için cümlemiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım canımcım

hkere canım hoş geldin nasılsın çık yukarlara aşşağıdan bakma öyle

kuzum anca okudum yazılanları nasılsın bakayım, kayınvalidemi bıraktık bugün kardeşimi aldık diğeri derslerden dolayı gelemedi, akşamda misafirlikteydim yeni geldim

canım çarşamba ilk baraj bakalım kalınlaşma nasıl devam edecek doktor dedi zaten şimdilik herşey iyi gidiyo çarşamba netlik kazanır heralde yahutta ilacın dozu artar 2 yerine üç alırım hayırlısı rabbim duamı muradımı biliyo inş bu tedavim son tedavim olur bende kavuşurum bebişlerime rabbiminde izniyle

kuzum anca okudum yazılanları nasılsın bakayım, kayınvalidemi bıraktık bugün kardeşimi aldık diğeri derslerden dolayı gelemedi, akşamda misafirlikteydim yeni geldim

yine kaldın mı canım tek başına
k.validen yemekleri stoklamıştır şimdi

hadi allah kavuştursun kayınvalidene kardeşinde hoş geldi benmi bugün iyiyim rabbimin izniyle inş herşey güzel devam eder bende hep iyi olurum bebiş nasıl sen nasılsın fazla yorma kendini canım

2 şubat canım test tarihim. cumartesi...

Canım çok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün maşallah

sağol canım inş bundan sonra rabbimde izn verirse herşey güzel devam eder rabbimr sığındık ondan başka kapımız yok hakkımızda hayırlı olanı yüce rabbim daha iyi biliyo inş bu sefer bende bebişlerime kavuşurum dokuz ay hiç bırakmazlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…